Cnm bizde şükür 4 dwn gub aldık gaz sıkıntımız baya baya azaldı gece uykularimiz rahatladı düzeldi senibji de mi kolik di cbnKizlar nasilsiniz kimseden ses yok herkes bebisleriyle vakit geciriyo sanirim :) biz 40 imizi cikardik ama.malesef gaz sorunlarimiz devam ediyor rezene iciyorum onum biraz faydasi oldu gibi. Sizlerde durum nedir
Canim tam kolik mi bilmiyirum ama aksam 7-8 gibi baslayip 12 ye kadar gaz sancisi oluyo neredeyse. Sabahlari da bazen oluyo bazen olmuyo ama sabahki daha kisa suruyor. Seninkide saatli miydi cnm yani ayni saatlerde mi.basliyodu ozellikle yaptigin bisey varmi ben masaj yapmaya calisiyirum ama pek durmuo kerata masaj yaparken :)bi de cnm benimki oglen uykusunda huzursuz uyuyor yabi mizildaniyor uyurken ama gece uykusunda yok seninkinde de varmiydi biyle bisey. Masallah ikizlere cnm valla.cocuk bakmak zor insan uykusuz kaluyor bi tanede bile. Sen iki taneyle ugrasiyosun. 3 aydan sonra bitiyo diyolar ins bizimkide gecer.Cnm bizde şükür 4 dwn gub aldık gaz sıkıntımız baya baya azaldı gece uykularimiz rahatladı düzeldi senibji de mi kolik di cbn
Gerek gorurse histereskopi yapip sonra tup bebek yapiyor ama bi cok.kisiyi bekletiyor histereskopiden sonra kendiliginden gebe kalmasi icin. Belli bi sure icinde kendiliginden gebe kalmassa o zaman tup bebek yapiyor tabi bu hastanin durumuna da bagliMerhaba
Mustafa bey hastalarına genelde histereskopi uygulamasından sonra mı tup bebek tedavısı düzenlıyor??
Cnm akşamları başlıyordu beizimde blki saatler maalesef masaj yapıyordum bende fayda etmiyor çık ama azaldı bakalimCanim tam kolik mi bilmiyirum ama aksam 7-8 gibi baslayip 12 ye kadar gaz sancisi oluyo neredeyse. Sabahlari da bazen oluyo bazen olmuyo ama sabahki daha kisa suruyor. Seninkide saatli miydi cnm yani ayni saatlerde mi.basliyodu ozellikle yaptigin bisey varmi ben masaj yapmaya calisiyirum ama pek durmuo kerata masaj yaparken :)bi de cnm benimki oglen uykusunda huzursuz uyuyor yabi mizildaniyor uyurken ama gece uykusunda yok seninkinde de varmiydi biyle bisey. Masallah ikizlere cnm valla.cocuk bakmak zor insan uykusuz kaluyor bi tanede bile. Sen iki taneyle ugrasiyosun. 3 aydan sonra bitiyo diyolar ins bizimkide gecer.
Cnm kusura bakma her zaman giremiyorum. Hakkım geçtiyse helali hoş olsun. Cnm ben 2 tüp bebekte hamile kaldım ama bebeğimin kalp atışı oluşmadı. Doktorumda genetik test istedi hem bana hem eşime. O testlerde anlaşıldı. Doktorunla bi görüş istersen.Öyle yapmaya çalışıyorum. Kuran, kitap, televizyon vakit geçiriyorum.
Henüz 4h+2glük. Henüz doktora gitmedim.kan pıhtılaşma nasıl anlaşılır, test mi yaptırmalıyım.
Bebekli halinle vaktini alıyorum helal et
Cnm rezeneyi bebişede içirebiliyormuşuz. Dr söyledi ama ben uygulamadım.Kizlar nasilsiniz kimseden ses yok herkes bebisleriyle vakit geciriyo sanirim :) biz 40 imizi cikardik ama.malesef gaz sorunlarimiz devam ediyor rezene iciyorum onum biraz faydasi oldu gibi. Sizlerde durum nedir
Cnm rezeneyi bebişede içirebiliyormuşuz. Dr söyledi ama ben uygulamadım.
Biz de bugun 4. Ay aşılarımızı olduk. Tembelmiş bizim kız :) :) anasına çekmiş hahaa. Çok şükür herşeyi iyi gidiyor. İnş hep iyi olurlar. 5. Ayda kalp ekosu ve rutin kan testleri varmış. Karın ultrasonu yapılcakmış. Bunları yaptıran var mı kızlar?
Canim 5. Ayda kalp ekosu ve kan testi yapildigini ilk defa duydum doktor hic bahsetmedi ama bence cok iyi bisey kalp ekosu cektirmek. Cunku benim esimin dogustan aort damat genisligi var ve bu bi kac yil once ortaya cikti agir kaldirmamasi gerekiyormus bilinmiyidu simdiye kadar hic dikkat edemedi bu yzuden. Bu arada rezeneyi.benim doktor da verebilirsin dedi gunde 50 cc yi gecmesin dedi.ama ben arada 20 cc veriyirum 50 cc cok geldi bana. Bu arada senin bebis iyice duzene girdi mi cnm gaz sorunu falan var mi? Tembelmis derken canim neyi tembel :)Cnm rezeneyi bebişede içirebiliyormuşuz. Dr söyledi ama ben uygulamadım.
Biz de bugun 4. Ay aşılarımızı olduk. Tembelmiş bizim kız :) :) anasına çekmiş hahaa. Çok şükür herşeyi iyi gidiyor. İnş hep iyi olurlar. 5. Ayda kalp ekosu ve rutin kan testleri varmış. Karın ultrasonu yapılcakmış. Bunları yaptıran var mı kızlar?
Bizde salı gidicez 5aylık kontrol için bende ilk defa duydum bakalım ne olacak merak ediyorum.rota 2.dozu yapıcaz inşallh.kilo alımı nasıl saglıgı nasıl bebişinin canım.Cnm rezeneyi bebişede içirebiliyormuşuz. Dr söyledi ama ben uygulamadım.
Canım ben histeroskopiden önce 3 aşılama 1tüp bebek başarısızlıgım var.histeroskopiden sonra hemen kendiliginden gebelik oldu şuan 5 ayımızı doldurduk çok şükür.Merhaba
Mustafa bey hastalarına genelde histereskopi uygulamasından sonra mı tup bebek tedavısı düzenlıyor??
Ne sorun vardı acaba?Canım ben histeroskopiden önce 3 aşılama 1tüp bebek başarısızlıgım var.histeroskopiden sonra hemen kendiliginden gebelik oldu şuan 5 ayımızı doldurduk çok şükür.
Rahim darlıgı vardı normal haline getirildi.sonrasın da 6ay bekleme verildi çok şükür 1.ayda bebegim geldi.çok minnettarım mustafa hocama .Ne sorun vardı acaba?
Histereskopide ne görüldü
Rahım darlığı hsg de mı goruldu?Rahim darlıgı vardı normal haline getirildi.sonrasın da 6ay bekleme verildi çok şükür 1.ayda bebegim geldi.çok minnettarım mustafa hocama .
Evet başka tüpbevek dr.u da gördü ama direk tüpbebege başlattı.yani her dr anlamıyor bunu.Rahım darlığı hsg de mı goruldu?
7800 gr çıktı . Evet yaptırıcam cnm. O gün hastanede asansörede bi dedeyle konuştuk. Torununun böbrek üstünde tümör varmış ameliyat olmuş. Çok üzüldüm Allah'dan iyi huyluymuş. Bu sebepten bende hepsini yaptırcam cnm Allah izin verirse.4. Ayda kaç kilo oldunuz selincim bide dediklerini yaptıracak misin sen peki bize de haber ver cnm rota olduk bizde dün
Canim 5. Ayda kalp ekosu ve kan testi yapildigini ilk defa duydum doktor hic bahsetmedi ama bence cok iyi bisey kalp ekosu cektirmek. Cunku benim esimin dogustan aort damat genisligi var ve bu bi kac yil once ortaya cikti agir kaldirmamasi gerekiyormus bilinmiyidu simdiye kadar hic dikkat edemedi bu yzuden. Bu arada rezeneyi.benim doktor da verebilirsin dedi gunde 50 cc yi gecmesin dedi.ama ben arada 20 cc veriyirum 50 cc cok geldi bana. Bu arada senin bebis iyice duzene girdi mi cnm gaz sorunu falan var mi? Tembelmis derken canim neyi tembel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?