merhaba arkadaşlar 1 yıldır bu sıteyı takıp edıyorum ama bir turlu uye olup yazamadım hep hata çıktı. Şimdi kendimden bahsedeyim,sorun sadece eşimde sanıyordum. morfoloji 0 tek sorun bu olarak biliyordum. ve proxeed ile kendılıgınden gebe kaldım 1 yıl sonunda ama ilki kimyasal ikincisi 10.haftada kalbı durup kurtaj oldum. sonrasında hsg cektırınce rahimde epey yapısıklık olusmustu ve mustafa acet i duydum 2016 ocakta onda hısteroskopi oldum .. oda bana 3-6 ay sure verdi... bense kendıme 9 ay sure verdım.... sonrasındada hocanın yerı değişti , taşındı fiyatlar arttı derken 1 yıl oldu hiç gebelik yok. bu süreçte yumurtlama sorunlarım oldugunu ultrasonla farkettım ve ilk kez 30 yasındayım bana bı doktor pco lu rahmın dedi.. bu zamana kadar kimse sölememişti , lh ve fsh, amh hepsi normal..(pcoluya benzemıyor ..adetler düzenli....neyse sonuçta tüp e baslamak ıstedım ama mustafa hoca yıne hsg istedi ve histeroskopiye yine gerek duyabılırım dedi. Bense inanın bir daha hısteroskopi ve bekleme sürecinde olmak ıstemıyorum. artık tupe baslamak ıstıyorum. Sizlere sorum şu . mustafa acette 2 kere hısterokospi olanlar lutfen goruslerınızı paylasırmısınız. hiç baska dokjtordan da teyıt aldınız mı ? yada 2 .histerokkopi şart dediği halde yaptırmayıp baska doktorda tüp yapıp, bebegınızı saglıkla kucagınıza aldınız mı ? merak ediyorum. yoksa hoca 2.şart dıyorsa yaptırmalı mı ?? tabı 7500 tl olması insanı fazlasıyla dusunduruyor bırde diğer düşündüren konuda şu, histeroskopinin fazlasınında zararı yok mu ?? lütfen 2kere bu işlemi yaptıranlar veya yaptırmayıp,inadına tüp yapanlar, görüşünüzü yazınız lütfen..