Merhaba kızlar. Bizde iyiyiz kızımla 5 ay bitti 6 dan günleri yiyoruz :) bu arada 2 adet dişimiz çıktı ve emerken ısırıyor zilli. 5. Ay kontrolünde daha önce bahsettiğim kontroller yapıldı. Kan tahlilleri, eko, karın ultrasonu. Aynı zamanda rotanın 2. Dozu. Bu arada kızım kan alınırken hiç ağlamadı tepki bile vermedi :) maşalah akıllı kızıma benim. Herşeyi güzel bir sorun yok sadece d vitamini yüksek çıkıp demiri düşük çıkmış. Demir için kan ilacı verdi ama günde 16 damla. Sağlık ocağındaki hemşire 16 damla çok 8 damla verin dedi kafam karıştı. Ve hala veremedim ilacı. Gündüz uykularımız duruma göre değişiyor ama genel olarak yarım saatten fazla uyumuyor ve hep kucak istiyor. Belim koptu taşımaktan, çok yoruluyorum ama inanın hiç şikayetçi değilim. Gülüşü yeter. Artık tek başımada yıkayabiliyorum. Küvetine koymak için sünger aldım yatırıyorum üstüne yavasca yıkıyorum :)
Mustafa hocanın histeroskopi fiyatları gerçekten çok pahalı. Geçen ay ark kendisinde hists yaptırdı beklemede. Eğer işimiz tüpe kalırsa yaptıramam diyor. Neden bu kadar pahalı anlamıyorum. Acıbadem dışında başka bi hastneyle anlaşsaydı keşke. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bu arada ben medicalpark tan yılbaşı öncesi merak edip fiyat aldım histeroskopi 2500 dediler ama şuan ne kadar bilmiyorum.