- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Allahıma şükürler olsun yavrumun kalp atışlarını gördükkhaftaya da dinlemeye gidecez inşaallaahhhhh sizlere de nasip edecek allahımmm
![]()
canım gözün aydın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahıma şükürler olsun yavrumun kalp atışlarını gördükkhaftaya da dinlemeye gidecez inşaallaahhhhh sizlere de nasip edecek allahımmm
![]()
canım bu gün cuma gecesi ne olur benim için dua et ne olur yalvarırım birbirimize dua edelim mutlaka kenzül arş duasını oku ben dua etmeye gidiyorum sanada edeceğim gönülden her şeyin başı dua
yarın Muharrem ayının 1'i yani Hicri Yılbaşı;herkesin Hicri Yılı kutlu olsun.Dualarımızın kabul olması duası ile iyi akşamlar![]()
canım benim beni merak etmen hoşuma gitti .:) evet 2 gündür yoktum kısaca anlatayım; pazar günü test yaptım 2 cizggi coook (hayalet) gibi cıktı kalbim yerinden cıktı sandım pzt dr gittim kanda baktık yok ultrasorda yumurta büyümüş ama lh.fsh coook yüksek aşıla yapamayız dedi cuma günü adet söktürücü va gonal f kulanacağım ve aşılama (eğer yumurta büyürse)...............yani kücük bir umut ışığı olmuştu o gün cooook dua ettim biliyorum rabbim verecek(kalbimdesinede ver dedim valla bak)allahın isimlerini mutlaka zikir it ama biliyormusun yüreğim yinede cız ediyor ne sevinmiştim ya!!! tabiki hayırlısı da gönül işte...................
kalbimdesin nasılsın sen neler yapıyorsun sende benimgibi calışan bir bayansın sanırım . canım senin tedavi nasıl gidiyor.....bu arada hicri yılbaşın kutlu olsun aşure günü oruc tutalım ne dersin?kalbimdesin biz şimdi pkos var ya dr sana ilacın dozunu kaçtan yapıyor bizim icin ilaç dozu coook önemli biliyorsun senin pkosta ileri seviyedemi canım benım iyi akşamlar .
Allahım sen nasıl espirilisin ya inşallah gönlüne göre olur canım senin iğnenin dozu kactı birde tedavin başlayınca yaz olur mu?
Zeynepcim, sana, bana ve tüm tedavi aşamasında olan yada hamile olup gün sayan kader arkadaşlarımıza cuma saatinde yasin-i şerif okuyup dua ettim.ALLAH C.C kabul eder inşaALLAH........
Allah senden RAZI OLSUN AMİNNNNN İNŞALLAH SAĞLIKLI VE SIHATLI OLURAR CANIM 225 COK DEĞİLMİ (BİRŞEY BİLDİĞİMDEN DEĞİL) AMA BİZ PKOS VAR YA E2 COOOK YÜKSELMEDİMİ BİRDE KACTANE YUMURTA OLDU BİRDE YENİ YUMURTA GELİŞTİRSEN ONUMLA TADAVİ OLSAN DONDURULMUŞ KULLANMASANIZ OLMUYOR MU SANIRIM TÜP BEBEKTE 225 KULANILIYOR BENİM AŞILAMADA 75-100 ARASI OLMUŞTU VE 100 COOOK BİLE GELMİŞTİ,,,,, BAZEN DİYORUM Kİ KALBİMDESİN BANA ANCAK VE ANCAK ALLAH YARDIM EDERSE OLACAK,,,,,,
günaydınnnnn iyi hafta sonları![]()
sanada günaydınherşey gönlümüzce olsun inşaALLAH.....
aminnn nasılsın herşey yolundandır inşaallahhh