Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Allahıma şükürler olsun yavrumun kalp atışlarını gördükk :43::43::43:haftaya da dinlemeye gidecez inşaallaahhhhh sizlere de nasip edecek allahımmm:16::16::16:

canım gözün aydın.:21::21::21::21::21::21::21:İnşaALLAH rabbim kucağına vaktinde ve sağlıklı bir şekilde almanı nasip eder.:46::46::46::46::46:

canım bu gün cuma gecesi ne olur benim için dua et ne olur yalvarırım birbirimize dua edelim mutlaka kenzül arş duasını oku ben dua etmeye gidiyorum sanada edeceğim gönülden her şeyin başı dua

canım Zeynep rabbim gönlündekini sana hayırlı etsin,hayırlı olanıda nasip etsin.bizler birbirimiz için gönülden dua edersek muhakkak ALLAH C.C kabul eder."Allah'ım o geniş hazinenden bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle,kucağına almış olanların evlatlarını hayırlı sağlıklı analı babalı büyümelerini, hamile olanların yavrularının canlanmalarını hayırlı sağlıklı olarak doğmalarını ve büyümelerini nasip et.
AAAAAAAAAAAMİİİİİİİİNNNNNNNN:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:

yarın Muharrem ayının 1'i yani Hicri Yılbaşı;herkesin Hicri Yılı kutlu olsun.Dualarımızın kabul olması duası ile iyi akşamlar:46::46::46::46::46::46::46::46:

Zeyneeeeeeep!Nerdesiiiiinnnnnnn.merak ediyorum inşaALLAH bu sorun yoktur...:44::44::44::44:

canım benim beni merak etmen hoşuma gitti .:) evet 2 gündür yoktum kısaca anlatayım; pazar günü test yaptım 2 cizggi coook (hayalet) gibi cıktı kalbim yerinden cıktı sandım pzt dr gittim kanda baktık yok ultrasorda yumurta büyümüş ama lh.fsh coook yüksek aşıla yapamayız dedi cuma günü adet söktürücü va gonal f kulanacağım ve aşılama (eğer yumurta büyürse)...............yani kücük bir umut ışığı olmuştu o gün cooook dua ettim biliyorum rabbim verecek(kalbimdesinede ver dedim valla bak)allahın isimlerini mutlaka zikir it ama biliyormusun yüreğim yinede cız ediyor ne sevinmiştim ya!!! tabiki hayırlısı da gönül işte...................

canım benim beni merak etmen hoşuma gitti .:) evet 2 gündür yoktum kısaca anlatayım; pazar günü test yaptım 2 cizggi coook (hayalet) gibi cıktı kalbim yerinden cıktı sandım pzt dr gittim kanda baktık yok ultrasorda yumurta büyümüş ama lh.fsh coook yüksek aşıla yapamayız dedi cuma günü adet söktürücü va gonal f kulanacağım ve aşılama (eğer yumurta büyürse)...............yani kücük bir umut ışığı olmuştu o gün cooook dua ettim biliyorum rabbim verecek(kalbimdesinede ver dedim valla bak)allahın isimlerini mutlaka zikir it ama biliyormusun yüreğim yinede cız ediyor ne sevinmiştim ya!!! tabiki hayırlısı da gönül işte...................

İnşaALLAH canım ALLAH C.C hepimizin gönlüne göre versin,daima birbirimizin güzel haberlerini alalım.tedavin hayırlı olsun kucağın :49::49::49::49::49:(kucaklarımız) hayırlı, sağlıklı evlatlarla dolsun...AMİİİİİİNNNNNNNN:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kalbimdesin nasılsın sen neler yapıyorsun sende benimgibi calışan bir bayansın sanırım . canım senin tedavi nasıl gidiyor.....bu arada hicri yılbaşın kutlu olsun aşure günü oruc tutalım ne dersin?kalbimdesin biz şimdi pkos var ya dr sana ilacın dozunu kaçtan yapıyor bizim icin ilaç dozu coook önemli biliyorsun senin pkosta ileri seviyedemi canım benım iyi akşamlar .

Son düzenleme:
kalbimdesin nasılsın sen neler yapıyorsun sende benimgibi calışan bir bayansın sanırım . canım senin tedavi nasıl gidiyor.....bu arada hicri yılbaşın kutlu olsun aşure günü oruc tutalım ne dersin?kalbimdesin biz şimdi pkos var ya dr sana ilacın dozunu kaçtan yapıyor bizim icin ilaç dozu coook önemli biliyorsun senin pkosta ileri seviyedemi canım benım iyi akşamlar .

evet canım bende çalışıyorum.seninde hicri yılın kutlu olsun.oruç konusunda bende sana katılıyorum ben Muharremin 1 den beri tutuyorum inşaALLAH 10.günüde tamamlayıp bırakacağım.orucumu açarken dua ediyorum RABBİM dualarınımızı kabul et, bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar ver diyorummmm(amiiiiiiiiinnnnnnnnnnn)ALLAH 'ın hazinesi geniş gani gani versin inşaALLAH.gelelim bana henüz tedaviye başlamadım ilk regl döneminde kısmet olursa dondrulmuş emb.için tedaviye başlayacağım.hormon ilacı almadan bu sefer ALLAH 'ın izniyle tamam inşaALLAH :34::34::34::34:evet benim pcosta en zorlularından ilacın dozunu ayarlamak zor oyüzden dr.Mustafa bey beni hergün çağırdı tedavi esnasında e2 ye göre dozu yüksellti şimdi yavrular buzlukta bekliyorlar rabbim ol der olur inşaALLAH :49::49::49::49::49::49:hepimizin sonu böyle olsun:46::46::46::46::46:

Allahım sen nasıl espirilisin ya inşallah gönlüne göre olur canım senin iğnenin dozu kactı birde tedavin başlayınca yaz olur mu?

Allahım sen nasıl espirilisin ya inşallah gönlüne göre olur canım senin iğnenin dozu kactı birde tedavin başlayınca yaz olur mu?

amiiinnnn.2 ekim 2013 de başlayan tedavimde ilk gün 225 ile başladık 2 .gün 225 -3.gün 275 -4.5.gün 325-6.7 gün 350-8.9.gün375-10.11.12.gün 450 ye çıktı 10.11.ve 12.günlerde iğne dozunu 2 ye böldük 225 sabah 225 akşam vurdum yanlış hatırlamıyorsam tedavi dozu böyle idi birde 8.günden itibaren cetrodite iğnesini ilave etti.:40::40::40::40::40::40:tedavi başlayınca özellikle yazmak istiyorum dondurulmuş embriyo transferleri insanı daha çok endişelendiriyor,freshlere göre daha fazla soru işareti oluyor en azından yaşadıklarımız birbirimize ışık olur:28::28::28::28::28::28:mizaç olarak biraz yaşıma uygun davranamıyorum belkide böyle herşeyin üstesinden geliyorum :32::32::32::32::32:

Zeynepcim, sana, bana ve tüm tedavi aşamasında olan yada hamile olup gün sayan kader arkadaşlarımıza cuma saatinde yasin-i şerif okuyup dua ettim.ALLAH C.C kabul eder inşaALLAH........

Zeynepcim, sana, bana ve tüm tedavi aşamasında olan yada hamile olup gün sayan kader arkadaşlarımıza cuma saatinde yasin-i şerif okuyup dua ettim.ALLAH C.C kabul eder inşaALLAH........

Allah senden RAZI OLSUN AMİNNNNN İNŞALLAH SAĞLIKLI VE SIHATLI OLURAR CANIM 225 COK DEĞİLMİ (BİRŞEY BİLDİĞİMDEN DEĞİL) AMA BİZ PKOS VAR YA E2 COOOK YÜKSELMEDİMİ BİRDE KACTANE YUMURTA OLDU BİRDE YENİ YUMURTA GELİŞTİRSEN ONUMLA TADAVİ OLSAN DONDURULMUŞ KULLANMASANIZ OLMUYOR MU SANIRIM TÜP BEBEKTE 225 KULANILIYOR BENİM AŞILAMADA 75-100 ARASI OLMUŞTU VE 100 COOOK BİLE GELMİŞTİ,,,,, BAZEN DİYORUM Kİ KALBİMDESİN BANA ANCAK VE ANCAK ALLAH YARDIM EDERSE OLACAK,,,,,,

Son düzenleme:
Allah senden RAZI OLSUN AMİNNNNN İNŞALLAH SAĞLIKLI VE SIHATLI OLURAR CANIM 225 COK DEĞİLMİ (BİRŞEY BİLDİĞİMDEN DEĞİL) AMA BİZ PKOS VAR YA E2 COOOK YÜKSELMEDİMİ BİRDE KACTANE YUMURTA OLDU BİRDE YENİ YUMURTA GELİŞTİRSEN ONUMLA TADAVİ OLSAN DONDURULMUŞ KULLANMASANIZ OLMUYOR MU SANIRIM TÜP BEBEKTE 225 KULANILIYOR BENİM AŞILAMADA 75-100 ARASI OLMUŞTU VE 100 COOOK BİLE GELMİŞTİ,,,,, BAZEN DİYORUM Kİ KALBİMDESİN BANA ANCAK VE ANCAK ALLAH YARDIM EDERSE OLACAK,,,,,,

ecmain canım...bana 225 hiç etki etmiyor sinek ısırması gibi o yüzden ilacın dozunu yükseltiyor dr ve hergün e2 ye bakıyor druma güveniyorum benim kaçlık doza nasıl tepki vereceğini çok iyi gözlemledi...22 tane yumurta gelişti 18 i döllendi 17 si 5.güne kadar gitti ama 9 tane donduruldu.dondurulmuş embriyo transferinde hormon ilacı almıyorsun o yüzden tercihim bundan yana,bu sefer de olmazsa tekrar tedaviyi aynı dr ile düşünüyorum inşaALLAH gerek kalmaz..ben aşılama için bir kere tedaviye başlamıştım yumurta sayısı çoğalınca tedavi iptal edildi ve tüp bebeğe başladım.tabiki bize derdi de veren ALLAH C.C dermanı verende ALLAH C.C ol diyecek ki olsun:34::34::34::34::34::34::34:

aminnn nasılsın herşey yolundandır inşaallahhh

çok şükür iyiyim.Kasım sonu gibi regl olmayı bekliyorum,olduğu vakit Medipol hastanesindeyim.inşaALLAH Mustafa beyle dondurulmuşlar için tedaviye başlayacağım.sen nasılsın cennet kokulun nasıl :34::34::34:

Back
X