Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

amin dualarım beninle olacak ALLAHIM inşallah sağlıklı sıhatli bir tosuncuk verir hemde 3 tane inşallah................

iyi haberler alalım inşaALLAH .....

CANIM SENİN GERCEK ADIN;( EĞER YAZMAK İSTEMESEN HİİİCCCCC KIRILMAM ) NEDİR SADECE ADINLA HİTAP ETMEK İSTEMEM AMA YİNEDE kalbimdesin de coook anlamlı ve güzel sevgili kalbimdesin 2-3 gündür gözüme uyku girmiyor ve bazen dalıp gidiyorum ya canım biz hamile kalabiliyoruz bu bir gercek fakat ya sonrası.....bu bebeklerin yaşaması icin ne yapmalıyız sen kalp atışlarını duydun degil mi...........senin dr bu konuda ne diyor...20 haftalık demiştin sanırım rahime dikiş falan atılmıyor mu birde senin hormonların nasıl sagol canım ya iyiki seni buldum sen bir doğursan öyle coook umut ışığı olacak ki bana bizlere....................

amin dualarım beninle olacak ALLAHIM inşallah sağlıklı sıhatli bir tosuncuk verir hemde 3 tane inşallah................

CANIM SENİN GERCEK ADIN;( EĞER YAZMAK İSTEMESEN HİİİCCCCC KIRILMAM ) NEDİR SADECE ADINLA HİTAP ETMEK İSTEMEM AMA YİNEDE kalbimdesin de coook anlamlı ve güzel sevgili kalbimdesin 2-3 gündür gözüme uyku girmiyor ve bazen dalıp gidiyorum ya canım biz hamile kalabiliyoruz bu bir gercek fakat ya sonrası.....bu bebeklerin yaşaması icin ne yapmalıyız sen kalp atışlarını duydun degil mi...........senin dr bu konuda ne diyor...20 haftalık demiştin sanırım rahime dikiş falan atılmıyor mu birde senin hormonların nasıl sagol canım ya iyiki seni buldum sen bir doğursan öyle coook umut ışığı olacak ki bana bizlere....................

iyi akşamlar canım nasılsın,ALLAH sana bana isteyen herkese istediği kadar versin inşaALLAH... benim ismim Fatma kalbimdesin ismini 20 haftalık doğumla kaybettiğim bebeklerim için düşünüp üye olmuştum sonrada değiştirmedim.dr rahim ağzı dikiş atacaktı fakat benim suyum geldiği için gözlemlemek istedi duruma göre müdahele edecekti.aslında ben üçüz hamileydim 2 erkek 1 kız erkeklerden birinde kistik higroma denilen bir hastalık vardı ölme ihtimali yüksekti karnımda sonlandırdılar ölü bebeğin eşi beni zehirledi havale geçirdim bana müdahele edebilmek için suni sancı ile doğum yaptırdılar:25::25::25:o yüzden bebeklerimi kaybettim.diğer hamileliklerimde kalp atışları oldu mu bilmiyorum benim gittiğim diğer merkez kan tahlilinden 3 hafta sonrasına randevu veriyordu hiç ultrason olmadım çünkü dra gitmem gereken zamanlarda kanamam oluyordu dr kalkma yat düşük önleyici yaptır 1 hafta sonra gel diyordu gittiğimde kese bozulmuş oluyordu kalp atışları oluyormuydu bilmiyorum canım:50::50::50:hotmonel bir sorunum yok doktorum Mustafa bey her ne kadar pcos olsanda sen sebepsiz infertilite grubundasın dedi o yüzden canım sıkıldı ama durmak yok yola devam sonumuz :49::49::49:böyle olsun inşaALLAH

Zeynep,nerdesin yahuuu!nasıl gidiyor tedavi Muharrem ayının bereketi hepimize olsun çifter çifter hamile kalalım inşaALLAH:49::49::49::49::49:

arkadaşlar merhaba çok sık giremiyorum ama dua etmiyorum sanmayın herkeze evlat hasreti çeken herkeze her namazımda dua ediyorum dün Mustafa beyle randevumuz vardı çok şükür yolunda gidiyo bebeğimiz yavaş yavaş büyüyo

arkadaşlar merhaba çok sık giremiyorum ama dua etmiyorum sanmayın herkeze evlat hasreti çeken herkeze her namazımda dua ediyorum dün Mustafa beyle randevumuz vardı çok şükür yolunda gidiyo bebeğimiz yavaş yavaş büyüyo

MAAŞAALLAH,herzaman böyle güzel haberler alalım:21::21::21::21::32::32::32::32:

Zeynep,nerdesin yahuuu!nasıl gidiyor tedavi Muharrem ayının bereketi hepimize olsun çifter çifter hamile kalalım inşaALLAH:49::49::49::49::49:

canım benim bir tanem bilgisayarda sorun vardı modemin ışıkları yanıyordu ama internete giremiyordum coook şükür yapıdı canım iyiyim adet olmayı bekliyorum sana her aşamayı tek tek yazacağım sende yaz olurmu bu arada oructa tutum aşure günü hıc zor olmadı canım ne olur duayı eksik etmeyelim olur mu? can dostum inşallah yüreğimizdkini gönlümüzdekini yüce rabbim verecek inşallah beni habersiz bırakma ben mutlaka kalbimdesin bir şey yazmıştır diye bakıyorum beni habersiz bırakma iyi geceler,,,,,

canım benim bir tanem bilgisayarda sorun vardı modemin ışıkları yanıyordu ama internete giremiyordum coook şükür yapıdı canım iyiyim adet olmayı bekliyorum sana her aşamayı tek tek yazacağım sende yaz olurmu bu arada oructa tutum aşure günü hıc zor olmadı canım ne olur duayı eksik etmeyelim olur mu? can dostum inşallah yüreğimizdkini gönlümüzdekini yüce rabbim verecek inşallah beni habersiz bırakma ben mutlaka kalbimdesin bir şey yazmıştır diye bakıyorum beni habersiz bırakma iyi geceler,,,,,

amin canım inşaALLAH.ALLAH C.C dualarını ve oruçlarını kabul etsin.tedavi ayrıntılarını bekliyorum iyi geceler

MEVLANA dan

Derdimi seviyorum.
Biliyorum ki derdimi veren de beni seviyor.
Seven, sevdiğinin nazını ölçüyor.
Sevilen çekmesin de neylesin?

MEVLANA dan

Derdimi seviyorum.
Biliyorum ki derdimi veren de beni seviyor.
Seven, sevdiğinin nazını ölçüyor.
Sevilen çekmesin de neylesin?

rabbim neyler neylerse güzel eyler................................
fatmam ne yazar ne yazarsa güzel yazar sevgiler nasılsın bakalım ?

rabbim neyler neylerse güzel eyler................................
fatmam ne yazar ne yazarsa güzel yazar sevgiler nasılsın bakalım ?

iyiyim Zeynepcim haftanın ilk günü iş yoğun oluyor koşuşturmaca geçti.sen nasılsın neler yapıyorsun ben adetimi bekliyorum hem heyecanlıyım hemde endişeli bakalım Rabbim bize ne gösterecek

iyiyim Zeynepcim haftanın ilk günü iş yoğun oluyor koşuşturmaca geçti.sen nasılsın neler yapıyorsun ben adetimi bekliyorum hem heyecanlıyım hemde endişeli bakalım Rabbim bize ne gösterecek

canım bende duplasyonmuydu neydi oilacı pzt bitirdim bu gün coook az olmuşum sökünce tedavi başlayacak inşallan ikimizinde saglıklı sıhatlı olurda beşik kertmesi yaparız:)

gunaydınnn

hayırlı haftalarrrr hepimizee

2.sayfaya dusmusuz.

zeynep,kalbimdesin nasılsınız nasıl gidiyor ?

bebekdls nerelerdesinnn?

sağol canım sana da iyi haftalar;Zeynep ile Bebekdls uzun zamandır girmiyor bende arada bakıyorum genelde amayaa nın topiğine takılıyorum.adet olmayı bekliyorum... inşaALLAH dondurulmuşların tedavisine başlayacağım sonra gelsin kuluçka zamanı:9::9::9::9:sen neler yapıyorsun herşey gönlünce olsun inşaALLAH:16::16::16::16::16:

Zeynepcim nerdesin yahuuuu herşey yolundadır inşaALLAH merak ediyorum seni ama:16:

Merhaba Arkadaşlar.Bende Mustafa Beyin hastası olarak aranıza yeni katılıyorum.6 tüp bebek denemesi sonrasında yola mustafa beye devam etmeye karar verdim.bugüne kadar hiç bir doktor bu kadar aydınlatmamıştı.yeni tedavime laparoskopi ameliyatımı yaparak başlamış bulunduk.kendisinden ALLAH bin kere razı olsun.doğru adreste olduğuma sonuna kadar inanıyorum.

Zeynepcim nerdesin yahuuuu herşey yolundadır inşaALLAH merak ediyorum seni ama:16:

can dostum sevgili arkadaşım,sırdaşım şu an ağlamamak icin kendımı nasıl tutuyorum bir bilsen elleriy klavyeye gitmedi kolum kanadım kırıldı aklımda sen vardın ama yazamadım ,yazmadım başıma neler geldi hani bir kac haftea once hayalet cizgi cıkmıştı hatırlarsan drr gittim kanda 1 cıktı dr yok dede duplosyon söktürücü verdi az lekelenmem oldu bende adet ha geldi derken yok oldu bende sabah ne olur olmaz diye test yaptım cıktı canım ama elerem yazarken titriyor hemen rd gittik kanda baktı ama kese yok dış gebelik dedi canim ben devam edemiycem sonra yazayım kendimi toplamam lazım sol tarafım coook ağrıyorne cok sevinmiştim canım ya alahmın taktiri ilahisi sen verdin ancak sen alırsın ya pabim sabır sabır ne olur sabır versin allahım kalbimdesin ne olur bana dua et yalvarırım cok acı cekiyorum

Merhaba Arkadaşlar.Bende Mustafa Beyin hastası olarak aranıza yeni katılıyorum.6 tüp bebek denemesi sonrasında yola mustafa beye devam etmeye karar verdim.bugüne kadar hiç bir doktor bu kadar aydınlatmamıştı.yeni tedavime laparoskopi ameliyatımı yaparak başlamış bulunduk.kendisinden ALLAH bin kere razı olsun.doğru adreste olduğuma sonuna kadar inanıyorum.

Hayırlı olsun angel.
Allah bu tedavinde yüzünü güldürsün inşaallah...
Mustafa Bey harika bir doktor, aslında doktordan önce bir abi, bir dost arkadaş. Allah ondan razı olsun...

Çok üzüldüm :(
Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Çok geçmiş olsun :(
Bir an önce toparlanırsın inşaallah...

Back
X