Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi haberler alalım inşaALLAH .....
amin dualarım beninle olacak ALLAHIM inşallah sağlıklı sıhatli bir tosuncuk verir hemde 3 tane inşallah................
CANIM SENİN GERCEK ADIN;( EĞER YAZMAK İSTEMESEN HİİİCCCCC KIRILMAM ) NEDİR SADECE ADINLA HİTAP ETMEK İSTEMEM AMA YİNEDE kalbimdesin de coook anlamlı ve güzel sevgili kalbimdesin 2-3 gündür gözüme uyku girmiyor ve bazen dalıp gidiyorum ya canım biz hamile kalabiliyoruz bu bir gercek fakat ya sonrası.....bu bebeklerin yaşaması icin ne yapmalıyız sen kalp atışlarını duydun degil mi...........senin dr bu konuda ne diyor...20 haftalık demiştin sanırım rahime dikiş falan atılmıyor mu birde senin hormonların nasıl sagol canım ya iyiki seni buldum sen bir doğursan öyle coook umut ışığı olacak ki bana bizlere....................
arkadaşlar merhaba çok sık giremiyorum ama dua etmiyorum sanmayın herkeze evlat hasreti çeken herkeze her namazımda dua ediyorum dün Mustafa beyle randevumuz vardı çok şükür yolunda gidiyo bebeğimiz yavaş yavaş büyüyo
Zeynep,nerdesin yahuuu!nasıl gidiyor tedavi Muharrem ayının bereketi hepimize olsun çifter çifter hamile kalalım inşaALLAH![]()
canım benim bir tanem bilgisayarda sorun vardı modemin ışıkları yanıyordu ama internete giremiyordum coook şükür yapıdı canım iyiyim adet olmayı bekliyorum sana her aşamayı tek tek yazacağım sende yaz olurmu bu arada oructa tutum aşure günü hıc zor olmadı canım ne olur duayı eksik etmeyelim olur mu? can dostum inşallah yüreğimizdkini gönlümüzdekini yüce rabbim verecek inşallah beni habersiz bırakma ben mutlaka kalbimdesin bir şey yazmıştır diye bakıyorum beni habersiz bırakma iyi geceler,,,,,
MEVLANA dan
Derdimi seviyorum.
Biliyorum ki derdimi veren de beni seviyor.
Seven, sevdiğinin nazını ölçüyor.
Sevilen çekmesin de neylesin?
rabbim neyler neylerse güzel eyler................................
fatmam ne yazar ne yazarsa güzel yazar sevgiler nasılsın bakalım ?
iyiyim Zeynepcim haftanın ilk günü iş yoğun oluyor koşuşturmaca geçti.sen nasılsın neler yapıyorsun ben adetimi bekliyorum hem heyecanlıyım hemde endişeli bakalım Rabbim bize ne gösterecek
canım bende duplasyonmuydu neydi oilacı pzt bitirdim bu gün coook az olmuşum sökünce tedavi başlayacak inşallan ikimizinde saglıklı sıhatlı olurda beşik kertmesi yaparız:)
gunaydınnn
hayırlı haftalarrrr hepimizee
2.sayfaya dusmusuz.
zeynep,kalbimdesin nasılsınız nasıl gidiyor ?
bebekdls nerelerdesinnn?
Zeynepcim nerdesin yahuuuu herşey yolundadır inşaALLAH merak ediyorum seni ama![]()
Merhaba Arkadaşlar.Bende Mustafa Beyin hastası olarak aranıza yeni katılıyorum.6 tüp bebek denemesi sonrasında yola mustafa beye devam etmeye karar verdim.bugüne kadar hiç bir doktor bu kadar aydınlatmamıştı.yeni tedavime laparoskopi ameliyatımı yaparak başlamış bulunduk.kendisinden ALLAH bin kere razı olsun.doğru adreste olduğuma sonuna kadar inanıyorum.