Merhaba,
Bu kişi(Şule Selvi) hakkında sitemizde ne OLUMLU ne de OLUMSUZ yazı yazmamanızı rica ediyorum.
Bende ilk önce şüphelenmiştim bu durumdam ama belki dava falan açılmıştır arkadaşlar.Şule hnm şuan benim gebeliğimi takip ediyor ve çok memnunum.Olumsuz hiçbişey görmedim.Hatta ilk dört ayım çok zor geçti bulantılar sebebiyle.Şule hnm çok iyi idare etti ve beni rahatlattı.
merhaba,, bende şule hanıma gidiyorum. doğumun nasıl geçti merak ediyorum. memnun kaldınmı ?
Şule Selvi ye bir rahatsızlığımdan dolayı gittim.Kendisi hastaneye para kazandırma adına beni yanlış bilgilendirmiştir. Her zaman karşılaşılan basit bir miyom vakası için hastanede ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyoruz dua edin iyi olsun deyip beni alelacele ameliyat etmek istemiştir.Açık ameliyat ve bazı durumlara görede meblağ konusunda fazla ödemeyede hazırlıklı olun demiştir.Sonuç olarak Gittiğim çok değerli bir profesör dr çok sık karşılaşılan bir sorun olduğunu söyleyerek 1 ay sonra beni kapalı ameliyatla bu dertten kurtardı.Şule hanıma kalsa 1 gün bile geçiktirmeden ameliyat olmalıydım.
Şule Selvi ye bir rahatsızlığımdan dolayı gittim.Kendisi hastaneye para kazandırma adına beni yanlış bilgilendirmiştir. Her zaman karşılaşılan basit bir miyom vakası için hastanede ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyoruz dua edin iyi olsun deyip beni alelacele ameliyat etmek istemiştir.Açık ameliyat ve bazı durumlara görede meblağ konusunda fazla ödemeyede hazırlıklı olun demiştir.Sonuç olarak Gittiğim çok değerli bir profesör dr çok sık karşılaşılan bir sorun olduğunu söyleyerek 1 ay sonra beni kapalı ameliyatla bu dertten kurtardı.Şule hanıma kalsa 1 gün bile geçiktirmeden ameliyat olmalıydım.
sule selvi bugun bir programa cikti ve ve pekte normal dogum yanlisi gozukmuyordu neden kolayi varken zoru demeye getirdi ama sunucular normal dogumdan yana olunca eger bi sorun yoksa tabii normal olmasi daha dogrudur diye dusunduklerini soylediignde kivirmaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?