canım bende medipolde yapıcam ama benim daha var ve bildiğim kadarıyla da o süslemeleri ya kendin yapıyosun yada onu yapan organizasyon şirketleri var onlar yapıyolar benden bundan önce yani geçen sene A.S.M de tedavi gördüm orda sormuştum dr.uma banada o demişti hastaneler yapmaz diye ya siz yapıcanız yada şirketlerle anlaşıcanız diye ama bilgi veriyolar bununla ilgili danışmadan yada dr.una sor o da söyler sana bu arada dr.un kimdi medipoldekızlar kızlar doğumuma az kaldı inş. medipolde yapıcam doğumumu orada daha önce doğum yapanlara soruyorum kapıları pembe ,-mavi bebek çiçekleri koyuyorlarmı yada belli süslemeler varmı hastane yapıyormu bizmi götürücez?sonuçta ilk bakışta normal bir oda olmamalı değilmi bir ayrıcalığı olmalı
eslemcim karneyle yani ssk lı doğumöğrenmek istediğim birşey var
ssk karnesiyle sezaryanlı doğum ne kadar? normal doğum ne kadar?
fiyatları bilen varmı?
koşuyolu medipol hastanesini çok beğendim kapılar süslü ve çok temiz içim gitti valla
arkadaşlar bişey sorucam.bende medipole gidiyorum.doktorum pınar kumru.çooook tatlı biri.ssklıyım.sezeryan olmak istiyorum doktoruma ssk karşılarmı burda yapsam dedim.hayır dedi.neden dedim.sebep olmdan olmaz isteğe bağlı olunca karşılamıyor dedi.moralim bozuldu.halbuki bikomşum özel ömürde isteğe bağlı oldu ve ssk karşıladı.600ytl verdiler
selamlar.bende kızımı medipolde doğurdum 4 sene önce,allah nasip ederse bu seferde orda yapıcağım doğumu,kapı süslerini onlar yapıyorlar yalnız o bebeklerden yazılardan falan koymuyolar.cinsiyetine göre uygun renkli tüller ve balonlarla süslüyorlar..fundacım benimde doktorum pınar hanım bende çok memnunum ondan,niye sezeryan olmak istiyosun canım normal yapabiliyosan bence normal yap.ben çok istiyorum normal doğumu ama ilk bebek sezeryan diye yapmıyorlar aradan 5 yıl geçmesine rağmen.yinede sen bilirsin tabii bide anladığım kadarıyla 250 ytl fark var ssksız olunca yanii öylee çook diil gibi.neyse sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza kızlarŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?