Medipol Hastanesi

erguvan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
79
4
86
İstanbul
kızlar kızlar doğumuma az kaldı inş. medipolde yapıcam doğumumu orada daha önce doğum yapanlara soruyorum kapıları pembe ,-mavi bebek çiçekleri koyuyorlarmı yada belli süslemeler varmı hastane yapıyormu bizmi götürücez?sonuçta ilk bakışta normal bir oda olmamalı değilmi bir ayrıcalığı olmalı

Son düzenleme:
canım bende medipolde yapıcam ama benim daha var ve bildiğim kadarıyla da o süslemeleri ya kendin yapıyosun yada onu yapan organizasyon şirketleri var onlar yapıyolar benden bundan önce yani geçen sene A.S.M de tedavi gördüm orda sormuştum dr.uma banada o demişti hastaneler yapmaz diye ya siz yapıcanız yada şirketlerle anlaşıcanız diye ama bilgi veriyolar bununla ilgili danışmadan yada dr.una sor o da söyler sana bu arada dr.un kimdi medipolde

benım dr umda leyla hanım pazatesı kurtaj oldum sagolsunlar hepsı cok ıyıler hemsıresınden hasta bakıcısına kkadar leyla hanıma dıyecek yok zaten tek sıkıntı bıraz yogun oluyor vakıt kısıtlı oluyor
benım gırmemde kapıılarda oyle susuler vardı hatta goruncede aglamıstım
canım Allah yardıcın olsun saglıkla bebegını kucagınada alırsın ıns.

erguvan evet biraz uzak oluyo canım ama napalım herşey bebeğim için daha iyi hizmet verenini bulmadım bulduklarımda baya tuzlu oldu benim gebeliğimde planlı olmadığı için özel sigortada yaptıramadım haliyle onun için en iyisi medipoldü bizim için canım söylediğin süsleri hastanede yapıyolarmış ben sordum ama fiyatlar dışarıya göre biraz fark eder dediler ben o süsleri kendim yapmayı düşünüyorum hem istediğim gibi yapıcam rengini yazısını falan eminönünde mısır çarşısında zebil gibi valla o malzemeler hemde çok ucuz senin vaktin varsa dene derim çok kolay çünkü

öğrenmek istediğim birşey var
ssk karnesiyle sezaryanlı doğum ne kadar? normal doğum ne kadar?
fiyatları bilen varmı?
koşuyolu medipol hastanesini çok beğendim kapılar süslü ve çok temiz içim gitti valla

eslemcim karneyle yani ssk lı doğum

normal 1250 ytl ssk sız 1500

sezeryan 2250 ytl ssk sız 2500

arkadaşlar bişey sorucam.bende medipole gidiyorum.doktorum pınar kumru.çooook tatlı biri.ssklıyım.sezeryan olmak istiyorum doktoruma ssk karşılarmı burda yapsam dedim.hayır dedi.neden dedim.sebep olmdan olmaz isteğe bağlı olunca karşılamıyor dedi.moralim bozuldu.halbuki bikomşum özel ömürde isteğe bağlı oldu ve ssk karşıladı.600ytl verdiler

selamlar.bende kızımı medipolde doğurdum 4 sene önce,allah nasip ederse bu seferde orda yapıcağım doğumu,kapı süslerini onlar yapıyorlar yalnız o bebeklerden yazılardan falan koymuyolar.cinsiyetine göre uygun renkli tüller ve balonlarla süslüyorlar..fundacım benimde doktorum pınar hanım bende çok memnunum ondan,niye sezeryan olmak istiyosun canım normal yapabiliyosan bence normal yap.ben çok istiyorum normal doğumu ama ilk bebek sezeryan diye yapmıyorlar aradan 5 yıl geçmesine rağmen.yinede sen bilirsin tabii bide anladığım kadarıyla 250 ytl fark var ssksız olunca yanii öylee çook diil gibi.neyse sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza kızlarŞeniz

arkadaşım 250 tyl afrk diyosun ama ssk 1250 imiş ssksız 1500
valla bu fiyatları görünce yuh bee demeden alamadım kendimi
resmen kazık, ssk olunca nerdeyse yarıyarıya olması gerek ama 4 de 1 ini ssk karşılıyor burda
kazık valla, hastane iyi hoş ama, bukadarda olmaz bence
gidin erdeme, ordaki doktorlarda çok iyi, emel hanım, ayşegül hanım
750 ytl ssk yanılmıyorsam orda

semas hastanesine gidiyorum benim dr. prof olduğu için çok pahalı kuzenim bankacı özel sigortası vardı medipolde yaptı çalışan ark aynı hastanede dr sema hnm varmış çok metediyorlar fikriniz varmı doğum fiyatları çoğu yere göre uygun kızlar

benim dr.umda bahar hanım bende çok memnunumkızlar medipol çogu özel hastaneye göre fiyt bakımından çok ii gerçi ben ist..da çok hastane raştırmadım fiyatlar hakkında çokta bi bilgim yok ama ucuz olan çogu hastanelerden bazılarının prematüre bebk servisi yok yada yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok medipolde ikiside var fiyatlarıda o kadar uçuk rakamlar değil bence

fundacım 1,5 sene once ablamın dogumu için hastaneleri arayıp ssk durumlarını arastırmıstım
bazı hastanelerin ssk anlasmaları istege baglı sezaryanı karsılıyor b azı hastaneler komplikasyona baglı sezaryanı karsılıyor yani sezaryan ollmanı gerektircek bir durum olmasza sezaryan yapmıyorlar. ablam maltepe bolge hast de istege baglı sezaryan oldu 2006 kasım ayında 400 ytl verip çikmistik ve çok memnun k aldıkhastane den

destinacım medipolde arkadaşımda doğum yapmıştı memnundu.ben oraya gidiyorum muayeneye ama doğum orda olamaz.pınar hanımada söyledim.maddi imkanımın el vermediğini biliyo.ama olurda ayarlarsam 2500ytl kesin pınar hanıma doğumumu yaptırım.çok güleryüzlü.ayrıca hiç canımı yakmadan muayene yapıyor ve hemşirelerde personelde çok ilgili.tek soru var aklımda nednse benden hiç bir tahlil istemedi.ben hamile değilim henüz ama konuştuğum çoğu kişinin doktoru tahliller istemiş.senden istedimi?

bende doğumumu medipoldeyapıcammmm
doktorumda leyla hanım
çok memnunum ama hastaneyi çok iği bilimyorum 30 mayısta
gittiğim zaman doğumhane ve odaları gezicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…