iipekk Dikkat! bebek var :) Kayıtlı Üye 26 Kasım 2007 1.538 13 116 İstanbul 15 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi erguvan #21 yeniyaşam .!.: bende doğumumu medipoldeyapıcammmm doktorumda leyla hanım çok memnunum ama hastaneyi çok iği bilimyorum 30 mayısta gittiğim zaman doğumhane ve odaları gezicem Genişletmek için tıkla... benım dr umda leyle hanım kurtajımıda o yaptı cok tatlı bırı sag olsun
yeniyaşam .!.: bende doğumumu medipoldeyapıcammmm doktorumda leyla hanım çok memnunum ama hastaneyi çok iği bilimyorum 30 mayısta gittiğim zaman doğumhane ve odaları gezicem Genişletmek için tıkla... benım dr umda leyle hanım kurtajımıda o yaptı cok tatlı bırı sag olsun
yeniyaxsxam Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2008 1.259 0 116 43 İstanbul 15 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi erguvan #22 iipekk .!.: benım dr umda leyle hanım kurtajımıda o yaptı cok tatlı bırı sag olsun Genişletmek için tıkla... evt çok şeker bi insannnnü ama hastane ssk hastanesi devlet hastanesi gibi çok kalabalık yawwww
iipekk .!.: benım dr umda leyle hanım kurtajımıda o yaptı cok tatlı bırı sag olsun Genişletmek için tıkla... evt çok şeker bi insannnnü ama hastane ssk hastanesi devlet hastanesi gibi çok kalabalık yawwww
T tatlxixm benim 23 kilo sonraaa Kayıtlı Üye 9 Nisan 2007 193 1 116 Kocaeli 16 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi erguvan #23 kısslar bebeğinizin ( 2'li , 3'lü , 4'lü ) testlerini medipolde yaptıranlar varsa fiyatlarını yazabilirlermi acaba özelliklede 4'lü test fiyatı...a.s.
kısslar bebeğinizin ( 2'li , 3'lü , 4'lü ) testlerini medipolde yaptıranlar varsa fiyatlarını yazabilirlermi acaba özelliklede 4'lü test fiyatı...a.s.
sibiko S'agapo Manula... Kayıtlı Üye 2 Eylül 2008 2.214 1 116 42 İstanbul 23 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi erguvan #24 Ben 15 nisanda yaptım Normal 950 sezeryan 1500 ytl ssk lılar için bilgilerinize.
tulay24 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2008 565 5 96 İstanbul 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi erguvan #25 mrb arkadaşlar bende medipolde yapıcam bir aksılık olmazsa bakımı nsl sizce bebekler yanımızdamı duruyo bebek hemsireleri ilgilenıyomu? alt değişimi beslenmesi vb.ihtiyaclarıyla kıyafet giydiriyolarmı? çok mu götüriyim yanımda hastane cıksı bilgisi olan varsaa aydınlatrsa sevınırm...
mrb arkadaşlar bende medipolde yapıcam bir aksılık olmazsa bakımı nsl sizce bebekler yanımızdamı duruyo bebek hemsireleri ilgilenıyomu? alt değişimi beslenmesi vb.ihtiyaclarıyla kıyafet giydiriyolarmı? çok mu götüriyim yanımda hastane cıksı bilgisi olan varsaa aydınlatrsa sevınırm...
S Selamkizlar Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2016 2 0 16 38 16 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi erguvan #26 Medipol'e geçen telefon ettim, 2017 doğum fiyatları: Normal doğum 1900 TL Sezaryen 2900 TL. SSK'yı bilmiyorum, özel sağlık sigortam olduğu için sormadım. Bir çok özel hastaneye göre bu fiyatlar iyi kalıyor.
Medipol'e geçen telefon ettim, 2017 doğum fiyatları: Normal doğum 1900 TL Sezaryen 2900 TL. SSK'yı bilmiyorum, özel sağlık sigortam olduğu için sormadım. Bir çok özel hastaneye göre bu fiyatlar iyi kalıyor.