öncelikle bütün hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim...
Aslında bu hastane adına bir başlık var ama ben özellikle kadın doğum üzerine olsun istedim...
daha rahat bir şekilde bilgi alışverişi yapabiliriz inşallah..
benim 1 oğlum var allahın izniyle...
şimdi 2. planlıyorum ama hamiş kalmadan önce doktora görünmek istiyorum....
bağcılardaki bu hastanede memnun oldunuz kadın doğum uzmanı var mı kızlar...
eger hastaneden memnun kalırsam dogumumuda orda yapmak istiyorum...
1. doğumum sezeryan buarada...
yenibir eve taşındımız için kendi doktorumdan bayağı uzaklaştım...
bütün hamişlerden yada benim gibi hamiş olmak isteyen herkesin önerilerini bekliyorum
Ben Lebriz Hale Aktün Tamer'e gidiyorum, gebeliğimin başından beri. Ben şimdilik çok memnunum. Ama başka bir topicte birisi doğumda memnun kalmadığını, doktorun normal doğumdan ziyade sezeryanı tercih ettiğinii yazmış. Hayırlısı ile doğum yaptıktan sonra daha net bir fikir sahibi olurum sanırım..
Merhaba gamze21
Ben Medipol'den memnun kalmayıp doktor arayışına girdim.
Doktorun adı Banu idi.Hem doktor hemde hastane prosedürü beni rahatsız etti.
Doktor ilgisizdi ayrı, birde ravdevu saatini rahat 1 saat geçirdikten sonra muayene olabiliyorsun.
Hastanenin diğer doktorları hakkında bilgim yok.
Merhaba gamze21
Ben Medipol'den memnun kalmayıp doktor arayışına girdim.
Doktorun adı Banu idi.Hem doktor hemde hastane prosedürü beni rahatsız etti.
Doktor ilgisizdi ayrı, birde ravdevu saatini rahat 1 saat geçirdikten sonra muayene olabiliyorsun.
Hastanenin diğer doktorları hakkında bilgim yok.
Merhabalar,Banu benim de doktorum ama ben de değiştirmeye karar verdim.Evet randevulardan ben de şikayetçiyim,1saatten fazla beklediğim oldu,doktor da fazla ilgili değil.Şu an Bakırköy Acıbademden Özlem Pata diye bir doktor buldum,ondan randevu almak istiyorum.İnş memnun kalırım,doğumumu da orda yapmayı planlıyorum.
Kızlar bende cumartesi günü gideceğim belgin hanımdan başka iyi diyebileceğiniz yokmu ?
yaa bende bu dertten muzdaribim hastane ve doktor arıyorum bu hastanenin yorumlarına baktığımdada yarısı iyi yarısı kötü yorumlar yapmış çok kararsızım.
evet arkadaslar bende evıme yakınlık acısından bu hastaneye gıtmk istiyorum varmı guncel gıden yenı hamıle arkadaslarımız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?