Medipol mega bağcılar ünv. hast. kadın doğum doktor tavsiyeleriniz....

Vala ben gittim bir süre ama memnun kalmadim açıkçası pek o yüzden topkapi koc Üniversitesi Hastanesi ni tercih ettim doğumuma az kaldı orda Dr. engin Turkeldi beye gidiyorum ondan çok memnunum açıkçası

Vala ben gittim bir süre ama memnun kalmadim açıkçası pek o yüzden topkapi koc Üniversitesi Hastanesi ni tercih ettim doğumuma az kaldı orda Dr. engin Turkeldi beye gidiyorum ondan çok memnunum açıkçası
Siz Suna Hanımdan mı memnun kalmadınız

Ya kızlar bana yardım edin mega medipol Hastahanesi ne gideceğim 9 haftalik hamileyim şimdiye kadar askeri doktora gittim ama artık medipol de bir doktor Secmem lazım kime gitmeliyim ben bay doktordan yanayım lütfen bildiginiz varsa bana yazın...birde dün ilk defa kanuni hastahanesine gittim kan tahlilim vardı gitmisken doc Dr var Necdet hoca ona görünDüm ve memnun kaldım ama Ama nasıl kanuniye giderim görsen iz tıklım tıklım ve ilk gebeliğim haliyle sormak istediklerim oluyor ama kalabalıktan nasıl çıkacağım i şaşırdım siz olsanız ne yapardiniz

Merhaba, ben Suna Hanıma gidiyorum şimdilik memnunum annem kadın hastalıkları için Duygu Işıl hocaya gitmişti o da gayet iyi istersen ikisinden birine git bi dene memnun kalmazsan değiştirebilirsin

Merhaba bende medipol megaya gidiyorum cuma günü gene kontrolüm var doğum ücretlerini de o gün konuşacağım fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı?

Merhaba bende medipol megaya gidiyorum cuma günü gene kontrolüm var doğum ücretlerini de o gün konuşacağım fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı?

Merhaba kime gidiyorsunuz orda ? Bende fiyat ve dr.aramaktayim .muane ve dogum ucretlerini bizimlede paylasirsan sevinirim

Fena degilmis,cok saol canım,senin dr,un adi nedir memnunmusun ?

Fena degilmis,cok saol canım,senin dr,un adi nedir memnunmusun ?
Ben nadide hanima gidiyorum memnunum gayet iyi bir doktor. Fiyatları da aynı kalitede başka hastanelere kıyasla çok ok uygun. Evime yakın küçük bir özel hastanede aynı fiyatı veriyor bana. Sonuçta burası tam teşekküllü üniversite hastanesi

Koç unv hastanesinin dogum fiyatlari nasil peki hic fiyat bilgisi alabildinizmi hastaneden ?

Zaten sezaryen olacaksanız Medipol iyi bir seçenektir gerçekten, Nagehan hanımda ikinci çocuğumu malesef sezaryen doğumla dünyaya getirdim. Dr hanım güleryüzlüdür, nispeten ilgilidir, tahlillerimi hep devlette yaptırdım, sorun olmadı tabiki. İlk doğumumu medical park fatihte normal olarak yaptığım için ikinciyi de öyle umuyordum ancak işler yolunda gitmedi, 40+5'e kadar bekledik benim isteğim üzerine. Rutin kontrol için ve de bebeğin hareketlerini çok az hissettiğim için gittiğimde nstde kalp atışları çok yavaş çıktı, dr da ben seni artık bırakamam diyerek beni yatıracağını söyledi. Daha uzun bir nst ile birlikte yatışım yapıldı, açılmam 2 cmdi, gece sancılarla birlikte 5 cm'e kadar çıktı ama sonra durdu. Nagehan hanım ilk muayeneden itibaren bebeğin kanala yüzüyle girdiğini söylüyordu ama gece sancılarla beraber kontrolü yapan dr normal geldiğini söylemişti. Sancıların bir gelip bir durması zaten normal değildi, ilk doğumum olmadığı için anlıyordum. Ertesi güne kadar bekledim, suni sancıyı kabul etmedim, 8 cm açılmam olduğu halde bebek yüzüyle kanala girdiği için acil sezaryene alındım kendi drum tarafından. Sonra çok pişman oldum yatışı kabul edip bir başka doktora daha görünmediğim için. İçimde bir şüphe olarak kaldı ama doğru söylediğine de eldeki tecrübelerimden ötürü inanıyorum yine de. Tek eksiği şu an genel olarak kadın doğum doktorlarının en ufak aksilikte hemen sezaryene yönlendirmeleri. Bu çok önemli aslında, normal doğum için şartları zorlamıyorlar malesef. Sezaryen doğum yaptıktan sonra sezaryeni araştırırken Dr Hakan Çokerin sayfasına rastladım, onun yazıları çok etkiledi beni, inşallah üçüncü çocuğum olursa doğal doğum yapmak istiyorum hem de ssvd olarak. Bayanlar lütfen sizler de doğumunuza sahip çıkın, basit nedenlerle sezaryeni kabul etmeyin, başka bir drdan da mutlaka görüş alın. İstanbulda doğal doğum yaptıran doktorlar da var, isimlerine keşkesiz doğum merkezleri sayfasından ulaşabilirsiniz. Biri de Şule Selmandır mesela. Herkese hayırlı doğumlar dilerim.

Bilgilendirme için teşekürler
Bende ilkinde medical park fatihte 35haftada acil sezeryan oldum ikincide zaten sezeryan olucak diye istemiyorım medical parkı medipol düşünüyorum gönlüme göre dr bulabilirsem

Medipol Mega'yı bende kontroller ve doğum için düşünüyorum ama burada yorumlar çok farklı geldi bana.
Herkesin ortak iyi bir dr. dediği biri yok galiba. Son zamanlarda giden ve memnun olan varmı acaba?
mrhblr bende medipol megaya lebriz hale aktün hnm gidiyorum şimdilik bir sıkıntım yok memnunum ama daha önce dogum yapanlar bilgi verirse süper olur nagihan hnm daha önce gidenler oldu memnunlardı ama ben aynı dr olsun istemedim birde yrd doc oldugu için lebriz hnm tercih ettim ama umarım memnun kalırım

Nagihan hanım normal Doğum taraftarı mı yoksa sezeryan mi? Bilenler yardımcı olabilirse sevinirim bunun haricinde megada normal doğumu destekleyen ilgili iyi bir dr varsa tavsiye bekliyorum arkadaşlar

merhaba, 2 gün önce Bağcılar Medipol'e Fazile Akyüz (Gölgeci) gittim. Bir dayak yemediğimiz kaldı sanırım.. Çok ilgisiz, kısa ve ters cevaplar, asık surat.. ne ararsan var. İlk hamileliğim ve haliyle çok heyecanlıyım, doktorun yanından çıktığımda neredeyse ağlayacaktım.. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Merhabalar bende bu gün acil sebeb nedeni ile medipole gittim doktorum ameliyattte olduğu için Fulya hanım diye bi doktora yönlendirdiler kesinlikle tavsiye etmiyorum ağzından tek kelime çıkmadı ve bmm içimde bir sürü soru kaldı madem cvb vermekten acizler niye doktor olmuşlar Allah'a havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…