Medipol mega bağcılar ünv. hast. kadın doğum doktor tavsiyeleriniz....

canım bende o hastahaneye gidiyorum senin doktorun kim

Normal De nagihan hanıma gidiyorum ama doktor hanım çok yoğun bnm gibi sıkıntılı gebelik yaşayan biri için çok zor oluyor hiç bir zaman yerinde bulamıyoruz Başka doktorlara yönlendiriliyorum öyle olunca da bi anlamı kalmıyor
Siz hangi doktora gidiyorsunuz

BEN SUNA özdemire gidiyorum o çok iyi tabi yogunda ama derya yaşarıda begeniyorlar o pek o kadar yogun degil istediğin zaman bakabilir ben hep görüyorum randevularda sıkıntı olmuyor.benim doktorda yogun ama acil durumlarda tabiki ilgileniyor numarasını alırsın olmazsa arayıp mesaj bırakırsın asistanı geri dönüş yapıyor sana

Merhaba arkadaşlar bende ilk çocuğumu doğurucam inşallah. 5 buçuk aylık hamileyim. Doktorumdan o kadar memnunum ki anlatamam.. Bağcılar medipol hastanesinde çalışan Nagihan Kaya'ya gidiyorum. Randevuyla gittiğim için öyle bulamama gibi bir durum yaşamadım. Evet yoğun bir doktor fakat acil durumlarda bile numarasını arayıp görüşebiliyorum. Bu gayet normal bir durum.İstanbul gibi bir yerde öyle iyi bir doktor bulduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi açıkçası. Herşeyimle ilgileniyor en ince ayrıntısına kadar.Araya iki ay girmesine rağmen bütün konuştuklarımızı hatırlıyor ve maddi açıdan uygun olan tahil ve muayenelere yönlendiriyor. İşinde uzman bir doktor ve çok sevecen,sempatik.Özel hastaneler genelde sezeryane yönlendirirler,Nagihan hanım tam tersine doğum korkumun gereksiz telaş olduğunu, kadınların fiziksel açıdan zaten doğalında kendi kendine doğuracabileceğini,Sadece bir aksaklıkta yada ters durumlarda ufak bir doktor müdahalesi gerektiğini söyleyince çok rahatladım.Ve normal doğumu aklıma kazıdım. İnşallah normal doğum yaparım.Tavsiye ederim.

Merhaba daha once o hastanede calistim suna ozdemir var cok iyi doktor ama Kendisi doc. Dr du oyuzden muayene ucreti fazla gelebilir. Derya Yasari ve Duygu hanimida tavsiye edebilirim (arkadaslarim ve ailemden gidenler oldugu icinde tavsiye edebilirim )gelen hastalar hep memnun kaliyordu. Bi Dr. Elif hanim vardi hala varmi bilmiyorum ondanda cok memnun kaliyolardi

kızlar merhaba, son zamanlarda orda doğum yapan varsa yazabilir mi ? Bütün doktorları ile ilgili iyi yorumlar yapılmış ama normal doğumda istediğiniz kadar doktor seçin kim nöbetçi ise mesai saatleri dışında o ilgileniyor sizinle ?

28. Haftamda eski Doğum yaptıgım hastanenin fiyatı çok yüksek olduğu için, medipol de derya hanıma başladım.
İlk muayenede ilktir belki emin değildir devam edeceğimden diye ilgisizliğine çok takılmadım.
2. De yoğundur dedim.
3. De sezaryenden yeni çıkmıştı, yine neyse dedim :)
Ben de sağlıkçı olduğum için kaprisli hasta olmamak için ekstra gayret ettim diyeyim...
Neyse 4-5 derken sezaryen için tarih vereceği güne geldik...
Elime bir onay formu verdi, imzala dışarıda okursun dedi.
Bütün muayeneler toplamda 5-6 dakika sürüyordu.
Doktor konuşurken karşısında çocuk varmış muamelesi yapıyor, yapmacık bir tavrı var sanki..
Neyse odadan elimde onay formu ile çıktım...
Sonrası hastane ile ilgili yaşadığım rezillikler silsilesi...
Hasta yatışı, anestezi doktoru, personeli profesyonellikten uzak, ve karşısındaki insanı salak yerine koyan tavırlarla hareket ediyorlar.
Onay formuna imza attıktan 1 saat sonra hastaneden artık orada Doğum yapmayacağıma ikna olarak ayrıldım :)
Kendilerine teşekkür ediyorum.
Eski doktorumla konuştum, hastane parası vs gözümde değil artık... 10 tane çocuk doğuracak değilim. İdare eder öderim neyse.
Kendimi lakayt çalışanlara sahip bir hastaneye emanet edemeyeceğime karar verdim...
umarım devam eden herkes güzelce doğumunu yapar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…