Medipol Mega Üniversitesine giden hamişler ve orada doğum yapanlar...

gokce_34

Serhat & Yiğit
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
343
1
26
İstanbul
Merhaba Medipol Üniversitesine gidiyorum Derya YAŞAR 'a gebelik başından beri çokta memnunum , ama doğumda da aynı hassasiyeti gösterebilecekler mi bana bilmiyorum. Daha önceden giden ve doğum yapan hanımlardan bilgi almak istiyorum.

Merhaba bende suna hnma gidiyorum 11+4üz.şuan memnunum.başka suna Hnma gidenler doğum yapanlarda yazarlarsa sevinirim

Merhaba bende suna hnma gidiyorum 11+4üz.şuan memnunum.başka suna Hnma gidenler doğum yapanlarda yazarlarsa sevinirim

hayırlı olsun bebişiniz pek giden yok sanıyorum bizim hastanemize ama suna hanım hakkında güzel şeyler duyuyorum yoğunluğu dışında

merhaba bende Derya Yaşarın hastasıyım hamileliğimin başından beri ona gidiyorum çokta memnunum ama doğum konusuna gelince bu sorunun cevabını çok merak ediyorum

merhaba bende Derya Yaşarın hastasıyım hamileliğimin başından beri ona gidiyorum çokta memnunum ama doğum konusuna gelince bu sorunun cevabını çok merak ediyorum

Merhabaaaa ne güzel bende çok memnunuum pek seviyorum doktorcumuu ama doğum konusunu merak ediyorum işteee normal doğum olmasını çok istiyorum şimdikiler de hemen sezeryana meraklı o yüzden de korkuyorumm

Merhabaaaa ne güzel bende çok memnunuum pek seviyorum doktorcumuu ama doğum konusunu merak ediyorum işteee normal doğum olmasını çok istiyorum şimdikiler de hemen sezeryana meraklı o yüzden de korkuyorumm

Bende aynı düşünce ve korkuya sahibim doktorumu da seviyorum fakat hani derya hanımda doğum yapan birileri bilgilendirirse bizi çok daha rahat olacak içim ama bakalım herşeyin hayırlısı...

merhaba arkadaşlar, ben de suna hanıma gidiyorum.. kendisinden memnunum ancak doçentler mesai saati dışına denk gelirse doğuma girmiyormuş.. bunu duyunca üzüldüm.. o an hangi doktor nöbetçiyse o giriyormuş ....

Merhabalar. bır yakınım hastane arayısı ıcınde 5 aylık hamıle. bu hastaneyı ve dr.larını onerırmısınız. dogum fıyatları nedır bılgı aldınız mı acaba. gıdınce cok beklıyor musunuz. ultrason cıhazları nasıldır. cevap yazan olursa sevınırım

teşekkurler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…