Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Medipol Mega Üniversitesine giden hamişler ve orada doğum yapanlar...
Merhaba Medipol Üniversitesine gidiyorum Derya YAŞAR 'a gebelik başından beri çokta memnunum , ama doğumda da aynı hassasiyeti gösterebilecekler mi bana bilmiyorum. Daha önceden giden ve doğum yapan hanımlardan bilgi almak istiyorum.
Merhaba Medipol Üniversitesine gidiyorum Derya YAŞAR 'a gebelik başından beri çokta memnunum , ama doğumda da aynı hassasiyeti gösterebilecekler mi bana bilmiyorum. Daha önceden giden ve doğum yapan hanımlardan bilgi almak istiyorum.
merhaba bende Derya Yaşarın hastasıyım hamileliğimin başından beri ona gidiyorum çokta memnunum ama doğum konusuna gelince bu sorunun cevabını çok merak ediyorum
merhaba bende Derya Yaşarın hastasıyım hamileliğimin başından beri ona gidiyorum çokta memnunum ama doğum konusuna gelince bu sorunun cevabını çok merak ediyorum
Merhabaaaa ne güzel bende çok memnunuum pek seviyorum doktorcumuu ama doğum konusunu merak ediyorum işteee normal doğum olmasını çok istiyorum şimdikiler de hemen sezeryana meraklı o yüzden de korkuyorumm
Merhabaaaa ne güzel bende çok memnunuum pek seviyorum doktorcumuu ama doğum konusunu merak ediyorum işteee normal doğum olmasını çok istiyorum şimdikiler de hemen sezeryana meraklı o yüzden de korkuyorumm
Bende aynı düşünce ve korkuya sahibim doktorumu da seviyorum fakat hani derya hanımda doğum yapan birileri bilgilendirirse bizi çok daha rahat olacak içim ama bakalım herşeyin hayırlısı...
merhaba arkadaşlar, ben de suna hanıma gidiyorum.. kendisinden memnunum ancak doçentler mesai saati dışına denk gelirse doğuma girmiyormuş.. bunu duyunca üzüldüm.. o an hangi doktor nöbetçiyse o giriyormuş ....