Tüp Bebek Merkezleri medipol üniversitesi hastanesi tüp bebek

aynen Fatoş hem belki bu kadar zaman kaybetmezdik biz benle uğraşsaydı doktorlar neyse ama yine en zor işler bizde yumurta toplanıyor geri koyuluyor en önemlisi doğum var bide e onlarda biraz uğraşı versinler sen eşine söyle merak etme yakında senle işleri bitecek bana saracak bu beyaz önlüklüler sen gözde olmaktan çıkacaksın benimle ilgilenecekler:49::49::49:

Son düzenleme:
aynen Fotoş hem belki bu kadar zaman kaybetmezdik biz benle uğraşsaydı doktorlar neyse ama yine en zor işler bizde yumurta toplanıyor geri koyuluyor en önemlisi doğum var bide e onlarda biraz uğraşı versinler sen eşine söyle merak etme yakında senle işleri bitecek bana saracak bu beyaz önlüklüler sen gözde olmaktan çıkacaksın benimle ilgilenecekler:49::49::49:

sorma ya adam delırıyor valla benı dr gondermyordu hee asılamada gordu son anda :( korktu sana bısey yapmasnlar bana yapsınlar senın sorun yok benle uğrsnlar dıyor ee napalım elımze olan bısey yok ya nederlerse bızde onu yapyoruz helede bu yumurta toplamadan sonra adam korkuyor hemsreye dıyo ben yenıı ayılıyorum nıye bukadar canı yanyor bukadar zormu .... ben duydum hepsnı :) ama caktrmadım :1:

bakalım bizim ki ne yapacak delirir herhalde hastaneye gittiğimizde kafayı yiyor zaten strese giriyor canım benim ya bir bebek eksiğimiz hadi Fatoş önce sen başla göbişi büyütmeye ben de hemen arkandan geleceğim:49::49::49::49::49:

bakalım bizim ki ne yapacak delirir herhalde hastaneye gittiğimizde kafayı yiyor zaten strese giriyor canım benim ya bir bebek eksiğimiz hadi Fatoş önce sen başla göbişi büyütmeye ben de hemen arkandan geleceğim:49::49::49::49::49:

ınsallah canım benım benım bugun koydular embryomu :) 1 tanecık

Mrb arkadaslarr bende medipolde basladim tedaviye banu hanim a ilk asilamam di 14 mayisda kan da ogrenicegim sonucu yeni bir hastane ama dr deneyimli. Kisirlik icin geliniyor genelde kendisine telde degil mail ile hbrlsiyoruz. Bklim insALLAH tutar

inşALLAH yüce ALLAHIM hakkımızda ne hayırlı ise onu nasip eylesin.

Mrb arkadaslarr bende medipolde basladim tedaviye banu hanim a ilk asilamam di 14 mayisda kan da ogrenicegim sonucu yeni bir hastane ama dr deneyimli. Kisirlik icin geliniyor genelde kendisine telde degil mail ile hbrlsiyoruz. Bklim insALLAH tutar

canım sorun kımde ?esındemı sendemı bende daha once aslma yaptrdım esımın spermlerı duusktu ama malsfkı negatf cıktı ... ondan sonra oğrendık kı esmde varıkoel varmıs amlyat olması gerekmıs oldu aradan 2 sene gectı sımdıde tup bebek denedık beklıyoruz :)

Hareket de sıkınti var di cnm bende de prolaktin yuksekligi aslinda tup bebek istedim ama degerleriniz asilamaya uygun dedi bize. Sen dee medipoldemi yaptirdin insallah olumlu sonuc alirsin canim

Arkadaslar asilamamin 5 gunu surekli bulanik sivilar geliyor karnim agrio sabah jelden dolayimi oldu ne olur cvp verinl kanamamda oldu

canım doktorunu ara bilmiyorum ki neden oldu inşallah bebeğin tutunur canım kötü bir şey yoktur

Son düzenleme:
konuştum sürekli devam etmiyorsa kanama normal dedi benimle aynı durumda olanlara duyurulur.

Hareket de sıkınti var di cnm bende de prolaktin yuksekligi aslinda tup bebek istedim ama degerleriniz asilamaya uygun dedi bize. Sen dee medipoldemi yaptirdin insallah olumlu sonuc alirsin canim

bızımde aynı sorun vardı canım esım amlyt oldu duzelme oldu 2 sene bekledık ama hamlılk omynca bızde tup bebek yaptık :) daha oncede asılamam oldu ama olumsuzdu !!! ben medicalparkta tedavı goruyorum

bızımde aynı sorun vardı canım esım amlyt oldu duzelme oldu 2 sene bekledık ama hamlılk omynca bızde tup bebek yaptık :) daha oncede asılamam oldu ama olumsuzdu !!! ben medicalparkta tedavı goruyorum

varikosel dediler ama ameliyatlık değilmiş 4 seneyi geçti bekledik bizde olmayınca aşılama dediler bir tuhaf hissed,yorum kendimi hiç aklıma gelmezdi ALLAHım cümlemizi beterinden saklasın iNşALLAH tutar canım senin de sonuç ne zaman belli olucak

varikosel dediler ama ameliyatlık değilmiş 4 seneyi geçti bekledik bizde olmayınca aşılama dediler bir tuhaf hissed,yorum kendimi hiç aklıma gelmezdi ALLAHım cümlemizi beterinden saklasın iNşALLAH tutar canım senin de sonuç ne zaman belli olucak

amın amın ınsallah ... valla bu ayın 17 sınde bellı olcak kısmetse :) heycanla beklıyorum sende mutlaka cvp yaz

Yazarim tabi bakalim 14 kanda bakicam asilamam 1inde idi sende 14 gun sonrami yest yapicaksin

Back
X