Medipolde dogum yapan çalışan annele

tubaal

Tuğba
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
471
5
96
İstanbul
Merhaba,

Doğum izninden sonra SGK dan alınan doğum ödeneği ile ilgili bir sorum var.

Medipolde doğum yaptım. Ücretli iznim bitti, iş yerim ödeneği alabilmem için raporlarımla sgk ya basvurmam gerektiğini söyledi.
ancak raporlarımı hastane almıştı, aradım bana birer nushasını verir misiniz diye, sizin raporları sgk ya götürmenize gerek yok, biz gönderdik dediler.

Medipolde dogum yapan çalışan anneler siz de mi bu şekilde oldu, sgk ya gitmediniz mi?
bu sefer bi sıkıntı olur da ödeneği alamazsam diye korkuyorum, son gunleriymiş megersem bu günler bir de. düzeltme sansım da olmaz diye korkuyorum.

Hastane bizim yermize herşeyi hallediyor mu acaba??

Merhaba,

Medipolde doğum yaptım. Ücretli iznim bitti, iş yerim ödeneği alabilmem için raporlarımla sgk ya basvurmam gerektiğini söyledi.
ancak raporlarımı hastane almıştı, aradım bana birer nushasını verir misiniz diye, sizin raporları sgk ya götürmenize gerek yok, biz gönderdik dediler.

Medipolde dogum yapan çalışan anneler siz de mi bu şekilde oldu, sgk ya gitmediniz mi?
bu sefer bi sıkıntı olur da ödeneği alamazsam diye korkuyorum, son gunleriymiş megersem bu günler bir de. düzeltme sansım da olmaz diye korkuyorum.

Hastane bizim yermize herşeyi hallediyor mu acaba??[/QUOT
]
Ben daha dogum yapmadım ama aylardır heyet raporu alıyorum hastane raporu SSK ya gönderiyor ulaşıp ulaşmadığından emin olmak icin bagli bulunduğun SSK yi ara yardımcı oluyorlar

Aradım cagrı kaydı oluşturdular, 3 gun içinde geri dönüş yapcaklarmış bakalım. inşallah o zamana kadar süresi geçmez ödeneğin.

Arkadaslar gelismeleri buraya yazar misiniz? Bende Medipol de dogum yapacagim ve heyet raporu aliyorum.
Yanlis bir seyler olmasin. faydali paylasim tesekkurler

sgk mudurlugune gittim. herkes acısından faydalı bir paylaşım olacakgını düşünüyorum:

raporu hastane gönderiyormuş.
biz çocugun nufus cuzdanını da alıp, orada verdikleri dilekçeyi dolduruyoruz.

sgk mudurlugune gittim. herkes acısından faydalı bir paylaşım olacakgını düşünüyorum:

raporu hastane gönderiyormuş.
biz çocugun nufus cuzdanını da alıp, orada verdikleri dilekçeyi dolduruyoruz.

Cok tsekkurler. Simdi esimle de paylastim :)
Ucretsiz izin dusunmediniz mi?

Merhaba,

Hastane bizim yermize herşeyi hallediyor mu acaba??

Allah analı babalı buyütsün arkadşım...Cok merak edıyoru mcok duyuyorum orayı yanı tabıı Bagcılar Medıpol den bahsedıyorum ...ne kadar dogum ucretı odedınız acaaaba ogrenebılrmyz ?

tekrar hayırlı ugurlu olsun bebişiniz..

Back
X