medipolde doğum yapanlar

Ben yakın zamanda koşuyolu medipol hastanesinde doğum yaptım. Tavsiye üzerine 8 aylık olana kadar doğum takibimi sema ovalı yaptı. Herhangi bir problemim olmadı. Sadece çok tercih edilen bir doktor olduğu için çok kalabalıktı. Çok beklemek zorunda kalıyorduk.
8. Ayımda sema hanım rahatsız olduğu için hastalarını diğer doktorlara yönlendirdiler. Ben de tercihimi nihan karakayadan yana kullandım. Ve çok memnun kaldım. Mükemmel bir doktor. Normal doğumu destekliyor. Normal doğum yapmak isteyen herkese tavsiye ederim. Benim günüm geçti. Ben suni sancı verilsin diye ısrar etmeme rağmen kabul etmedi. Bebeğin çok sağlıklı suyu vs iyi bekleyelim normal doğum yap. Suni sancı ile olmazsa sezeryana almak zorunda kalırız seni dedi. Ve bekledi. 42. Haftamı doldurmama bir gün kala (max bekleme süresi 42 hafta) yatışım yapıldı suni sancı verdiler, ancak 6 saatin sonunda hiç açılma olmayınca mecburen sezeryana alındım. Bebeğim de ben de çok sağlıklıyız. Başka bir doktor olsa. Annenin sezeryana razı olmasına rağmen asla normal doğum olmasını beklemezdi.
Ayrıca kendisi de çok güleryüzlü ilgili ve tatlı bir doktor. Ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

ben Medipol Koşuyolu gittim birkaç kez Kontrol için
ama Doğum için düşünmüyorum
Doğumhanenin o küçük koridorun sonunda olması bana itici geliyor :44:

Arkadaslar bana medipolde doktor onerir misiniz sorunlu bir hamileligim var ikiz gebelik sizce hangi doktora gitmeliyim

Medipolde normal doğum ve sezeryan ücretini ben de merak ediyorum. Bilen varsa yazabilir mi?

selam arkadaşlar medipolde bahar çağlara giden var mı ?

bu arada medipolde normal doğum 1950 sezeryan 2850 biraz önce araryıp sordum

peki doktor icin ayrıca para veriliyor mu? bilen varmı? yoksa bu fiyatlarda hersey dahil mi?

Arkadaslar benim de 5 haftam kaldi herkes dr sema ovaliyi cok övuyor ona dogumdan once muayeneye gidicem galiba hala dogum yapacagim hastane net degil. Epidural normal dusunuyorum. Sema ovaliya dogum yaptiran var mi aranizda?

peki doktor icin ayrıca para veriliyor mu? bilen varmı? yoksa bu fiyatlarda hersey dahil mi?
Azonce aradim ben hastaneyi normal dogum 1950 tl dedi ben epidural normal olmak istedigim icin arti 750 tl dedi. 1 gece kaliniyormus dogum sonrasi tahliller de bu paranin icindeymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…