Ben yakın zamanda koşuyolu medipol hastanesinde doğum yaptım. Tavsiye üzerine 8 aylık olana kadar doğum takibimi sema ovalı yaptı. Herhangi bir problemim olmadı. Sadece çok tercih edilen bir doktor olduğu için çok kalabalıktı. Çok beklemek zorunda kalıyorduk.
8. Ayımda sema hanım rahatsız olduğu için hastalarını diğer doktorlara yönlendirdiler. Ben de tercihimi nihan karakayadan yana kullandım. Ve çok memnun kaldım. Mükemmel bir doktor. Normal doğumu destekliyor. Normal doğum yapmak isteyen herkese tavsiye ederim. Benim günüm geçti. Ben suni sancı verilsin diye ısrar etmeme rağmen kabul etmedi. Bebeğin çok sağlıklı suyu vs iyi bekleyelim normal doğum yap. Suni sancı ile olmazsa sezeryana almak zorunda kalırız seni dedi. Ve bekledi. 42. Haftamı doldurmama bir gün kala (max bekleme süresi 42 hafta) yatışım yapıldı suni sancı verdiler, ancak 6 saatin sonunda hiç açılma olmayınca mecburen sezeryana alındım. Bebeğim de ben de çok sağlıklıyız. Başka bir doktor olsa. Annenin sezeryana razı olmasına rağmen asla normal doğum olmasını beklemezdi.
Ayrıca kendisi de çok güleryüzlü ilgili ve tatlı bir doktor. Ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim