Tüp Bebek Merkezleri Medistate prof. Oya Gokmen

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jou
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Jou

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
25 Ağustos 2019
62.526
120.082
698
31
Merhaba arkadaslarrr bu doktorla gorusupp tup bebek yaptirmak istiyorumm acabaa nasil doktor bilginiz varmi memnun olan varmiii yada fiyati nekadardir acaba tedavi sureci icin?

Yazan yojmu ya 😪😪 cok acill

Merhaba, ben de aynı konuyu araştırıyorum acaba bilgi alabildiniz mi?
Evett canimm sagollsun biri ozelden yazdi anlatti herseyii cok iyi doktormuss martin sonunda gitmeyi dusunuyorum allah nasip ederse yasimda 27 insallahh ilkte de olsa tutma sansim olurr sen pekii

Nerde oturuyosunuz acaba ailem kavaciktada zaten istanbuldanim cerkezkoye gelin olarak geldim
İnşallah ilk denemede sağlıkla kucağına alırsın bebeğini, bu süreci gerçekten yaşayan anlıyor :) Ben de Beykozda oturuyorum, ilk denemem Çakmak Erdem hastanesinde oldu, malesef negatif şimdi 2. İçin araştırıyorum

Erdem hastanesini cok duyuyorum ama iyi doktorlar var diyolardii konustugum kiz ilkinde tutmus

Oya gokmen bide prof.dr bide onu dene istersen

Oya gokmen bide prof.dr bide onu dene istersen
Evet Oya Gökmen ile de görüşmeyi düşünüyorum belki ikinciyi orda denerim, nasip bakalım :) Erdem de iyi evet ben hastaneden de ilgi alaka her şeyden çok memnunum. Sadece aklımda kalmasın diye bir araştırmak görüşmek istiyorum

Evet Oya Gökmen ile de görüşmeyi düşünüyorum belki ikinciyi orda denerim, nasip bakalım :) Erdem de iyi evet ben hastaneden de ilgi alaka her şeyden çok memnunum. Sadece aklımda kalmasın diye bir araştırmak görüşmek istiyorum
Dogrudurr erdem ozel oluyo dimi 9.5 bin liraymis zaten tup bebek

Rapor dendigi seyler neoluyoki ben onu anlamadim sahsen herkes rapor diyo
Bazı şartlar sağlandığında devlet teşviğinden yararlanıyosun yani bir kısmını devlet karşılıyor hastane masrafının da, ilaç masrafının da bir kısmını. Şartlarda eğer erkek faktörü yoksa, 3 yıl evlilik şartı ve 2-3 kere başarısız aşılama olması şartı var. İnternette daha net bilgi vardır, bizim erkek faktörü olduğu için direk rapor çıktı

Bazı şartlar sağlandığında devlet teşviğinden yararlanıyosun yani bir kısmını devlet karşılıyor hastane masrafının da, ilaç masrafının da bir kısmını. Şartlarda eğer erkek faktörü yoksa, 3 yıl evlilik şartı ve 2-3 kere başarısız aşılama olması şartı var. İnternette daha net bilgi vardır, bizim erkek faktörü olduğu için direk rapor çıktı
Sindii ilkkez yaptiracagim icin bunuda iyiki bilmis oldum 3 senelik evliyiz tam oldu

O raporla ilgili internete ne yazsam cikar tam bilmiyorumda

O raporla ilgili internete ne yazsam cikar tam bilmiyorumda
Tüp bebek devlet desteği yazarsan bulabilirsin. Şartları yazıyor her sitede, buradan link paylaşılıyor mu bilemedim o yüzden paylaşmıyorum. Sizin tüp bebek için nedeniniz nedir özel değilse, rapordam yararlanıp yararlanamicağınızı anlamak adına soruyorum

Evett canimm sagollsun biri ozelden yazdi anlatti herseyii cok iyi doktormuss martin sonunda gitmeyi dusunuyorum allah nasip ederse yasimda 27 insallahh ilkte de olsa tutma sansim olurr sen pekii
Ayrıntılı bilgi verebilmen ya da gelen mesajı özelden paylaşabilmen mümkün mü acaba?

• Beğen
Reactions: Jou
dahaa bu doktorla ilgili bilgi olan yokmuu:KK61:

Merhaba arkadaslarrr bu doktorla gorusupp tup bebek yaptirmak istiyorumm acabaa nasil doktor bilginiz varmi memnun olan varmiii yada fiyati nekadardir acaba tedavi sureci icin?
merhaba, hamile olduğunuzu gördüm allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. oya hoca ile mi denediniz tüp bebek?

• Muhteşem
Reactions: Jou
merhaba, hamile olduğunuzu gördüm allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. oya hoca ile mi denediniz tüp bebek?
Tamda o doktora gitcektim canım eylül de ama hamile olduğumu öğrendim 🥰 sağoll amiinn
Allahh sanada hayırlı zamanda nasip etsin

Back
X