Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, ben de aynı konuyu araştırıyorum acaba bilgi alabildiniz mi?Yazan yojmu yacok acill
Evett canimm sagollsun biri ozelden yazdi anlatti herseyii cok iyi doktormuss martin sonunda gitmeyi dusunuyorum allah nasip ederse yasimda 27 insallahh ilkte de olsa tutma sansim olurr sen pekiiMerhaba, ben de aynı konuyu araştırıyorum acaba bilgi alabildiniz mi?
Nerde oturuyosunuz acaba ailem kavaciktada zaten istanbuldanim cerkezkoye gelin olarak geldimMerhaba, ben de aynı konuyu araştırıyorum acaba bilgi alabildiniz mi?
İnşallah ilk denemede sağlıkla kucağına alırsın bebeğini, bu süreci gerçekten yaşayan anlıyor :) Ben de Beykozda oturuyorum, ilk denemem Çakmak Erdem hastanesinde oldu, malesef negatif şimdi 2. İçin araştırıyorumNerde oturuyosunuz acaba ailem kavaciktada zaten istanbuldanim cerkezkoye gelin olarak geldim
Evet Oya Gökmen ile de görüşmeyi düşünüyorum belki ikinciyi orda denerim, nasip bakalım :) Erdem de iyi evet ben hastaneden de ilgi alaka her şeyden çok memnunum. Sadece aklımda kalmasın diye bir araştırmak görüşmek istiyorumOya gokmen bide prof.dr bide onu dene istersen
Dogrudurr erdem ozel oluyo dimi 9.5 bin liraymis zaten tup bebekEvet Oya Gökmen ile de görüşmeyi düşünüyorum belki ikinciyi orda denerim, nasip bakalım :) Erdem de iyi evet ben hastaneden de ilgi alaka her şeyden çok memnunum. Sadece aklımda kalmasın diye bir araştırmak görüşmek istiyorum
Raporsuz 11 bin + ilaçlar olarak söylemişlerdi, biz raporluyduk 5 bin hastaneye ödemiştikDogrudurr erdem ozel oluyo dimi 9.5 bin liraymis zaten tup bebek
Rapor dendigi seyler neoluyoki ben onu anlamadim sahsen herkes rapor diyoRaporsuz 11 bin + ilaçlar olarak söylemişlerdi, biz raporluyduk 5 bin hastaneye ödemiştik
Bazı şartlar sağlandığında devlet teşviğinden yararlanıyosun yani bir kısmını devlet karşılıyor hastane masrafının da, ilaç masrafının da bir kısmını. Şartlarda eğer erkek faktörü yoksa, 3 yıl evlilik şartı ve 2-3 kere başarısız aşılama olması şartı var. İnternette daha net bilgi vardır, bizim erkek faktörü olduğu için direk rapor çıktıRapor dendigi seyler neoluyoki ben onu anlamadim sahsen herkes rapor diyo
Sindii ilkkez yaptiracagim icin bunuda iyiki bilmis oldum 3 senelik evliyiz tam olduBazı şartlar sağlandığında devlet teşviğinden yararlanıyosun yani bir kısmını devlet karşılıyor hastane masrafının da, ilaç masrafının da bir kısmını. Şartlarda eğer erkek faktörü yoksa, 3 yıl evlilik şartı ve 2-3 kere başarısız aşılama olması şartı var. İnternette daha net bilgi vardır, bizim erkek faktörü olduğu için direk rapor çıktı
Tüp bebek devlet desteği yazarsan bulabilirsin. Şartları yazıyor her sitede, buradan link paylaşılıyor mu bilemedim o yüzden paylaşmıyorum. Sizin tüp bebek için nedeniniz nedir özel değilse, rapordam yararlanıp yararlanamicağınızı anlamak adına soruyorumO raporla ilgili internete ne yazsam cikar tam bilmiyorumda
Ayrıntılı bilgi verebilmen ya da gelen mesajı özelden paylaşabilmen mümkün mü acaba?Evett canimm sagollsun biri ozelden yazdi anlatti herseyii cok iyi doktormuss martin sonunda gitmeyi dusunuyorum allah nasip ederse yasimda 27 insallahh ilkte de olsa tutma sansim olurr sen pekii
merhaba, hamile olduğunuzu gördüm allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. oya hoca ile mi denediniz tüp bebek?Merhaba arkadaslarrr bu doktorla gorusupp tup bebek yaptirmak istiyorumm acabaa nasil doktor bilginiz varmi memnun olan varmiii yada fiyati nekadardir acaba tedavi sureci icin?
Tamda o doktora gitcektim canım eylül de ama hamile olduğumu öğrendimmerhaba, hamile olduğunuzu gördüm allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. oya hoca ile mi denediniz tüp bebek?