Doğuma Hazırlık Mediste kavacık hastanesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Vaktindenonce cicek acmaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
714
503
103
38
Arkadaşlar mediste kavacık hastanesinde dogum yapan varmi şadiye eren veya sultan kavut var ikisinden birini tercih edicem ama doğru karar almak istiyorum bilenler yardımcı olursa çok sevinirim

Arkadaşlar mediste kavacık hastanesinde dogum yapan varmi şadiye eren veya sultan kavut var ikisinden birini tercih edicem ama doğru karar almak istiyorum bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
Selam hayırlı olsun arkadaşım şadiyeye gitmişti ilk gebeliğinde. İlgili bir kadındı. Eğer aynı hastanede doğum yapacaksan sezeryana eşini veya yanında birini almıyorlar. Ama normal doğum sanırım doktorun insiyatifinde

Him zaten pandemiden dolayı almıyorlar doğuma o sorun değil doktorun ıyi olması önemli yenimi doğum yaptı arkadaşınız orda normal doğumu sezaryan mi oldu ne kadar doğum ücreti şadiye hanımın acaba

Merhaba ben 9 sene önce sultan hanımda medistate hastanesinde doğum yaptım ikiz olduğu içim kızlarım Sadiye hanım da girdi Sezaryene. Çok çok çok memnun kaldım çektiğim en büyük acı elimdeki serumun acısıydı ilk ayağa kaldırdıklarından sonra bir daha hiç Yatmadım zaten ameliyat masasından sedyeye kendim geçtim ne bir ağrı ne bir sızı oldu. Ve o gün bugündür her sorunumda sultan hanım telefonun ucundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…