meduller kanser :(

atas004

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
30
2
6
35
İstanbul
Merhaba, bu sıteye yenı uye oldum benım konum babamın hastalıgı ıle ılglılıdır. Babam meduller tıorıd kanserı ve amelıyat oldu lenf bezlerı alındı. Meduller kanserı olan yakını var mı ne olur bu konu hakkında bılgısı olanlarlardan bılgı almak ıstıyorum.cunku sıtede meduller kanserle ılgılı ıyı seyler yazmıyorlar

Benim çok yakın arkadaşım bundan 3 yıl once yakalandı.2 çocuğu var üstelik küçüğü 1 yaşındaydı.Aynen medulerdi.Günlerce hatta gece yarıları beni arayıp ağladı.Çocuklarım annesiz büyüyecek.Bir daha sizleri göremeyeceğim.Şimdi Allahım ne aptalmışım diyor.Boşuna hem kendimi hem etrafımdakileri üzmüşüm diyor.Emin olun benden daha iyi şu an.

Cok tesekkur ederım ınsallah benım babam da arkadasınız gıbı saglıgına kavusur arkadasınızın ıyı olmasına cok sevındım.en azından ıyı olanları duymak bana umut verdı allah razı olsun sızden

troit kanseri değildim ama madem kanserle ilgili iyi bişeyelr yazmıyorlr diyorsun söyliyeyeim bende lenf kanseridim.karın kısmındaki lenf bezi..ayrıca 15 yaşında yakaalanmştım kemoterailr bi çok aşaamdan geçtim zor ,sıkıntılı ama ALALH yardım ediyor demekki çok şükür atlattım..onudna çok kötü olmadığını duydum çok bilgim yok ama .geçer geeçr cnm herşey zamana bırakın morali yüksek olsun yeter..inşş

moralı cok sukur ıyı ama ben ınternette okduduklarım benı bıraz korkuttu.cok kucuk yasta yakalanmıssınız ama allahım sıfanızı vermıs ınsallah suan dua beklıyen tum hastalarda sıfa bulur

Allah babaniza saglik sihhat versin en kisa zamanda iyi haberlerini göstersin. Konuyla ilgili bir bilgim yok ama icimden bunlari söylemek geldi

Çok geçmiş olsun. Allah babanıza acil şifalar versin. Lenf bezi kanserine yakalanan bir tanıdığım var ama meduller tiroid kanserine yakalanan bir tanıdığım yok. Babanız moralini yüksek tutsun, tabi aynı şekilde sizler de moralinizi yüksek tutun ki babanıza destek verebilesiniz. Okuduklarınız sizi üzmesin, buna izin vermeyin. Herkesin bünyesi farklı. Kimin vücudunun, hastalığa nasıl tepki vereceğini bilemeyiz.Allah büyük. İnşAllah babanız en kısa sürede sağlığına kavuşur. Dualarım sizinle.

Babanızın morali iyiyse kısa sürede iyi olur eminim. Sizler de onu hasta gibi görmeyin. Bir insanın bünyesi zayıf ise ve her şeyi kafasına takıyorsa mutlaka bir yerinden çıkıyor hastalık olarak. O yüzden stresten uzak tutun babanızı. Allah şifa versin inşallah babanıza, anneme ve bütün hastalara. Amin

Hiç bir fikrim yok bu hastalık ile ilgili sadece geçmiş olsun demek istedim.... Allah şifa versin

Cok tesk ederım hepınızıe allah razı olsun babamın moralı ıyı suanlık bızde onun yanında hıc oyle bır hastalıgından bahsetmıyoruz kendısıde kımseye bahsetmıyor.cunku ınsan anlattkca uzuluyo.hersey allahtan gelır.ınsallah ıyılesecek

Cok saol allah razı olsun annenızın nesı var ? Allah annenızde acıl sıfalar versın

Evet okuduklarımı cok kafama takıyorum.herkesın bunyesı farklı cevap verır hastalıga dogru

Insallah benım babamda sızın arkadasınız gıbı saglıgına kavusur. Bıraz gecıkmısız ama yınede herseyı rabbım bılır.

Insallah benım babamda sızın arkadasınız gıbı saglıgına kavusur. Bıraz gecıkmısız ama yınede herseyı rabbım bılır.

Arkadaşımda boynunda bir şişlik farkedip gitti doktora.Doktor diştendir dedi.O da uzun bir süre geçmesini bekledi.Yani onunki de erken teşhis sayılmazdı.

Arkadaşımda boynunda bir şişlik farkedip gitti doktora.Doktor diştendir dedi.O da uzun bir süre geçmesini bekledi.Yani onunki de erken teşhis sayılmazdı.

Bılmıyorum ama umarım sızı rahatsız etmıyorumdur sorularımla pekı atom tedavısı gordu mu ? Meduller ıcın atom tutmuyor dedıler babam suan kan tahlılerı yaptırdı degerlerı yuksek cıktı vucut taramasınddan gecıcek ona gore tekrardan amelıyat dıcekler bılgılendırırsenız cok sevınırım.bılgılerınız ıcın allah razı olsun

bende çokkötüyüm buakşamhastalık mevzularından dolayı allah babanızada sizede ve tüm hastalara şifa versin tabi bana ve ailemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…