Merhaba, bu sıteye yenı uye oldum benım konum babamın hastalıgı ıle ılglılıdır. Babam meduller tıorıd kanserı ve amelıyat oldu lenf bezlerı alındı. Meduller kanserı olan yakını var mı ne olur bu konu hakkında bılgısı olanlarlardan bılgı almak ıstıyorum.cunku sıtede meduller kanserle ılgılı ıyı seyler yazmıyorlar
Babanızın morali iyiyse kısa sürede iyi olur eminim. Sizler de onu hasta gibi görmeyin. Bir insanın bünyesi zayıf ise ve her şeyi kafasına takıyorsa mutlaka bir yerinden çıkıyor hastalık olarak. O yüzden stresten uzak tutun babanızı. Allah şifa versin inşallah babanıza, anneme ve bütün hastalara. Amin
Çok geçmiş olsun. Allah babanıza acil şifalar versin. Lenf bezi kanserine yakalanan bir tanıdığım var ama meduller tiroid kanserine yakalanan bir tanıdığım yok. Babanız moralini yüksek tutsun, tabi aynı şekilde sizler de moralinizi yüksek tutun ki babanıza destek verebilesiniz. Okuduklarınız sizi üzmesin, buna izin vermeyin. Herkesin bünyesi farklı. Kimin vücudunun, hastalığa nasıl tepki vereceğini bilemeyiz.Allah büyük. İnşAllah babanız en kısa sürede sağlığına kavuşur. Dualarım sizinle.
Benim çok yakın arkadaşım bundan 3 yıl once yakalandı.2 çocuğu var üstelik küçüğü 1 yaşındaydı.Aynen medulerdi.Günlerce hatta gece yarıları beni arayıp ağladı.Çocuklarım annesiz büyüyecek.Bir daha sizleri göremeyeceğim.Şimdi Allahım ne aptalmışım diyor.Boşuna hem kendimi hem etrafımdakileri üzmüşüm diyor.Emin olun benden daha iyi şu an.
Allah acil sifalar versin
Insallah benım babamda sızın arkadasınız gıbı saglıgına kavusur. Bıraz gecıkmısız ama yınede herseyı rabbım bılır.
Arkadaşımda boynunda bir şişlik farkedip gitti doktora.Doktor diştendir dedi.O da uzun bir süre geçmesini bekledi.Yani onunki de erken teşhis sayılmazdı.
bende çokkötüyüm buakşamhastalık mevzularından dolayı allah babanızada sizede ve tüm hastalara şifa versin tabi bana ve ailemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?