Ya cok tesk ederım yardımlarınız ıcın hatta allah razı olsun.hep sevdıklerınızle bırlıkte mutlu bır sekılde yasıyın.babamın 1 ay oncesınde lenf bezlerınıde aldılar bakalım tarama sonuclarını carsamba gunu alıcaz ınsallah guzel haberler alırız. Bu arada babam cerrahpasada tedavı goruyor benım mutlaka tedavı surecınde sorularım olup sızı rahatsız edebılırım. Tekrar gorusmek uzere
Merhaba, bu sıteye yenı uye oldum benım konum babamın hastalıgı ıle ılglılıdır. Babam meduller tıorıd kanserı ve amelıyat oldu lenf bezlerı alındı. Meduller kanserı olan yakını var mı ne olur bu konu hakkında bılgısı olanlarlardan bılgı almak ıstıyorum.cunku sıtede meduller kanserle ılgılı ıyı seyler yazmıyorlar
Merhaba ,Merhaba, ben meduller tiroid kanseriydim. 2007 de ilk ameliyati sonrada 2008 de digerini oldum. Kalsitonin degerlerinden bahsediyorsunuz sanirim dusmedi derken. Benim ilkinden sonr yukseldigi icin ikinci ameliyati oldum ve bilateral lenfleri aldilar
Belki sorunuz varsa yardimci olabilirim.
çok geçmiş olsun arkadaşım, Allah babana tez zamanda şifa versin...bu türünü bilmiyorum ama kanser çok zor bi hastalık ve moral çok önemli, babanızı iyileşeceği yönünde motive edin elinizden geldiğince, bizim ailede de var biliyorum Allah yardımcınız olsun... tedavi mümkün hiç unutmayın bunu
Esim oldu bitti. Tiroit bezleri temizlendi 12 yasundan beri sorunu varmis zaten. Atom tedavisi gordu. Simdi yilda 2 kere kontrolleri yapiliyor. Ben hastaligin adini anmiyorum. Uzerine fazla konusmk istemiyorum. Cok sukur grip gibi atlattik bi basimiza ailelere soylemeden. Icim agladi belli etmedim esime. O mizmizlaninca kizdim hic hastalik konusmadik.. hic arastirmadim kimseye bisey sormadim. Kendimizi bir doktora emanet ettik. Mete durene gittik. En iyisi oydu zaten. Doktorun dediklernden baska hicbir lafa itibar etmedik..
Tesk ederım ınsallah ıyı olacak sıze de cok gecmıs olsun allah sıfa versın tum hastalara sızde ne kanserı var ?
.çok Sağol canım, babam hasta benim de o yüzden senin psikolojini çok iyi anlıyorum...biz 7 yıl önce lösemi, geçen sene de akciğer kanseri atlattık, şimdi tedavi bitti sadece doktor takibi var...canımın içi babam da hevesle torununu bekliyor... şükürler olsun Allah'a...darısı da sizin başınıza canım, çok çok geçmiş olsun
Merhaba, ben meduller tiroid kanseriydim. 2007 de ilk ameliyati sonrada 2008 de digerini oldum. Kalsitonin degerlerinden bahsediyorsunuz sanirim dusmedi derken. Benim ilkinden sonr yukseldigi icin ikinci ameliyati oldum ve bilateral lenfleri aldilar
Belki sorunuz varsa yardimci olabilirim.
Merhaba,
Umarım rahatsız etmıyorumdur sızı hastalıgınızı hatırlatarak. Ikıncı amelıyatınızdan sonra kalsıtonın degerı hemen dustu mu ek bırsey yaptınız mı atom gormemıssınıdır sanırım. Babam pazart amelıyat olucak ben cok heycanlıyım cunku tek tedavı secenegımız bu oldugunu dusunuyorum.amelıyat baya kapsamlı ve rısklı olucakmıs ve yogun bakımda da kalabılırmıs bır kac gun.ıkıncı amelıyatınızdan sonra kac gun hastanede kaldınız.umarım bu konuları konusarak rahatsız etmemısımdır
Merhaba,
Umarım rahatsız etmıyorumdur sızı hastalıgınızı hatırlatarak. Ikıncı amelıyatınızdan sonra kalsıtonın degerı hemen dustu mu ek bırsey yaptınız mı atom gormemıssınıdır sanırım. Babam pazart amelıyat olucak ben cok heycanlıyım cunku tek tedavı secenegımız bu oldugunu dusunuyorum.amelıyat baya kapsamlı ve rısklı olucakmıs ve yogun bakımda da kalabılırmıs bır kac gun.ıkıncı amelıyatınızdan sonra kac gun hastanede kaldınız.umarım bu konuları konusarak rahatsız etmemısımdır
Merhaba, bu sıteye yenı uye oldum benım konum babamın hastalıgı ıle ılglılıdır. Babam meduller tıorıd kanserı ve amelıyat oldu lenf bezlerı alındı. Meduller kanserı olan yakını var mı ne olur bu konu hakkında bılgısı olanlarlardan bılgı almak ıstıyorum.cunku sıtede meduller kanserle ılgılı ıyı seyler yazmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?