Medyaya Yansımayan Bir Kadın Cinayeti Daha...

sweety71

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2018
3
0
34
Arkadaşlar ülkemizdeki kadınların bu hali ne olacak her gün yeni bir cinayet daha işleniyor güzel ülkemde.

yerel haber sitesinde çıktı karşıma hnharca katledilmiş... Öldüren ERKEK nihaytinde eşlerimiz, doğurduğumuz oğllarımız düşmanlarımız değil ki... bu konu hakkında ne düşünüyosunuz bu soruna çare eğitim de mi yoksa biz kadınların toplumda ki rolünde mi ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tek taraflı bir cevabı yok bunun bence..
Bana kalırsa en öncelikli olarak anne-babalara özellikle erkek bebek sahibi anne babalara bir tık önde daha çok iş düşüyor..
"Erkek" diye pohpohlayıp, kadınlar her işi yapar annene yardım etme gibi bir mantık, sadece yiyip içip elinde tesbihle tv izleyen gençler yetiştirmek de işin başlangıç noktası.
En basitinden bir sünnet bile bana çok abartı gelir. Erkek diye minik bir parçası alınıyor diye cadde cadde kornalarla kutlamak, "erkek oldu erkekkk yaa" diye övmeler bana göre çok abartı ve saçma. Sünnetini yaptırırsın istersen bi mevlid okutursun kafi. Sonra çocuk diyor "vay bee ben neymişim demek ki.. Erkekim erkek, bi ç.küm kesildi diye herkes kutlama yapıyor"
Bu çocuk ilerde bir kadına "kadın" ya da "insan" gözüyle bakabilmesi ne kadar mümkün?
Gibi gibi bir çok örnek..
Ben de bir erkek evlad annesiyim. Karakterinin dışında elimden geldiğince "düşünceli, hümanist, sevgisini söylemekten çekinmeyen, özür dilemeyi bilen vs" bir çocuk yetiştirmeye çalışıyorum..
 
X