- Konu Sahibi sormanehaldeyim
-
:1shok:akannehireyvahedigeldismileBende başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum...bende fala çok düşkündüm bakardım baktırmaktanda çok zevk alırdım..şirkete yeni giren bir arkadaşımız fal bildiğini söyledi tabii ben hemen zıpladım fala bakalım :sinifsinif: neyse kız baktı benim bebeğim yok 13 senelik evliyim bana bir bebeğin olucak dedi vs vs bir çok şeyde söyledi ama ben bebek olayını öyle bir hafızama yerleştirmişim ki farkında olmadan sürekli kendimce diyorum ki benin bebeğim olcak damla söyledi olucak deyip duruyorum fal baktığımız gün perşembeydi ve gecesi..ruyamda bir odadayım odanın içerisinde sis var gibi tanımadığım kişiler var ve herkez benim sol tarafıma bakıyo ama ben cesaret edip bakamıyorum..tanımadığım bir kişiye ısrar ediyorum fala bak diye ve kahve içiyoruz falı kapatıyorum açan kişi gözlerini kocaman açarak fincanı bırakıp kaçıyor merakla fincanı alıyorum elime ve fincanın dibinde net ve açık bir şekilde..ALLAHA DÖN yazıyor...rüyamda gördüğüm kişiler kaçışıyor gibi ve ben ısrarla korkmayın ben bakıcam bu sefer diyorum ve yine kahve içip kapatıyorum açtığımda fincanı yine fincanın dibinde..SENİN AKLINI ALIRIZ yazısıyla çığlık atıp titremeye başlıyorum ve gece öyle bir çığlık atmışımki eşim olmasaydı yanımda gerçekten aklımı yitirebilirdim ve o gece ALLAHA ağlayarak yalvararak tövbe ettim inşallah Tövbem kabul olmuştur..inanın bana uyandığımda resmen çiğerlerim sızlıyodu boğazlarım yanıyodu dehşet bişeydi..ve şuan milyarları verseler aslaaaaaaaaaa ne bkarım nede baktırırım hatta kahve içmeyi çok seviyorum içerken bile fincana bakmıyorum içip derhal yıkıyorum bakılan ortamlardada bulunmuyorum...Allahım Affetsin inşallah...bunu ben kızlar birebir yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?