Medyumun söylediklerinden sonra psikolojim altüst oldu...Çok üzgünüm:(

teknoloji çağı bilgi çağı denilen günümüzde hala facılardan ne medet umulur anlamış değilim ,saçmalıyorsun bence ,insan neye inanmak isterse ona inanır ,falcıları bir kenara bırakıp normal hayatına dön ve böyle şeylere itibar etme ,olacağı sadece ALLAH bilir bunu da unutma ..

Canim neden böyle seyleri kafana takiyorsun. Ben ömür boyunca fala baktirdim ama hicde ciktigini görmedim. Gelecegimizi allahtan baska kim bilebilirki. Lütfen inanmayin böyle insanlara onlarin tek derdi insanlari kandirip paralarini almak.

sen medyuma deilde Allah a inan onuda Allah yarattı. o kadar herşeyi biliyorsa bıraksın o işi milli piyango yada şans oyunlarından köşeyi dönsün böyle şeylere kendini kaptırma hurafe bunlar

arkadasim ne inanirsin sen bu medyuma ya..
görmüyormusun seni nasil huzursuz ediyor, öyle olsa lotto toto sayisal nummaralari da söylesinde bizde parayi bulalim:)
takma kafana rahat ol

iş falcılara kalsaydı.ben 5-6 yıllık evli bikaç çocuklu bir kadındım.hala bekarım.hatta bu falcılar benim başıma gelenleri çok iyi tahmin eden çevremdeki bir insanın anca bilebileceği türden şeyleri bilen falcılardı.geçmişi üç harflilerin sayesinde biliyorlar ama geleceği küllüyen sallıyorlar.sakın inanma.inanırsan emin ol başına kesin gelir.zaten fal baktırmak şirktir dinen bu kadar da inanırsan Allah başına verir emin ol.

ayy aman aman böyle şeylere lütfen takmayın gerçi inandırıcı olsun diye böyle zırvalıyolar aklınıza düşsün de bi daha gidin diye. bi de kesin konuşmazlar mı! ne olacağını bilen tek kişi var bu alemde onun dışında kimseye laf düşmez lütfen aldanmayın

canim ne olacagini Allah'tan baska kimse bilemez. bana da bir falci neler neler soylemisti hem de Izmir bornova'da kadini tanimayan yoktu nerdeyse, herkes ona fal baktirmaya giderdi. ben de gittim eglencesine ama hic soylediklerine takilmadim. hicc biri de cikmadi zaten paso saliyorlar. maksat para kazanmak.

Son düzenleme:
Medyumma inanacak kadar safmisin arkadasim,,,,Biraz mantikli ol bizi bi yaratan var ve kaderimizi yazan...Herkes medyum bu zamanda !

Ay boşver takma bile kafana bayanssulusmile

bende geyiğine fal baktırdıgımda içimi korku sarar
gündüz gece fark etmiyor...
Başka bi odaya giderken falan korkarak giderim...
Anlamadım gitti bu halimi :hulya:

Hiç kendini boşu boşuna üzme, dinimizde bir takım dini bilgiler verilmiş ama nelere karı koca için sıcaklık yuvalar için bereketlilik vs...

Allah tan başka kimse bilemez, ölcek ve olacagın önüne kimse gecemez.:hulya:

Rabbim herkesi korusun inşallah.

ALLAHtan baska kimse gelecekte ne olur bilmez BILEMEZ

eger sen ALLAHa degilde bi sacma sapan medyuma inaniyorsan .. yazik ..

inanmayin .. gitmeyin böyle insanlara .. para vermeyin ..

eger o medyum öyle herseyi biliyorsa eger .. o kadar kayip insanlar var onlarin yerini bulsun ..

büyük ikramiyeyi niye kazanamamis medyum bey?

Aradan 2 yılgeçti ne durumdasın umarım görüp haber verirsin.
Böbreklerinin yerinde durduğuna da eminim :))) Nazarda değmesin diyim şimdiden

Falcinin dediklerine değilde senin buna inanıp üzülmene kafana takmana üzüldüm.
Bakanında baktiraninda inananinda yatacak yeri yokmuş.

fal insani vesveseye sürükler.
bosuna dinimiz fali yasak kilmiyor. hersey bizim sagligimiz icin.
kesinlikle inanma.
yok eger daha önce felan fal tuttu diyorsan kesinlikle tesadüftür.
Allah'tan baska kimse gelecegi bilemez, buna emin ol!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…