Medyumun söylediklerinden sonra psikolojim altüst oldu...Çok üzgünüm:(

ya inanmayin boyle aptallara
zamaninda annemde baktirdi ve uzun bir yolculaga cikacaksiniz hep birlikte araba kazasi gecireceksiniz dedi ozelikle bir dugune giderken dedi ve ben yillarca dugune giderken korkardim hep o kazayi beklerdim cok sukur oyle bisey henuz basimiza gelmedei ve arada 10 yildan fazla gecti inanmayin boyle seylere lutfen ya

oturdunn bi güzel onu mu dinledin
üstüne para da vermişsindir akannehir
ne diyorsun sen ya deyip tersleyip çıksaydın ya ordan.kim o Allah mı.lmaz:
böylelerini tersleyin.
medyumsa insanları motive eden şeyler söylesin.parayı haketsin bari

bu medyuma falcıya para verenlerı anlamam ınananları da Allah ıslah etsın.
sende bır chek-up yaptır gonlun rahat etsın

hiç akıl mantık işi gibi gelmiyor ama benim de başıma gelmişti. bir arkadaşım vardı, çok inanırdı böyle fallara, hatta hayatını onlara göre yönlendirecek kadar inanırdı, ben de dalga geçerdim.
sonra bir gün başka bir arkadaşım bir kafeden bahsetti. kahve içene fal bakıyorlarmış. onun geçmişiyle ilgili herşeyi bilmiş falan (e zaten geçmişi bilebilir, bunda bi tuhaflık yok, altıncı his vs bir sürü açıklama bulunabilir buna. ama işte insan geçmişi bilince sanki geleceği de bilecekmiş gibi geliyor, en azından umut ediyor, hele de güzel şeyler söylediyse) arkadaşım hadi gel gidelim dedi. ben de eğlencesine kabul ettim. o zamanlar da erkek arkadaşımdan ayrılmışım, o ne hissediyor ne düşünüyor onları söyleyebilir belki diye gittim (bu da gelecek değil, o anki durum neticede). bir sürü birşey anlattı falcı. ümit veren şeyler söyledi. daha kafeden çıkıp evime varamadan yoldayken dediklerinden biri oldu. Allah Allah dedim, dedikleri çıkıyor mu ne? inanmak da istiyorum ya, kendimi kaptırıverdim. bir yandan diyorum ki "kızım aklını başına topla, sen değil miydin böyle insanlara gülen, kendin aynı hale geldin. ne bilirmiş falcı" bir yandan da beklenti yaptıkça yaptım. inanç bazen aklın yolunu izlemiyor. kendimi suçlamayı bıraktım, bir zaman sonra geçti hislerim. ama artık fal mal baktırmıyorum. yarar değil zarar veriyor insana

korkacagınıza
Allahtan af dıleyın .. tövbe yarabbım ya ..nasıl olacagını da sorsaymış ona gore tedbır alıp kaderın onune gecerdınız belkı

dediklerine inanarak Allah a şirk koşuyorsun
sakın böyle bir gaflete düşme
kaderinde öyle bir şey varsa yaşarsın bunu Rabbimden başka kimse bilemez

bu allaha şirk koşmaktır resmen.inanıpta günaha girmeyin bence..........

arkadaşa katılıyorum.inanmayın böyle şeylere.gelecegi Allah'tan başka kimse bilemez.medyummuş falcıymış hepsi dolandırıcı sahtekar.inananlarada şaşıyorum dogrusu nasıl böyle seylere inanıyorsunuz.aklınız mantıgınız yokmu...hem ne yapacaksınız gelecegi ögrenip,elinizden ne gelirki....saçmalık hepsi..günaha girmeyin boşuna..

canım seni çok iyi anlıyorum benimde bi tanıdıığımın kuzeni medyummuş bulunduğum yere gelmiş hatta bu konuyla ilgili bende konu açmıştım ilk baş ayaküstü bize güzel şeyler söyledi sonra gittik bana kahve falına baktı başladı anlatmaya
işte iyi bi işin olmicak bende iş istiyorum hep aklımda o var kuzeni sanırım bahsettiş benim eski ssevgilimden falan ayrıydık o zaman sonra sen evlencen ayrılcan dedi bana sonra hiç uğraşma sınavlarla falan olmicak işin dedi tek başına kendi kendine yaşıcan dedi kimse olmicak etrafında ve senden 10 yaş büyük biri tarafından tecavüze uğrican dedi enson ee bunu duyunca ben direk orda gittim zaten başladım ağlamaya ve dediki bu kadar etkilenceni bilseydim söylemezdim ben daha büyük şok:bbo: sanada biri tecavüze uğrican desene sende etkilenirsin neyse ben gittim eve annem souyo noldu diye anlatamıyorum ağlamaktan ya beni sevmezseniz ya beni dışlarsanız eniştem artık beni sevmezse ablama görüşmicen derse ben elaleme ne dicem falan kafayı yicem günlerce gecelerce ağladımsenağlama geldim burda konu açtım arkadaşlarım sayesinde kendimi toparladım biraz hala içim rahat değil bazen takılıyo kafama ama o zamanda dua etmeye başlıyorum direk içim rahatlıyo bu olay beni kendime getirdi şimdi hergün dua edip her fırsatta kuranımı okuyorum hem ibadetimi yapıp hem içimi rahatlatıyorum sana da tavsiye ederim ama rabbim o düşünceleri kafandan atsın inşşş

Bosver ve be guzelim takma kafana ya falcimidir medyumudur Allah onu bildigi gibi yapsin alt ust etmis seni inanma herseyi bilseydi coktan koseyi donmustu ne ugrasiyo fala mala

ayne canım zaten bakılırsa genelde kendi hayatı doğru düzgün olmayan aile hayatı olmayan insanlar medyumlar zaten tyüzlerine bakılcak insanlar değilde geneli ama insan bi kerede vesvese ettimmi yada kaptırdımmı kendini gidiyo valla ben akıllandım artık gitmemde baktırmam da kendimi üzeceğime yada olucakmı diye beklemektense birşeyler için çabalamak engüzeli bayanssulusmile

canım inanma sakın, hepsi yalancı sahtekar onların. madem o kadar çok şeyi biliyorlar kendileri neden zengin değiller,bütün güzelliklere sahip değiller? alçakgönüllü oldukları için mi acaba? tabiki değil,sahtekar olsukları için canım.. boşuna kafana takıp evham yapma. negatif enerjiyi üzerine çekiyrosun böyle yaparak....:teselli:

allah askına cvanım başına gelecek olan evdede gelir sen bakma onalra ordamı yazıomuş böbreğini kaybedek die töbe yarebbim ne sacma yaa

kötü bir şey duymak insanın sinirlerini bozuyor..haklisin..
bana da 5 sene önce gittiğim falci 25 yasında kısa mesafeli bir yere giderken trafik kazası geciriceksin demişti..25 yaşındayım suan ve inan izmir den Çeşme ye giderken bile sinirlerim bozuluyor hala..inanmam aslında ben fala medyuma fln ama insan yinede acaba mı diyor..düşünmemeye çalış..zaten dedikleri çıksaydı her falcinin her medyumun arkadaşların dediği gibi sayisali fln bilmeleri gerekirdi..
bende falci macerası coook :) bı ara çok giderdik arkadaşlarla :) hatta bı keresinde yine 4 kız bı falciya gittik ayse teyze :) neyse tek tek fal baktı hepimize,cogunu tutturamadi,en son bı arkadasa bakicak,arkadasımız bakire degildi ve ayse teyze daha kızın falını açmadan elini kızın elinin üstüne koydu 'ah canım kızıiiim aferim sana,böyle bir ortamda kendini korumayı bilmissin,aferim sana' dedi :)) biz gulcez gulemiyoruz arkadas afalladi o da gulcek gulemiyo :))) neyse çıktık ayse teyzeden hep beraber aferim kızım sanaa diye koptuk tabii :))) ooof oofff ayse teyze tam bombaydi taaam :))

ahh ahh en güncel derdim benim :1no2:
erkek arkadaşım geçende fal baktırmış ..falcı ilişkimizi kişiliklerimizi olduğu gibi anlatmış ve yıldızlarınız uyuşmuyor siz evlensenizde evlenmesenizde bir gün ayrılacaksınız demiş mafoldumben
sevgilim doğal olarak feci etkilendi adamdan..sanki ayrıldık o gün,nasıl üzüldük..resmen hayatımız değişti..sorunları konuştuk iyi oldu ama o çok etkilendi :gitme:
gitmeyin arkadaşlar falcıya falan kaderimizde ne varsa yaşayacağız..yapabileceğimiz tek şey Allah'a herşeyin hayırlısı olsun diye dua etmek

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize tek tek..
İçimi ferahlattınız gerçekten :) Artık düşünmüyorum bunları öyleyse bende.
Tekrar hepinize teşekkür ederim,siz olmasanız ne yapardım.:)
:enbuyukkk:

hayatım böyle yapmaya devam edersen valla medyumun dediği doğru çıkacak üzüntüden böbreğini kaybetceksin sonra oda bildim işte bildim diyecekkaydirigubbakcemile3
hiç kafana takma ya ne falı ne medyumu boş işler bunlar zaten eğlenmek için yapılan şeylerdir kafayı takıp ona göre yaşarsan sadece böbreğini değil hayatını kaybedersin mazallah.....

arkadaşım derdini okuyunca inan çok güldüm ya sen nasıl böle hurafelere inanırsın bak seni rahatlatacaksa yaptıgım bi muzipligi anlatayımsülalemizde hacı hoca çoook hepsinin içini dışını bilirim inan arkadaşın dedigi gibi kelin merhemi olsa başına sürer misali ben bir ara arkadaşlar arasında ya işte sülalenizde hoca çok sende bilirsin el vermişlerdir hadi bize fal bak dediler bende cahiliklerine az güliyim dedim başladım bakmaya fala onlara ben atıyom ay onlar pür dikat dinliyolar atıyom tutuyom sölüyom ay ne sölesem kızlar bi şekil verip olayları kendilerine çeviriyorlar bakmam bitti nerdeyse el etek öpecekler bidaha bak diye olmaz diye takıldım paranızı alırım ayyy inanmıyorum baktım cüzdanları açtılar kaçlira verek diye ben orada koptum gülmekten karnımı tutuyom ya bayılacam kızlar bana mal mal bakıyorlar ne oldu diye bende sizi tiye aldım dalga geçtim sizde salak gibi yutunuz dedim önce şöle bi güldüler bitanesi hayır dedi ne dediysen dogru sen bakmamak için böle yapıyon ne kadar istiyon söle veririz bak ya ben bayılacam gülmekten bana hala bak diyorlar yani anladımmı miletimiz saf ne sölesen inanır her olayı kendine çevirir inanma gül geç yoksa yıldız kaysa alamete sayarlar ozamanda böle kalakalırsın arkadaşım rahat ollllll sıkma canını yaşamak herhalükarda güzel tadını çıkar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…