Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar MEGAHAIRTRANS ile saç ekimi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ayladeniz1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
1
0
36
İstanbul
Kızlar,

Ben 37 yaşında bir bayanım saçlarım çok seyrek ve özellikle bölgesel kellik bile oluşmaya başlamıştı. Bu internette reklamlarını gördüm firmanın fiyatları uygun genelde erkekler işlem yaptırıyor diye endişeliydim. Bayanların bünyesi metabolizması farklı çalışır diye ama korkttuğum olmadı. Doğal gözüküyorlar. İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim.

Sevgiler

Kadınlarda saç ekimi çokmerak edilen bir konu ben de söyle bilgiler buldum umarım işinize yarar :)

Kadınların saç ekimi yaptırması için herhangi bir engel yok fakat erkeklerin saç ekimi sürecinden daha zor ve bu sebeple daha dikkatli olunması gereken bir süreç olduğu için doktor ve klinik seçimi yapılırken her zaman tavsiye ettiğimiz gibi detaylı bir araştırma sürecinin ardından karar verilmelidir.
En küçük FUE operasyonları bile artık kadınlara uygulanabilir durumdadır. Bu sebeple saç ekimi yaptırmanızın önünde herhangi bir engel bulunmamaktadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…