• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meğer bizim boşanma sebebimiz farklıymiş :(

canım diğer konularını yeni okudum. ALLAH aşkına sen bu adama niye katlanıyorsun ki? kendi eksikliğinden sana zarar vermesi yetmezmiş gibi bide utanmadan herkese anlatmış şok oldum:53: üstelik senin yalvarmanı bekliyo galiba barışmak için. iyide nereye kadar devam eder ki boyle. sana daha fazla ilgi göstermesi şımartması lazım çünkü başkası olsa senin yerinde çoktan boşardı onu. kıymetini bilmeyen adamla vaktini harcama sakın olaki kimsenin hizmetçiliğide yapma

ya sorma ya birde benim cinsel sorumlarımda bundan kaynaklanıo aklım hep orda kalıo dedi,
30 yasında adam bu ya

aynen öyle sen kımseye hızmetcı ol dıye dogurmadı annen senı. o bı ananın evladıysa sende ananın evladısın.
kayınvlaıden de az değilmiş.. 1 gun agların 2. gun susarım demıs yaaa. guya benım uzumden bosanmayın demıs. yuhhh bariz damardan gırmıs kadın. kımın annesı boyle dese dokunur ınsana. oglunun damarını ıyı bılıo ve kullanıyor.
KIZ ANNELERİ YORULMAZ,YAŞLANMAZ,TEMZİLİK YAPMAZ SANKİİ..AMA GENELDE KAYINVALİDELER MAŞALLAH İYİ BİLİRLER ADAM KULLANMAYI.HELE BİR DE GELİN ALINCA..KENDİ KZILARINA KIYIP DA YAPTIRMAZLAR HATTA YAPTIRAMAZLAR AMA ELİN KIZINI KULLANMAYA ÇALIŞIRLAR..AKLIM ALMIYORR..BENCE DE MADEM EŞİN İŞİ BIRAKSIN OTURSUN ANASININ EVİNİ PAKLASIN...SİZ AYRILINCA KİME DİYEBİLİR YA MECBUR BİRİNİ TUTACAKLAR YADA KENDİ ŞEYİNİ SIKIP YAPACAK KVALİDEN HAYRET BİŞEY...NİYE YUVA DAĞITILIYOR BU YÜZDENN:43:ELİNDEN GELDİĞİNCE YAPDUR HİÇ Mİ CANIN SIKILMIYOR MÜBAREK İNSAN HEPSİ AYNI HEPSİİİİİ:47::47::47::47::47:

yooo benim eşim evlenmeden önce zaten hep o yaparmıs temizliği ondan hazmedemediler zaten temizlikçi gibi kız büyütmüşler gidincede iş yapmak zor geldi herhalde

Allah Allah ya sanki anası sizin pisliğinizi temizliyor.çok üzülüyorsa az yesin de annesine hizmetçi tutsun

Sanki kadının küçük çocuğunu elinden alıyorlar ya..olaya bak..psikolojik baskı yapıyor..direkt olarak ayrılma demiyor ama dolaylı olarak aynen öyle diyor..canım zor bir araya gelirsiniz gibi geliyor.kadın oğlunu bırakmıyor resmen..evlilik demek kaynanaya hizmetçilik demekse barış..bana sorarsan onlarla laf doğrultmaya bile çalışma..zararın neresinden dönersen kardır.kurtar yakanı..adam bir de yalancı yanii..

evet o öyle söyleyince adam ne yapsın değil mi yani

böyle eşleri, kayınvalideleri duydukça içim şişiyo. geçen eşimin ailesini almaya gittik terminale annesine küçük çanta taşıtmıyo yorulursun diye çanta dediğim normal kol çantası ben hamileyim valiz elimde eşim olacak adam onu görmüyo. görümcem geldi aldı elimden. ben artık nefret ediyorum böyle erkeklerden.

böyle eşleri, kayınvalideleri duydukça içim şişiyo. geçen eşimin ailesini almaya gittik terminale annesine küçük çanta taşıtmıyo yorulursun diye çanta dediğim normal kol çantası ben hamileyim valiz elimde eşim olacak adam onu görmüyo. görümcem geldi aldı elimden. ben artık nefret ediyorum böyle erkeklerden.

bu erkeklerin hepsi mi böyle acaba ya

hepsi sorunlu yaa ne demek bir saat ağlarım 2.ye susarım hangimizin anası evinden gelin çıkarırken etti şu lafı :53:

Allahım sen doğru düzgün kişilikli insanlarla karşılaştır bizi yaa

bu erkeklerin hepsi mi böyle acaba ya

yok canım hepsi böyle değil. her anne böyle yetiştirmiyor çünkü çocuğunu. biz de ailemize çok düşkündürüz ama abim asla eşine bu şekilde yaklaşmaz. zaten annemden o tür şeyler beklemez oğlum karısıyla mutlu olsun yeter der.

yok canım hepsi böyle değil. her anne böyle yetiştirmiyor çünkü çocuğunu. biz de ailemize çok düşkündürüz ama abim asla eşine bu şekilde yaklaşmaz. zaten annemden o tür şeyler beklemez oğlum karısıyla mutlu olsun yeter der.

evet ALLAH öyleleriyle karşılaştırsın hepimizi

canım anneleri töbe haşaa bunlara ilah yaa ne görüyolar ne düşünüyolar anlamıyorum hepimizin anası babası var insan dediğinde kişilik olur biraz erkeğide kadınıda dahil buna...

özeliniz sizin lafını etmek istemiyorum ama annemin evi pis diye bi adamın cinsel hayatımı sekteye uğrar ne kafası yaşıyosun be adam..

bence bu kılıfını uydurmaya çalışıyor sen eğer bu konuda yetersiz olduğunu öne sürerek insanlara bişeyler anlatırsan o da senin kadın olarak vazifelerini eksik yaptığını öne sürerek rencide etmeye çalışıyor olabilir (sanki temizlik yapmak sadece kadınlara mahsus diye düşünebilir o beyinle)

sana boşan kurtul demek çok kolay ama uğraşırım didinirim kendi ömrümüde yerim diyosan Allahım yardımcın olsun demekten başka bişey diyemem kuzum..

benimkide aynıydı yaa acısını çekiyorum ama bunları okudukça da iyi oldu diyorum :50:

canım anneleri töbe haşaa bunlara ilah yaa ne görüyolar ne düşünüyolar anlamıyorum hepimizin anası babası var insan dediğinde kişilik olur biraz erkeğide kadınıda dahil buna...

özeliniz sizin lafını etmek istemiyorum ama annemin evi pis diye bi adamın cinsel hayatımı sekteye uğrar ne kafası yaşıyosun be adam..

bence bu kılıfını uydurmaya çalışıyor sen eğer bu konuda yetersiz olduğunu öne sürerek insanlara bişeyler anlatırsan o da senin kadın olarak vazifelerini eksik yaptığını öne sürerek rencide etmeye çalışıyor olabilir (sanki temizlik yapmak sadece kadınlara mahsus diye düşünebilir o beyinle)

sana boşan kurtul demek çok kolay ama uğraşırım didinirim kendi ömrümüde yerim diyosan Allahım yardımcın olsun demekten başka bişey diyemem kuzum..

benimkide aynıydı yaa acısını çekiyorum ama bunları okudukça da iyi oldu diyorum :50:

yok ya kıymetini bilmeyen bir adam için ben niye hayatımı heba edeyim ki
ben kimse için ömrümü yiyemem valla kusura bakmasınlar.

:( :( seni de öldü sayarım alışırım demiş

lafa bakar mısın öldü sayarım alışrıım..

analık böyle olmuyor işte.. ben başımın çaresine bakarım sen mutlu ol deyip salya sümük ağlarsan o çocuk etkisinde kalır tabikiii iradesiz hepsi yaa

yine kadında bitiyor iş herkes yuvasında mutlu olsun arada gelin büyüğünüz olduğumu hatırlayın dese o çocuklar zaten seve seve gelir yanına

beynim zonklamaya başladı yine sinirden bu adamları varya ha şu soğuk günde ıslatıp hortumla dövesim geliyo ya :41:

analık böyle olmuyor işte.. ben başımın çaresine bakarım sen mutlu ol deyip salya sümük ağlarsan o çocuk etkisinde kalır tabikiii iradesiz hepsi yaa

yine kadında bitiyor iş herkes yuvasında mutlu olsun arada gelin büyüğünüz olduğumu hatırlayın dese o çocuklar zaten seve seve gelir yanına

beynim zonklamaya başladı yine sinirden bu adamları varya ha şu soğuk günde ıslatıp hortumla dövesim geliyo ya :41:

valla yıksınlar bakalım sonra vicdan azabı çekecekler eminim çünki eşim hala bana sen benim için değerlisin dio daha bizin nişan fotolarımıza bakıomus evde boşandıktan sonra da ne yaptık derler inş anlarlar hatalarını da onunda hayatını yakmazlar

birlikte dövelim seve seve yardım ederim sana

valla yıksınlar bakalım sonra vicdan azabı çekecekler eminim çünki eşim hala bana sen benim için değerlisin dio daha bizin nişan fotolarımıza bakıomus evde boşandıktan sonra da ne yaptık derler inş anlarlar hatalarını da onunda hayatını yakmazlar

canım ben önceki konularını da okudum çok çok afedersin ama iyi yapmışsın boşanma kararı alarak o yalancı,sorunlu,hasta adamla ne işin var sen 23 yaşındasın belki beni bi kardeşin olarak görürsün ama sakın arkana dönüp bakma
babana söylediği lafları da okudum çok ağır öyle bir babaya o damat yakışmaz sana o koca yakışmaz sana k.valide yakışmaz...
bence bu temizlik meselesi de bilerek eşinin ve ailesinin uydurduğu etrafa rezil olmamak için söylediği bir yalan
eşinin sorunlarını hastalığını örtbas etmek için uydurulmuş bir şey
babana bile yalna söylemiş senle onu bile yalncı çıkarmış sakın ama dönme kararından
şu ana kadar tedavi olmamış insan eğer gerçekten seni sevseydi çoktan tedavi olur ayaklarına kapanır sorunlarını aşar ailesine seni ezdirmezdi,o ise şimdi seni hizmetçi yapmaya çalışıyor
bir temizlik için insan karısını kıymetlisini döver mi,cinsel sorunları bi temizlik yüzünden mi çıkar?
ben evli değilim ama boşan gitsin bee ne kendini ezdiriyorsun bu değersiz insanlara :50:

canım ben önceki konularını da okudum çok çok afedersin ama iyi yapmışsın boşanma kararı alarak o yalancı,sorunlu,hasta adamla ne işin var sen 23 yaşındasın belki beni bi kardeşin olarak görürsün ama sakın arkana dönüp bakma
babana söylediği lafları da okudum çok ağır öyle bir babaya o damat yakışmaz sana o koca yakışmaz sana k.valide yakışmaz...
bence bu temizlik meselesi de bilerek eşinin ve ailesinin uydurduğu etrafa rezil olmamak için söylediği bir yalan
eşinin sorunlarını hastalığını örtbas etmek için uydurulmuş bir şey
babana bile yalna söylemiş senle onu bile yalncı çıkarmış sakın ama dönme kararından
şu ana kadar tedavi olmamış insan eğer gerçekten seni sevseydi çoktan tedavi olur ayaklarına kapanır sorunlarını aşar ailesine seni ezdirmezdi,o ise şimdi seni hizmetçi yapmaya çalışıyor
bir temizlik için insan karısını kıymetlisini döver mi,cinsel sorunları bi temizlik yüzünden mi çıkar?
ben evli değilim ama boşan gitsin bee ne kendini ezdiriyorsun bu değersiz insanlara :50:

çok teşekkür ederim yorumunuz için bende ona hayatımı heba etmemem gerektiğini anladım geçte olsa ve bu zararın neresınden dönersem kardır diyrom kendi kendime
temizlik için insan karısına seni boşarım der mi
hayatımı mahfedıo bu adam benim ya

Anakuzusu boşa gitsen o anasına aşık evdeki hanımla ne yapacağına kararda veremez,neyapacağınıda bilmiyor

Back
X