• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meger evliymis!

Bence aldatılan kadın veya erkek farketmeez durumu bilmeli. Adam gidip başkasından bir çocuk yapsa veya eşinden bir çocuk daha yapıp boşanmaya kalksa daha kötü değil mi. Eşine durumu mesaj at sonra da fotoları yolla.

Direk karisina mesaj atardim. Hicbir kadin boyle birseyi haketmiyor evet ama her kadinin da kendini aldatan kocasinin ne mal oldugunu bilmeye hakki var degil mi. Kendini o kadinin yerine koy. Ne kadar acı.. Belki adamin su an baska bir sevgilisi bile vardir. O kadini, o adamdan kurtarirdim senin yerinde olsam.

iyi aksamlar
ben bundan uzun zaman önce o zamanlar arkadasimin hesabindan konuyu burda paylasmistim. kisaca özetliyeyim yine.
Biriyle tanismistim ve sevgili olmustuk ama ayri sehirlerde yasiyorduk cok uzaktik birbirmize. Cok güzel günler gecirmistik ve kisa süre icinde istemeye vs. gelmek istiyordu ama ben sürekli karsi cikiyordum cünki cok erkendi daha. Durumu iyidi cok bonkör davraniyordu resimler vs cekinirdik rahatca.Neyse uzatmiyayim sonra en son bulusmamizda hersey cok güzeldi ama bu gitti ve birdahada ulasamadim. Tel aradigimda cikmiyordu(gizliden bile) Ne yazikki o zmnlar aptalliktan ev adresini falanda sormamistim, sosyal medya hesabimizda yoktu ve böylece kayboldu ortadan.
Bugünki olaya gelelim:

Bu olay hep aklimda kaldi cünki sonucta hersey güzelken sebebini bilmeden terk edildim. Önceki konumda buranin bayanlari diyordu belki evli olabilir diye ama hic beklemezdim ondan. E bugünde seytan beni dürttü ve ben numaranin kime ait oldugunu ögrenmeye kalktim. Ve bir baktim ki numara baska bir isime aitmis. Sosyal medyada adini aradim ve ne göreyim basimdan kaynar sular döküldü! Bu adam benim eski sevgilim ve Evliymis! Düsünün bana kendini yanlis tanitmis. Üstelik bir cocugu bile var. Cok kötü oldum cokk! Biraz sayfasinda gezindim esinin sayfasinida buldum bakindim. Bana kendisini tanittigina ve gösterdigine göre cok degisik bir hayat tarzi varmis. Mesela durumu gösterdigi gibi iyi degilmis giyim olarak bile cok degisikmis.

Kendimi okadar kötü hissediyorumki esinin resmini gördügümde cok utandim ve cokta üzüldüm cünki hic bir kadin böyle birseyi hak etmiyor.
Simdi ben ne yapayim? Bu adama karsi sinirliyim ve o anlik sinirlede olsa esine resmimizi yollayacaktim sonra vazgectim bir yuvayi yikmayi asla istemem. Ama bir sekil adama herseyi ögrendigimi yani aptal olmadigimi ve biraz korkmasini istiyorum..moralim cok bozukk :KK61:

Siz olsaniz ne yapardiniz? Ne yapabilirim
Adama msj karına fotografımızı gönderecem falan de bak nasıl korkuyor o zaman

Ne gerek var olan olmuş afedersiniz ama bence b.ku ne kadar eşelersen o kadar kokar.o kadın bunları duymayı asla istemiyordur.cok yakınım bu tarz bi olayla karşı karşıya kaldı ve kızın hayatı mahvoldu psikolojisi bitti bosanmadıda ama keşke ölseydim de duymasaydım diye hergün isyanda bence bir kez değil milyon kez düşünün.

Sonunu düşünmeden verilen gazlara göre hareket edersen Zararlı çıkarsın. O fotoğrafı gönder diyenler iş hukuka intikal ederse nelerle karşı karşıya kalma ihtimalin bulunduğunu düşünebiliyorlarmı acaba.

Baska isin gucun yokmu kuzum senin.adam hatasini anlamis cekilmis kenara.Ha pislik mi evet.
Ama seninle ugrasmiyor bisey
yapmiyor.kandirmaya devam etmiyor.
Derdin ne o halde.
Bosver bilse ne bilmese ne.
Sen esine soyleyeceksin eside tesekkur mu edecek sana.

Peki ya o adam basina dert olmayacakmi saniyorsun.salla gitsin onune bak

Bir sey yapma
Zaman senin intikamini alir. Ofkeyle kalkan zararla oturur hep. Intikam aliyim derken kendine de zarar gelebilir. Zaman halleder merak etme.

Fake bir hesap Aç adama msj at. Ismini verme. Ilaki tek değilsin. Biraz kasisin bi taraflarını. Bidaha da bulaşma derim.

Bence ortada yıkılacak bir yuva yok, adam çoktan darmadağın etmiş o yuvayı. Ben de birine kızgınlıkla yolladım bi fotoğraf, kız direk engelledi beni, daha da sinir olmuştum :KK53: başıma gelse bildirilmesini isterim ben bu karakterde biriyim ama o kadın nasıl biri bilmediğin için hiç bulaşma, herkes hakettiğini yaşayacak o herifte bu dünyada olmasa ahirette bulacak için ferah olsun.

Şüpheci olmak iyidir, devir kötü kimseye güvenmeyin, haberlerde hergün kadın cinayetleri izliyoruz ortalık psikopat dolu aman aman.

ah canım ya, biliyormusun ben bu konularda eşlerine suç bulmuyorum, hatta beraberce eşini aldattığı kişide bile suç bulmuyorum. tek suçlusu bunu yapandır. adamdır!
yazık kadına. onu üzmene gerek yok. ama adama biraz birşeyler çıtlata bilirsin gerçek adresini bulduğunu ismini vs öğrendiğine. ne kadar adiler bu yüzden kimseye güvenim kalmadı. çok kötü ortalık.
yazık eşine. ben daha bir kaç gün evvel bir oyun sitesinde devamlı denk gelip oynadığım ortim ile ilk defa yazıştım, ve sohbet ettikçe utandım, kendimi çok kötü hissettirdi bana, çünkü gezip tozmak için bir arkadaş aradığını söyledi, evli olduğunuda gizlemedi, ne büyük bir dürüstlük ve kişilik sahibi imiş gibi, sana doğruyu söyledim, duyguların ile de oynaya bilirdim dedi.
sanki ben kendime sevgili arıyormuşum gibi de evli adamlarla görüşecekmişim gibi davrandı çok zoruma gitti.
eşine neden bunu yapıyorsun dediğimde, güzelliklerden neden mahrum kalayım dedi.
midem bulanıyor.
eşine söylemeli mi diye düşünürsek..
şimdi empati yapmalı, sen evli olsaydın, eşin böyle birşey yaşasaydı, bilmek istermiydin?
ben bilmek isterdim.
ama o evlilik de de güven biterdi.
ama yine de enayi yerine konulmak istemezdim. ama günah da bir yandan ne bileyim ailenin arasını açmak.
Allahından bulsun boşver sen söyleyip kara kedi olma yine de. çünkü eşi sana inanmaz zanneder ki sende bile bile onunla birlikteydin senden ayrılınca da böyle bir işe kalkıştığını düşüne bilir. olan sana olur sen kötü olursun. ama o adama biraz göz dağı ver derim. tutuşsun etekleri. eşine de göndereyimmi resimlerini gibilerinden bi korkut.. şerefsiz

ha bi zamanlar ben çalışıyorken peşimde birisi vardı evliydi, ayrıldım o iş yerinden evi arıyordu. arama beni evli adamsın diyordum, eşine söylerim diyordum, söylersen söyle bile demişti. bende söylemiştim. eşine sahip çık beni arayıp rahatsız ediyor diye. sonra çok üzüldüm sanki birşey yaşamışız gibi neden söyledim eşine diye. ama hakkımda olur olmaz şeyler konuştuğunu söylüyorlardı bana. bende buna bozuluyordum dur demek için yapmıştım. çok evli adamlar peşimden geliyorlardı. hiç birisi ile asla bir şey yaşamadım. Allah korusun. bile bile yada tersi bilmeden yaşatmasın Allah. dertleri nedir ben anlamış değilim. ve çokbozuluyor kendime hakaret olarak algılıyorum bu yaklaşımlarını

Bence aldatılan kadın veya erkek farketmeez durumu bilmeli. Adam gidip başkasından bir çocuk yapsa veya eşinden bir çocuk daha yapıp boşanmaya kalksa daha kötü değil mi. Eşine durumu mesaj at sonra da fotoları yolla.
bir tanıdığımın eşi aldattı ve herkes de 3 yıl boyunca bunu biliyorlarmış.
ben ve kendisi hariç.
bir gün ayrılır öğrenmesin, hevesi geçer diyerekten susmuşlar yıllarca.
sonra ortaya çıktı. kafayı yedi arkadaşım. çok seviyordu eşini kaçarak evlenmişlerdi.
hamileydi de o dönem.
çocuğu doğduktan 8 ay sonra öğrendi ki aynı döneme denk diğer kadının da çocuğu olmuş.
ne kadar basit ilişkiler midemi bulandırıyorlar erkekler.
boşanmadılar. hala evliler. üzerinden 3 yıl geçti. ama nasıllar diye sorarsan güven bitmiş durumda. ama boşanmıyor.

Allah'a havale et ve geç bence. Belki kadının haberi var, biliyor ve affetti? Böyle bir ihtimal de var. Belki de adam şimdi karısını başka biriyle aldatıyordur.

Boşver canım uğraşmayın bulaştırma kendine o pisliği ! Sen dürüst ol Kem belasını bulur zaten .

Ben siz olsam, resimde kendi yüzümü karalardim. Ama bayan oldugumu belli ederdim. Fake hesap acip, resimi yollardim. Sonra asla ve asla o hesaba birdaha girmezdim. Kadin kendi nasiö hareket etmek istiyorsa etsin ... Ister inansin, ister inanmasin. Ama bu karari bence o kadin vermeli.

Katiliyorum.
Simdi burda bazilarimiz hic karisma bisy yapma Allahindan bulsun diyorlar.
Ama eger sorsak " olasi bi durumda,aldatilginizi ogrenmek istermiydiniz?' Diye.
Cogumuz " kocam tarafndan kandiriliyosam bunu vaktinde bilmek isterimki, yollari ayiriyim. Senelerime yazik, yani evet isterim" olurdu.

Kimbilir;belki burdaki "hayir anlatma' diyen ayse fatma ablamiz halbuki tamda o aldatilan kadin. Oyun uzerine oyun kuran kocasini asla bilemiycek, ve bunu kendisi sagladi anlatma diyerek.

Arkdasimizin dedigi gibi aynende bi sahte hesap at, kendi yuzunu sakla. Kadina yolla. Bundan sonra ne yapicagi ona kalmis. Sen kendi sorumlulugundan kurtuldun. Cunku ilerde belkide sen evliyken seninde basina boyle bisey gelicek ve Allah birisinin vesilesiyle seninde gercekleri ogrenmeni sagliycak( yada bu olmuycak, tamda sen su an anlatmak istemedigin icin).

Günaydinlar
hic iyi uyumadim bu gece..
Cogunuzun dedigi gibi bir yandan kendimi kadinin yerine koyuyorum ve diyorum ki ilerde bende ögrenmek isterdim aldatildigimi ve kim bilir daha kac sevgilisi vardir. Diger yandan diyorum kadin belki esine inanmak ister ve suclu ben olurum. Kafam cok karisik.
Düne kadar sadece adama yazmayi düsünüyordum ama yorumlari okuyunca diyorum yüzümü karalayip öyle esine yolliyayim en azindan icim rahat olur belki..bir yandanda olmaz cünki dedigim gibi yuva yikmis olurum
Off bilmiyorum suan yazdiklarim bile karmakarisik farkindayim
Simdi ise gidecegim..aksama geldigimde birseyler yapacagim. yazarim buraya

iyi aksamlar
ben bundan uzun zaman önce o zamanlar arkadasimin hesabindan konuyu burda paylasmistim. kisaca özetliyeyim yine.
Biriyle tanismistim ve sevgili olmustuk ama ayri sehirlerde yasiyorduk cok uzaktik birbirmize. Cok güzel günler gecirmistik ve kisa süre icinde istemeye vs. gelmek istiyordu ama ben sürekli karsi cikiyordum cünki cok erkendi daha. Durumu iyidi cok bonkör davraniyordu resimler vs cekinirdik rahatca.Neyse uzatmiyayim sonra en son bulusmamizda hersey cok güzeldi ama bu gitti ve birdahada ulasamadim. Tel aradigimda cikmiyordu(gizliden bile) Ne yazikki o zmnlar aptalliktan ev adresini falanda sormamistim, sosyal medya hesabimizda yoktu ve böylece kayboldu ortadan.
Bugünki olaya gelelim:

Bu olay hep aklimda kaldi cünki sonucta hersey güzelken sebebini bilmeden terk edildim. Önceki konumda buranin bayanlari diyordu belki evli olabilir diye ama hic beklemezdim ondan. E bugünde seytan beni dürttü ve ben numaranin kime ait oldugunu ögrenmeye kalktim. Ve bir baktim ki numara baska bir isime aitmis. Sosyal medyada adini aradim ve ne göreyim basimdan kaynar sular döküldü! Bu adam benim eski sevgilim ve Evliymis! Düsünün bana kendini yanlis tanitmis. Üstelik bir cocugu bile var. Cok kötü oldum cokk! Biraz sayfasinda gezindim esinin sayfasinida buldum bakindim. Bana kendisini tanittigina ve gösterdigine göre cok degisik bir hayat tarzi varmis. Mesela durumu gösterdigi gibi iyi degilmis giyim olarak bile cok degisikmis.

Kendimi okadar kötü hissediyorumki esinin resmini gördügümde cok utandim ve cokta üzüldüm cünki hic bir kadin böyle birseyi hak etmiyor.
Simdi ben ne yapayim? Bu adama karsi sinirliyim ve o anlik sinirlede olsa esine resmimizi yollayacaktim sonra vazgectim bir yuvayi yikmayi asla istemem. Ama bir sekil adama herseyi ögrendigimi yani aptal olmadigimi ve biraz korkmasini istiyorum..moralim cok bozukk :KK61:

Siz olsaniz ne yapardiniz? Ne yapabilirim

Adamın eşine söyle herşeyi anlat resimleri göster, hiç kimse kandırılmayı aldatılmayı hak etmez .

Ben siz olsam, resimde kendi yüzümü karalardim. Ama bayan oldugumu belli ederdim. Fake hesap acip, resimi yollardim. Sonra asla ve asla o hesaba birdaha girmezdim. Kadin kendi nasiö hareket etmek istiyorsa etsin ... Ister inansin, ister inanmasin. Ama bu karari bence o kadin vermeli.
Bencede en güzel fikir bu.Sonuçta kadın bildiğinde kabul edip etmemek ona kalmış olur :KK12:

Back
X