- 16 Mart 2021
- 429
- 53
- 48
- Konu Sahibi BeyazKaranfil11
-
Dua edicez.Sadaka vericez.İbadetlerimizi terketmicez.Ah ahhh… Aslında benim hiçbir derdim yokmuş. Kafaya taktığım şeyler nekadar saçma sapan şeylermiş. 1 ay önce ekonomiden şikayet ettiğimiz günleri özledim. Benim bir derdim yok var dersem yazıklar olsun bana…
Çok doluyum sadece deprem olayını atlatamıyorum işe giderken radyoda haber dinliyorum işte akşama kadar haber youtube da enkaz videoları deprem anı videoları, rüyamda olduğum yerde deprem (Marmara bölgesinde yaşıyorum). Ağlamak istiyorum sürekli kendime kızıyorum. Kafama taktığım saçma sapan aptalca şeyleri düşünüyorum. Meğer ne kıymetliymiş bazı şeyler, sabah kalkıp işe gitmek akşam eve gelip Tv izlemek nekadar değerliymiş. Ah ahh yüreğim yanıyor… Helede kızının elini tutan babaSeni asla unutamam…
Özür dilerim bu konuyu açıp sizi meşgul etmek istemem derdim var deme haddimde yok sadece herkesi çok sarstı herkesin yüreği yandı biliyorum. Öylesine içimi dökmek istedim
Öyle tabiAh ahhh… Aslında benim hiçbir derdim yokmuş. Kafaya taktığım şeyler nekadar saçma sapan şeylermiş. 1 ay önce ekonomiden şikayet ettiğimiz günleri özledim. Benim bir derdim yok var dersem yazıklar olsun bana…
Çok doluyum sadece deprem olayını atlatamıyorum işe giderken radyoda haber dinliyorum işte akşama kadar haber youtube da enkaz videoları deprem anı videoları, rüyamda olduğum yerde deprem (Marmara bölgesinde yaşıyorum). Ağlamak istiyorum sürekli kendime kızıyorum. Kafama taktığım saçma sapan aptalca şeyleri düşünüyorum. Meğer ne kıymetliymiş bazı şeyler, sabah kalkıp işe gitmek akşam eve gelip Tv izlemek nekadar değerliymiş. Ah ahh yüreğim yanıyor… Helede kızının elini tutan babaSeni asla unutamam…
Özür dilerim bu konuyu açıp sizi meşgul etmek istemem derdim var deme haddimde yok sadece herkesi çok sarstı herkesin yüreği yandı biliyorum. Öylesine içimi dökmek istedim
Yazıklar olsun…Bu durumdan ders çıkardık mı ?
Hayır.
Hala fırsatçılık yapıyoruz.
Hala dünya malının kimseye kalmadığını göremiyoruz.
Binlerce ev yıkıldı.
Yakın civardaki şehirlerdeki kira ve satılık ev fiyatları yükselmiş durumda.
Kesinlikle ders çıkardıgımız felan yok.
Safi kötü bazıları
Canım zaten bazı insanların sayıları ne kadar bilemicem umarım azdır,vicdan merhamet duygu su yok olmuş bencil ve açgözlüler.onlar ne depremden korkar ne insanlara üzülürler.taki ölene kadar. Ondan sonrada iş işten çoktan gecmistirYazıklar olsun…
Bu durumu kötü iğrenç çıkarları için kullananlara lanet olsun.
İnsan hiçmi üzülmez hiçmi yanmaz yüreği. Yemek yerken pişmanlık hissediyorum bir şeye gülerken aklıma geliyor pişman oluyorum. Müzik dinlemek istemiyorum suçluluk hissediyorum. İnsanların hiçbirşeyi kalmadı neyimiz varsa bölüşmek zorundayız helede kiralık satılık evi olanlar yazık yazık… Sözün bittiği yer.
Oysa şu kadar yardim ettik diyenlere inat evini belli müddet parasız kiraya verseler eğer ihtiyaclari varsa yüzde 50 artış yapmadan verseler ne olur.Yazıklar olsun…
Bu durumu kötü iğrenç çıkarları için kullananlara lanet olsun.
İnsan hiçmi üzülmez hiçmi yanmaz yüreği. Yemek yerken pişmanlık hissediyorum bir şeye gülerken aklıma geliyor pişman oluyorum. Müzik dinlemek istemiyorum suçluluk hissediyorum. İnsanların hiçbirşeyi kalmadı neyimiz varsa bölüşmek zorundayız helede kiralık satılık evi olanlar yazık yazık… Sözün bittiği yer.
Depreme ayrı üzül bide bu fırsatcilara ayrı öfkelen Allah böyle yapanlardan çıkarsin inş başka yerdenOldugum muhitte ev kirası 9-12 bandında.
Korkuyorum artık.
Bıktım.
Bela ve lanet okumaya devam edin. Komşumuza, tuttuğumuz takım kazanamayınca, sevmediğimiz akrabamıza, serçe parmağımız sehpaya çarpınca beddua ediyoruz. Sonra niye başımızdan bela eksik olmuyor?Çok özür dilerim ama gerçekten artık defolup gitsinler. Lanet olsun hepsine.
Tuttuğum takım kazanmadı diye lanet okuduğumu nereden çıkardınız ülkemiz elden gidiyor! Yağmalıyorlar heryeri. Canımız yanıyor. Bunlar yeterli değilmi zaten canımız burnumuzda. Atatürk’ün ne zorluklarla aldığı Hatay bir afetle elimizdenmi gitsin? Hataylı arkadaşım şehri depremzedelerin boşalttığını Suriyelilerin akın ettiğini söylüyor bu doğruysa aaa iyiki geldiler mi demem gerekiyor?Bela ve lanet okumaya devam edin. Komşumuza, tuttuğumuz takım kazanamayınca, sevmediğimiz akrabamıza, serçe parmağımız sehpaya çarpınca beddua ediyoruz. Sonra niye başımızdan bela eksik olmuyor?
Her defasında bir önceki musibeti arar olduk değil miAh ahhh… Aslında benim hiçbir derdim yokmuş. Kafaya taktığım şeyler nekadar saçma sapan şeylermiş. 1 ay önce ekonomiden şikayet ettiğimiz günleri özledim. Benim bir derdim yok var dersem yazıklar olsun bana…
Hatayda ev mi kaldı oturacak , nereyi dolduruyorlarmış ?Suriyeliler Hatayı doldurmaya başlamış, bu doğrumu? Çünkü içimde dinmeyen öfkem artıyor. Provakasyonda çok fazla her duyduğuma inanmak istemiyorum ama bu doğruysa artık dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?