- Konu Sahibi derinnefes
-
Tabiki alnim ak basim dik...ama cok garip oldum. Bu iki olayda dq cok iyi niyetli olup paylastim, anlattim..ama karsiliginda boyle olunca..kendimin ne kadar saf oldugunu, insanlara cok cabuk guvenmemem gerektigini ogrendim..Hiç canını sıkma, onların ayıbı, senin alnın ak başın dik.
Tabiki alnim ak basim dik...ama cok garip oldum. Bu iki olayda dq cok iyi niyetli olup paylastim, anlattim..ama karsiliginda boyle olunca..kendimin ne kadar saf oldugunu, insanlara cok cabuk guvenmemem gerektigini ogrendim..
Esime zaten ofkeliyim..bu duruma o soktu,ne ugruna neler yasatti..yaziklar olsun..
Kizin sozlerine alinmamin nedeni oyle bir tepki gostermesi, sadece kimden duydugunu ogrenmek istemistim gidipte o kadina hesap sorcak halim yoktu..sadece laf nerden cikti diye..İnsan en çok en yakınına kızıyor, kim ne derse desin, durum ne olursa olsun. Üzülmeyin. Zor zamanlardan geçiyorsunuz; kızın sözlerine belki bu yüzden alındınız ama diğer durumlarda tamamen haklısınız. Ben olsam dargın da olsak eşime duyururdum.
Evet erkek, evli. Kizi var..esi de cok guzel ve bakimli bir bayan..Esimin evlenmeden once takildigi samimi arkadasi..karsilikli yemeklere giderdik birbirimize, gece 2 lere kadar oturur eglenirdik..kime guvenecegimi sasirdim.Bunları söyleyen arkadaşı erkek mi
Evet erkek, evli. Kizi var..esi de cok guzel ve bakimli bir bayan..Esimin evlenmeden once takildigi samimi arkadasi..karsilikli yemeklere giderdik birbirimize, gece 2 lere kadar oturur eglenirdik..kime guvenecegimi sasirdim.
Yok aldatma mevzusunun benle ilgisi yok.kim neden geldigimi biliyor zaten..Aldatilmayi haketmis derken iki anlam cikiyor
1. Ya senin ailenin yanina gitmeni aldatti gitti diye yayiyorlar etrafa
2. Adam kendine pay cikarmis. Sana yazmaya calismis.
Bu arada terapiste gidecektiniz gittiniz mi
Evet bugunden itibaren bu karari ben de verdim....son mesajina cvp vermedim daha aramaz umarim..ya da numarami degistirecegim..O adamın yaklaşımı normal değil, bence açma telefonlarını hoş değil söylediğini çok ayıp. Ya gerçekten sen eşin ve eşinin tüm çevresinden uzak dur bence.
Evet bugunden itibaren bu karari ben de verdim....son mesajina cvp vermedim daha aramaz umarim..ya da numarami degistirecegim..
Uzulmuyorum desem yalan olur, hergun yeni birsey ogreniyorum, 2 ayda buyudum ben , bir de bugun ustune okulda bir hizmetli ogrencimizin birine taciz etmis..sok olduk..hic beklemedigimiz insandi..Evet zor bir süreç ama mümkünse üzülmeyin, Aşı gibi düşünün. İlk etapta acıtıyor ama sonra daha güçlü oluyorsun.
canim ben mi yanlis anliyorum. O ADAM ALDATILMAYI HAKETMIS demek milletin boyle dusundugunu gosteriyor. Sen aldatmadin elbette ama niye boyle soyluyor. Sarkintilik yapmasina zemin hazirliyor demek o zaman ki bu da cok buyuk ş.sizlik degil miYok aldatma mevzusunun benle ilgisi yok.kim neden geldigimi biliyor zaten..
O esimin arkadasindan cikan sozlerdi..
Eveg terapise gittik , ama ben umutsuzum..diger konumda daha ayrintili anlattim..esim beni bu sekilde kabul etmiyormus onla pzarlik yapiyormusun, neden gec kaldin diye soruyormusum sukur geldin sag salim demiyormusum..halbuki sorun cikaran kendisiydi..ben cok konusmadim bu sekilde onun hatasini kabul etmedigini gorunce..cuma tekrar gidicez bu kez konuscam not aliyorum simdi aklima geldikce bana yaptiklarini..
Zaten ben soylemedim kimseye esime de sinirlenip mesaj atmistim neden tutmadin dilini vs diye, esim de terapiste bunu anlatiyor o insanlar bisey yapabilecekmyiz diye sormuslar biz onlarla oturmusuz ne varmis bunda..ben de ona aynen senin dedigin gibi dedim benim sorunum seninle kimse bana yardim edemez diye..Cnm ben de boşandım..İnan bana herkes,istisnasız en yakın arkadasların bıle bu durumda satıyorlar..Hayatta yalnız oldugumuzu ögretıyorlar..Bu açıdan ıyı bır durum oluyor ayrılma ve bosanma..cunkı ak koyun kara koyun o zaman cıkıyor..Sakın gerılme,kımseden de bırsey bekleme..Eger araya gırıp barıstırmalarını ıstıyorsan sen kendın sadece esınle konus,yok bu ıs bıttıyse kımseden medet umma..
Zaten birisi birsey derse misspoinem aynen sizi ilgilendirmez demeyi dusunuyorum..Aynen telefon numaranı değiştir, baksana sürekli birileri arayıp birşeyler soruyor. Kafanı dinle biraz. İnsanlar ne meraklı bazı şeyleri deşmeye ya, size ne diyerek tersleyeceksin aslında.
Zaten sarkintilik yapmaya zemin hazirladigi icin kizdim, bir de kendi esinden deert yandi bana..hani kendini iyi gostermeye calisip benim esim de boyle diyip akli sira benim aklima kendini sokmayi..gunahini almim ama rabbim vicdanini sorgulatsin...canim ben mi yanlis anliyorum. O ADAM ALDATILMAYI HAKETMIS demek milletin boyle dusundugunu gosteriyor. Sen aldatmadin elbette ama niye boyle soyluyor. Sarkintilik yapmasina zemin hazirliyor demek o zaman ki bu da cok buyuk ş.sizlik degil mi
Yerinde olsam bu soyledigine cok takilirdim ben.
neyse kullanmayacagim o kelimeyi. Terbiyesiz herifle yetiniyorum.Zaten sarkintilik yapmaya zemin hazirladigi icin kizdim, bir de kendi esinden deert yandi bana..hani kendini iyi gostermeye calisip benim esim de boyle diyip akli sira benim aklima kendini sokmayi..gunahini almim ama rabbim vicdanini sorgulatsin...
Zaten ben de ondan sonra ona tepki gosterdim asen ne diyosun ya dedim ayri bile olsak o benim esim ve benim ona karsi hatam olmaz dedim o ne yaparsa yapsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?