meğer insanlar neymiş...

Öylesi en mantıklı. Benim de umudum yok zaten...eşim de eminim ailesine bunu da denedim olmadı demek için yapıyor..
Hergun içimde başka bir şüphe..eşim psikologta iken çivi çiviyi söker diğer çiftle birlikte görüşme yapalım demişti şakadan. Esim böyle lafları kuracak biri değil kesin aklına biri giriyor.Suphelendigim biri var zaten is arkadaşlarından..buna demiştir ne ugrasion okumuş insanla bizimkiler ne ilgi ne gezme ister demiştir, zaten bu adamin kızkardeşi de esim bekarken düğününe gittiğinde bu arkadaşının çok begenmis, kahvaltiya gittik onu söylüyorlar bize..
Muhtemelen eşimin de kafasinda bbiri var..inş. Ben yanılıyorumdur..bunları da anlatcam terapist te..
Evet iyi ki mesleğin var, o da olmasa..

Eninde sonunda atlaticam ama nasıl..şimdiden saçlarım beyazladi..yoruldum çok..belirsizlikten daha çok Yoruldum..

merhaba nefes,
arayan kız için bir şey diyemem ama adamın tavrı hiç hoş değil ne demek boynuzu takardım vs.
ben böyle bir insan mıyım deyip çatt diye kapatsaydın yüzüne
ayrıca ayrılır ayrılmaz arayanların bazısı gerçekten üzüldüğü için bazısı da ağızdan laf almak için arıyabiliyor
tavırları da zaten belli ediyorlar kendilerini

O kizin neden mesaj attığını bilmiyorum ama gerçekten üzülmüş olsaydı beni anlamaya çalışırdı..
Adama gelince bende öyle dedim zaten sen ne diyorsun ya o benim hala eşim ve ben ına karşı hata yapmam asla..dedim.o da kivirdi zaten sen yanlış anladın ben sana yapılanları sindiremdm sahada cevap vermedim.

Eninde sonunda atlaticam ama nasıl..şimdiden saçlarım beyazladi..yoruldum çok..belirsizlikten daha çok Yoruldum..

bu yorucu bir dönem, atlatacaksınız,kendinize zaman verin. sadece enerjinizi aşağı çeken insanlardan uzak durun.

Ama bu durumu terapistin yaninda eşimin olduğu ortamda anlatmalimiyim..olayların akışı daha da kötü olmasın..

Mesajlaşan evli diyorsunuz çocuğu var diyorsunuz . Karışık olaylar zaten hayatınızda karışık bunlarla uğraşırsanız daha çok üzülürsünüz gibi geliyor .

Eşin arkadaşı aracılığı ile ağzını aramış, bakalım benim hakkımda ne düşünüyor diye... Mesafe koy...

Mesajlaşan evli diyorsunuz çocuğu var diyorsunuz . Karışık olaylar zaten hayatınızda karışık bunlarla uğraşırsanız daha çok üzülürsünüz gibi geliyor .
Evt o yüzden zaten..bir de sonuçta eşimin beni suçlaması da var tıpkı benim onu sucladigim gibi sen de soylemeseydin ayrı olduğumuzu der..
En iyisi bu konuyu hic konuşmamak Esimli ortamda

okurken bir şey dikkatimi çekti. ayrılalı bir süre olmuş. ama hala eşim diyorsunuz. eski eşim bile demiyorsunuz. istemeden mi boşandınız?

okurken bir şey dikkatimi çekti. ayrılalı bir süre olmuş. ama hala eşim diyorsunuz. eski eşim bile demiyorsunuz. istemeden mi boşandınız?
Bosanmadim daha su anda ayriyim..ama tabiki bosanma asamasina gelecek sorunlarimiz yok desemde esimin sevgisinin ve saygisinin bitmis olma ihtimali yuksek..bakalim zaman ne gostercek..

adam çok karaktersizmiş meğer eşinin arkadaşına fırsattan istifade yararlanmaya çalışıyor.muhatap olmayın bir daha böyle insan müsvetteleriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…