- 22 Ağustos 2015
- 280
- 284
- 53
- Konu Sahibi yasam_destek
-
Bence o kadar bozulacak bir durum yok. Eşiniz tek tek tüm kardeşlerinizi arayıp para istiyebiliriz mi demiş?
Kendi ailesini de aramış mı? Net bir hesap çıktıktan sonra şu kadarımız çıkışmadı diye yardım istese bence kimse sizi yarı yolda bırakmızdı. Ama ortada belli bişey yokken, böyle havada konuşulursa, havada cevaplar da alınır.
Bence o kadar bozulacak bir durum yok. Eşiniz tek tek tüm kardeşlerinizi arayıp para istiyebiliriz mi demiş?
Kendi ailesini de aramış mı? Net bir hesap çıktıktan sonra şu kadarımız çıkışmadı diye yardım istese bence kimse sizi yarı yolda bırakmızdı. Ama ortada belli bişey yokken, böyle havada konuşulursa, havada cevaplar da alınır.
Bende Samsonn ilk senin gibi düşündüm doğrusuda bu
Ama takıları sorması acayip saçma geldi bana
Kesinlikle katılıyorum.
E daha 1.5 sene once evlenmisler. Dugun takilari da atiyorum 50 100 bin falansa ve ev araba vs yoksa. onun sorulmasi da normal degil mi? Bana o da abes gelmedi.
Konu sahibi, canini sikacak bir sey yok. Sikma canını kucuk meseleler bunlar. Kendini uzmeye degmez.
Haklısın, tuhaf, ben yapamam kardeşine... ama böyle sorsada birisi insan bir duraksar, şimdi 5000 tl mi isteyecek 20 bin mi?Bende Samsonn ilk senin gibi düşündüm doğrusuda bu
Ama takıları sorması acayip saçma geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?