meğer ne zormuş hayat denen yol ...

Aynı şeyleri yaşadıgım için seni çok iyi anlıyorum,

bu durumdan geçmeyen bilemez.

Suan çalışıyorum kamu kurumu gibi bi sirket ama maas düşük
Tek dertleri benim ust duzey isim olmasi hava atmalari aslinda
Oysa buyuk abim ve ablam gelmis 30una okumadi ve calismiyorda

Burayada yazayim en iyisi
Yasim 24 bolum ekonometri
Suan calisiyorum 9-5 mesai saatlerim
Ama yaranamiyorum tabi
Elalemin cocuklari doktor muhendis cunku hatta bana gore hepsi manken
Kpss benim icin bir kaçış olacak

ne güzel çalışıyorsun işte neyi dert ediyorsun ki.
senin yerinde olmayı isteyen o kadar insan var.
ben de tabi bunlardan biriyim işsiz işsiz dolaşıyorum ama pes etmedim elbet bulacam.
ailene gelince de herkes laf söyler öyle çok takma bence.ben de bişi isteyince annem çalışınca alırsın diyo.kırılıyorum tabi ama öyle çok çok pahalı bişi istediğimden değil maksat çalışınca kendin almak olsun işte.

Burayada yazayim en iyisi
Yasim 24 bolum ekonometri
Suan calisiyorum 9-5 mesai saatlerim
Ama yaranamiyorum tabi
Elalemin cocuklari doktor muhendis cunku hatta bana gore hepsi manken
Kpss benim icin bir kaçış olacak

çalışıyormuşsunda... neden bu kadar takıyorlar ki sana... ya sen büyütüyor olabilirmisin... kpss kursuna yazılsaydın. saatlerin çok yoğun değilmiş... evdede çok durmazdın bölece...

kilo sorunun var gibi... kilo vermeyide dene... millette ilan etmeden, kendi çapında diyet uygula.. yürüyebildiğin yere araba otobüsle gitme.. yürü...

Meslegimle alakali bi is degil birde sezonluk diger sezon devam ederlermi bilmiyorum ben aslinda sorun yapmiyorum annem haric beni kucumseyen insanlarin baskisi cok ustumde. Halam olsun amcamlar olsun hep yargiliyor bu sefer evdekiler hepten ustume geliyor daraldim bunaldim

Is yeri cok yakin vasita kullanmiyorum zaten. Gecen konusunu actim yazilayim dedim yok diye diretti babam parasini senden istemiyorum haberin olsun sadece dedim kufur etti spora yazilayim dedim o da yok yuruyus tek care

acaba o yargılayanların çocukları mükemmel bi işte mi çalışıyor?
çalmıyorsun çırpmıyorsun kendi alın terinle kazanıyorsun daha ne olsun.

Zaten düşman aramaya gerek yok akraba en büyük düşman ben bunu anladım, onlara ne ki yaa nefret ediyorum böyle insanlardan, kendi çocuklarının kusurlarını hiç görmezler, ego meselesi onların ki, fesatların yanına kalmaz hiç bir şey

kabak sana patladı sanırım

Aslinda düşünüyorum onlarin hinci benden mi cikiyor diye ama bilmiyorum dun ogluna sana ehliyet alalim falan diyodu ben desem calista al olur. Ablam her hafta harclik alir kontur yuklenir banaysa arada bir gozumde yok gerci. 30una merdiven dayamis bos insanlar bana bilmis kesiliyor hatta ablam ben kendimi kurtaririm sen kendini dusun dedi ben okumusum bulamiyormusum is o arasa bulurmus sabaha kadar nette gunduz uyuyor ben gece bulasigi yikar yatarim onlar gece boyu yer icer pisletir ve asla toplamaz masada durur oylece

acaba o yargılayanların çocukları mükemmel bi işte mi çalışıyor?
çalmıyorsun çırpmıyorsun kendi alın terinle kazanıyorsun daha ne olsun.

Kendi cocuklari hic bisey olamadigi icin oyle zaten babamin kardeslerinden okuyan bir ben birde buyuk kuzenim digerleri ya evli ya bizimkiler gibi bos takiliyor diger akrabalarda muhendis ogretmen cok genelde onlar kakiliyor basima

Is yeri cok yakin vasita kullanmiyorum zaten. Gecen konusunu actim yazilayim dedim yok diye diretti babam parasini senden istemiyorum haberin olsun sadece dedim kufur etti spora yazilayim dedim o da yok yuruyus tek care

anlayamadığım ablan, abin okumadılar ve işsizler... neden sana yükleniyor. baban neden küfür etti. sadece yazılayım mı dediğin için mi?

kendinde evde spor yapabilirsin. netin de var. değişik haraketler bul onları yap. çaktırmadan diyette yap...

kpssyide ihmal etme.. çalış... kimseyi takma. baban olasa bile. sen sadece hedeflerini belirle...

birde bazıları çocuklarını gayretlendirme adına onları aşağııyor.. hatta bazı öğretmenler bile bu yolda gidebiliyor. orta okulda bir hocamız vardı. çalışkan olsak bile gerizekalı beceriksiz gibi sıfatlarla hitap ederdi... yanlış ama yapanlar var. belki seni cesaretlendirmek için yapıyorlar...

Katiliyorum akraba akbaba diye bosa demezler

eeee sende fazla kendini ezdiriyorsun ama aglamaya bosuna mama yok diye dememişler tatlım biraz da sen agla bak ablana nasıl işini biliyor

Evet sirf dersane yuzunden kufur etti. Kendime ait odam yok olsa yapicam evdede yapamiyorum malum kalabalik ev. Boyle insan cesareti birak ozguven yoksunu oluyor. Kucuk kardesime bisey desem o bilmez o yapamaz oluyor amA ben herseyi kusursuz yapmaliyim benim sucum ne bilmiyorum ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…