Meğer sevgilim benden önce arkadaşımı beğenmiş

Açıkçası konu sahibi olayı biraz abartmışsınız gibi gözüküyo.. Tanışmamışlar bile tipini beğeniği biri sadece.. Güzel bi kızı herkes beğenebilir ve bu sizden önce olmuş bişey.. Bence siz sevgilinizin karakterine falan güvenmemişsiniz bu kadar basit bi durumdan ayrıldığınıza göre.. Benim 15 yıllık iş arkadaşım var erkek günde 8 saat 1 odada sadece ikimiz oturuyoruz.. Bu kişi benden 1 yıl sonra işe başladı ve 5 yıl falan bana deli gibi aşıktı ama ben onu hep kardeşim gibi gördüm.. Çok acılar çekti sonunda pes etti.. Bi gün onu en yakın arkadaşlarımdan biriyle tanıştırdım ve birbirlerine aşık olup 6 ay sonra evlendiler.. Şimdi de hala aynı odada oturuyoruz günde 8 saat.. Onlar 8 yıldır evliler güzel bi kızları var.. Ben de bu süre içinde evlendim boşandım yeniden evlendim falan.. Hiç bana karşı bi meyilini bişeyini görmedim 8 yıldır çok şükür.. Ailecek görüşürüz birbirimizin evine falan gideriz.. Kimseye bişey olmadı yani.. Bu beğeni olaylarını bu kadar abartmayın derim.. Çok sevdiğiniz iyi biriyse bu kadar kolay kestirip atmayın

Ben size aşik insanin evlendigi kadin yerinde olsam evlenmezdim mesela. Sizin acinizdan sorun olacagindan degil zaten, ben arkadasima da cok guveniyorum zaten. Ama icim rahat etmezdi bunu benden saklayip gizlice stalklayip son anda itiraf etmesi ve 2 3 sene sonra bile hala hatirlamasi ayriliga itti beni

Ayy sevgiliniz ne kadar mantıklı cümleler kurmuş.. Kelime kelimesine katılıyorum senden önce başkasını beğendi diye kimseyi suçlayamazsın. Görmüş beğenmiş eklemiş, 2 gün sonra unutmuştur. Sanki deli gibi aşık olmuş gibi bahsediyosunuz. Helal olsun dürüst çocukmuş. Saklancak bir şey görmemiş anlatmış.

Aynen cok durust cocukmus 2 haftadir devamli arkadasimi stalklamis, ben neden aratiyosun diyince aratmadim diyip telefonu elimden almis, tartisma cikinca itiraf etmis :)
Siradan bi begenme ekleme olsa zaten 2 3sene sonra hatirlamazdi bile. Ben de zamanla yolda gecen insanlari yakisikli/guzel buluyorum ama 3 sene sonra gorsem asla animsamam bile o kisiyi. Aklimi karistiran da bu zaten. 2 3 sene sonra halaaa hatirlayip, 2 haftadir da arkadasimi stalklamasi.

C
Aynen cok durust cocukmus 2 haftadir devamli arkadasimi stalklamis, ben neden aratiyosun diyince aratmadim diyip telefonu elimden almis, tartisma cikinca itiraf etmis :)
Siradan bi begenme ekleme olsa zaten 2 3sene sonra hatirlamazdi bile. Ben de zamanla yolda gecen insanlari yakisikli/guzel buluyorum ama 3 sene sonra gorsem asla animsamam bile o kisiyi. Aklimi karistiran da bu zaten. 2 3 sene sonra halaaa hatirlayip, 2 haftadir da arkadasimi stalklamasi.
Canım sen sonuna kadar haklisin. O çocuğun icinde ona karşi bi seyler olmasa defalarca bakmaz ona. Ben daha once de yazdım. kız arkadasindan işik gorse gider arkasina bile bakmaz.

ben sizi haklı buldum. Dediğiniz gibi hepimiz birilerini beğeniyoruz. Ama sahsen begenip geçtiğim birini 3 sene sonra görsem anımsamam. Aklıma bile gelmez.

bir de stalk amacı neymiş . Bikere baktın tamam tanıdın . İkinciye , üçüncüye bakma sebebi nedir.
Bence en doğrusunu yapmıssınız. Duruşunuzdan dolayı tebrık ederim.

Sanki ona ulaşmak için seni kullanmış gibi (yani aracı etmiş gibi) davranıyorsun çok üzgün olacak ne var, ayrılmaya da bilirdin.. bilmiyorum ben mi çok geniş düşünüyorum acaba?

Biliyorum geçer ama kalbim sızlıyo su an
Bu yüzden ayrıldıgın için çok pişman olcaksın dedi bana. Yanlış bi şey yapmadım ben önce seni görmediğim için beni suçlayamzsın dedi....

Bence sevgilin haklı.
Kimi insanın hafızası kuvvetlidir o yüzden hatırlıyordur hala arkadaşını. Ben de zamanında beğendiğim insanları hala hatırlarım mesela. Bu eşimi sevmediğim ya da onlardan birisi gelse koşarak gideceğim anlamına gelmez.
Sizin ayrılasınız varmış bahane olmuş biraz. Sakin kalıp gözlem yapabilirdiniz.

Bence bu yüzden ayrılmak saçma geldi. Ben ayrılmazdım. Sonuçta ortada ilişki yokmuş ki sadece tek taraflı hoşlanma varmış. Olmamış buluşulmamış bile. Uzun zaman once olan bişi için kendimi yıpratmazdım. Tabii herkesin düşüncesi farklı bişey diyemem

Bugün kahvaltıdan sonra bu konuyu açmıştım. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yakin-arkadasimi-stalklayan-sevgili.1085425/

Sonra sevgilimin arkadaşıma ilgisi var mı yok mu diye emin olabilmek için bu akşamüstüne bi buluşma daha ayarlamaya çalışmıştım. Ama sevgilim arkadaşımla görüşmek istemedi ve bu akşamki planı iptal etmem için çocuk gibi tutturdu. En sonunda da neden böyle davrandığıni itiraf etti. Meğer yıllar önce swarmdan(konum bildirme uygulaması) arkadaşımı görmüş ve eklemiş. Arkadaşım reddetmiş. Ben tanıştırınca da arkadasım çok tanıdık geldiği için birkaç defa açıp instagramına bakmış nerden tanıdığını hatırlayabilmek için. Hatırlamış da sonra tabi...

Açtım baktım swarmdan en son 2016da check in yapmış sevgilim. Bu olay 2 3 sene önce olmuş muhtemelen. Sonra foursquare'ın swarm ile birleşik uygulamalar olduğunu öğrendim. Netten herkese açik bi sekilde foursquare sitesinde kimin kimi eklediği görülebiliyormuş. Baktım. evet sevgilim arkadaşımı eklemiş ama arkadaşım sevgilimi eklememiş...

Ayrıldım. Kalbim çok kırık. Arkadasımın hic suçu günahı yok ama buluşmayı iptal ettim onu da hiç göresim yok bugün. Sevgilim resmen benden önce arkadaşımı görüp beğenmiş, onu eklemiş. Arkadasım kabul etseymiş belki de benle değil onla sevgili olacaktı
Bunları bilmek kalbimi çok yordu çok üzgünüm...
"ne desem bilemedim ki şimdi"

Abartmamışsınız iyi yapmışsınız. Bende beğenir geçerim aklıma gelmez. Nette de stalklamam. Sevgiliniz 2 haftadır stalklamış resmen. Sonra hemen telefonu cebe koymalar falan.
Yo yo uzak.

D
Biliyorum geçer ama kalbim sızlıyo su an
Bu yüzden ayrıldıgın için çok pişman olcaksın dedi bana. Yanlış bi şey yapmadım ben önce seni görmediğim için beni suçlayamzsın dedi....
Dogru demıs

Ama iki hafta stalklamak ne demek ozaman bunlar ılışkı yasamıs olabilir mı bukadar onemsedıgıne gore. Arkadaşına da bır sor o uygulamada karsılastınız mı diye.
Ikı hafta stalkladıgını nereden ogrendın

Back
X