- 11 Şubat 2018
- 536
- 848
- 23
- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
Açıkçası konu sahibi olayı biraz abartmışsınız gibi gözüküyo.. Tanışmamışlar bile tipini beğeniği biri sadece.. Güzel bi kızı herkes beğenebilir ve bu sizden önce olmuş bişey.. Bence siz sevgilinizin karakterine falan güvenmemişsiniz bu kadar basit bi durumdan ayrıldığınıza göre.. Benim 15 yıllık iş arkadaşım var erkek günde 8 saat 1 odada sadece ikimiz oturuyoruz.. Bu kişi benden 1 yıl sonra işe başladı ve 5 yıl falan bana deli gibi aşıktı ama ben onu hep kardeşim gibi gördüm.. Çok acılar çekti sonunda pes etti.. Bi gün onu en yakın arkadaşlarımdan biriyle tanıştırdım ve birbirlerine aşık olup 6 ay sonra evlendiler.. Şimdi de hala aynı odada oturuyoruz günde 8 saat.. Onlar 8 yıldır evliler güzel bi kızları var.. Ben de bu süre içinde evlendim boşandım yeniden evlendim falan.. Hiç bana karşı bi meyilini bişeyini görmedim 8 yıldır çok şükür.. Ailecek görüşürüz birbirimizin evine falan gideriz.. Kimseye bişey olmadı yani.. Bu beğeni olaylarını bu kadar abartmayın derim.. Çok sevdiğiniz iyi biriyse bu kadar kolay kestirip atmayın
Ben size aşik insanin evlendigi kadin yerinde olsam evlenmezdim mesela. Sizin acinizdan sorun olacagindan degil zaten, ben arkadasima da cok guveniyorum zaten. Ama icim rahat etmezdi bunu benden saklayip gizlice stalklayip son anda itiraf etmesi ve 2 3 sene sonra bile hala hatirlamasi ayriliga itti beni