Meğer tek sorun başımdaki kalabalıkmış

konunun o kısmını bilmiyorum, kafamda arşivlemedim takdir ederseniz. ama konu sahibinin uslubunun ne kadar kotu olduğunu hatırlıyorum. ben saygısızca buluyorum tavrını.
ayrıca laf sokar çok saçma bir tavırla bunu yazmanız hiç hoş değil , çunku ben mandalina suyu verildiğinde de tepki verebileceğini ama tepki verirken saygısızlık boyutuna geçmemesi taraftarıyım.
herkes kocasına ağaç kovuğundan çıkmış gibi davranıyor ama annesi babası tarafından buyutuluyor evlendiğimiz insanlar. sevmek zorunda değiliz ama saygı kaybedilmemeli.

Diğer konularda defalarca açıklandı. Ama bir kez daha sizler için açıklayayım. O mandalina, annenin çıldırma noktasıydı. Açtığı ilk konu da değil. Daha öncesinde de kayınvalidesinin bebeğe yemek denettiğini ve poposuna sabun sokmak istediğinden bahsetmişti. Kadın durdurak bilmiyor ve anneyi çıldırttı sonunda.

Kim olursa olsun. Bir insan bir kez hayır dendiğinde anlamıyorsa sabırla ikinci kez hayır derim. Ama 3.yü inatla yapıyorsa bende konu sahibi gibi çıldırırım.

Çünkü iki ihtimal vardır. Ya karşıdaki gerizekalıdır ve anlamıyordur ya da inadına yapıyordur. E kayınvalideme gerizekalı demeyeceğime göre bana inat yapan bir kadına neden sabredeyim? Üstelik söz konusu bebeğim.

Begenmedim ve kizgin atanlari anlayamadim? Konu sahibine soru sormusum konu sahibi gayet guzel sekilde ben o degilim demis. Bende detay verin eski konularinizi çünkü hatirlamiyoruz daha iyi yorum yapariz demisim. Mubabbet bu @Mune Abla diyor ki begenmedim butonu fikri begenmemek üzerine ama bizim kk da elestiri ve sevmedigine seri atma seklinde kullanıliyor diye . Hakli.
Ben anlam veremedim. Bir fikir belirtmemisim neyin kızgını neyin begenmedimi ?
@Feslegen Kokulu Nane @Sadelikherseydir

Diğer konusunda kayınvalideye hak veren bir iki üye diğer üyeleri çıldırtmıştı. Belki seni de öyle sanmışlardır. İlk mesajın biraz öyle anlaşılıyor olabilir :)

La havle hala kv mi savunan var ne diyim ki insan yaşamadan anlamaz.Hala daha onunla konuşmadığım halde ortaya konuşup bu çocuğa genç kız memesi tutturursak sesi güzel olur sümeyyeye(görümcem) emzir dedim saçmalama anne dedi ama neyse artık karışmıyoruz zaten boşver diye saçma sapan şeyleriadet adı altında uygulayan birine hala mı susayım
Şarkıcı mı yapacakmış bebeğinizi ne alaka.
Karışmıyoruz derken bile araya bir şeyler sıkıştırma derdinde

Diğer konusunda kayınvalideye hak veren bir iki üye diğer üyeleri çıldırtmıştı. Belki seni de öyle sanmışlardır. İlk mesajın biraz öyle anlaşılıyor olabilir :)
Uyeler sanki konularini biliyormusuz gibi ek konu aciyor detaysiz. Oysa ki ben yorum yapmisim gecmisin hatırlamıyorum ki kayinpederin kötü diyelim niye kötü? Bizde detay yok. Onceki konuyu kim hatirlasin. Ara ki bulasın. Soruyorsun acaba o mu diye o da kabahat. 😀
Bilemiyorum. Ortalık çok gergin 😀

Back
X