- 3 Mayıs 2011
- 13.820
- 49.070
- 798
- Konu Sahibi leylosvemecnun
konunun o kısmını bilmiyorum, kafamda arşivlemedim takdir ederseniz. ama konu sahibinin uslubunun ne kadar kotu olduğunu hatırlıyorum. ben saygısızca buluyorum tavrını.
ayrıca laf sokar çok saçma bir tavırla bunu yazmanız hiç hoş değil , çunku ben mandalina suyu verildiğinde de tepki verebileceğini ama tepki verirken saygısızlık boyutuna geçmemesi taraftarıyım.
herkes kocasına ağaç kovuğundan çıkmış gibi davranıyor ama annesi babası tarafından buyutuluyor evlendiğimiz insanlar. sevmek zorunda değiliz ama saygı kaybedilmemeli.
Diğer konularda defalarca açıklandı. Ama bir kez daha sizler için açıklayayım. O mandalina, annenin çıldırma noktasıydı. Açtığı ilk konu da değil. Daha öncesinde de kayınvalidesinin bebeğe yemek denettiğini ve poposuna sabun sokmak istediğinden bahsetmişti. Kadın durdurak bilmiyor ve anneyi çıldırttı sonunda.
Kim olursa olsun. Bir insan bir kez hayır dendiğinde anlamıyorsa sabırla ikinci kez hayır derim. Ama 3.yü inatla yapıyorsa bende konu sahibi gibi çıldırırım.
Çünkü iki ihtimal vardır. Ya karşıdaki gerizekalıdır ve anlamıyordur ya da inadına yapıyordur. E kayınvalideme gerizekalı demeyeceğime göre bana inat yapan bir kadına neden sabredeyim? Üstelik söz konusu bebeğim.