Meger tum sorun dudak burun mesafemdeymis

Hasta olunca chucky olan oglum konusunda.hic ayni fikirde degilim
Ya hu hangi konuda olacak iste bu konuda.basrol masum,cekici olmak durumunda.yurdum klasjk Turk dizileri icin soyluyorum.
ya @Yasemenlikek canımsın ya sabah sabah kahkaha attırdın bana gözlerimden yaş geldi inan ki. seni kaçıranlar haline yansın boşversene ya.

beren saat benim canım ciğerim ama yaşlanmış biraz ya bihter zamanındaki havası yok. saçlarından mı cildinin ışıldamamasından mı sorun ne bilemedim ama üzdü beni.

Nur fettahoğlu gayet çekici bana göre. Başıma bir şey gelmeyecekse ben serenay sarıkayayı hiç beğenmiyorum hele gülünce.
Benim de Başıma birşey gelmeyecekse nur fettahoğlu bencede hoş kadın, ama serenayı ben de hiç beğenemiyorum maalesef. Erkeksi kemikli suratı var gibi geliyor.☺

Yazıldı mı bilmiyorum ama dudak burun arası mesafe, gözde "Yaş" algısına oynar.
Bebek çizimi yapıyorsanız gözler daha iriden, burun-ağız mesafesi daha kısadan çizilir. Bunlar yaşı düşürür.
Yaşlı çizimi yapıyorsanız, gözler daha kısıktan/küçükten, ağız-burun mesafesi daha uzundan çizilir. Bu da olgunluğu arttırır.

Gençlik algısı ile ilgili bi illüzyon işte.
Yaşlandıkça dudak-burun arası mesafe artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…