Meger tum sorun dudak burun mesafemdeymis

Şimdi fotoğraflarına mimiksiz haline baktım da haklısınız sanırım sonra sertab erener geldi aklıma o mesafe onda da öyle biraz değişik duruyor
Ya cirkin degiliz kesinlikle.nur da ben de sertap da ama buyuleyici cekici degiliz o mesafe ve goz cukurundan dolayi.bak sertabinda gozu nurla benimki gibi.bj iki ozellik bizi erkeksi yapiyo.

Sen surekli yazdiklarima begenmedim emojisi koyup benim puanlarimi dusuren uyesin☹
Öyle mi yapmışım valla hiç farkında değilim, üye isimlerine pek bakmam, yazılanlar önemlidir benim için.
Üstelik beğenmedim butonunu kullandığım da çok çok nadirdir. Karıştırıyor olabilir misin?

Şimdi baktım sadece bu konunda bir mesajına beğenmedim demişim başka yok. Gerçi olsa ne olacak, begenmediysem basarım butona, o buton boşuna konulmadı ya, banada yapıyorlar

Ama puanları düşürdüğünü bilmiyordum, ne işe yarıyor bu puanlar?

Himm karistirdim o zaman bilmiyorum ki ne ise yatiyo bugun odul aldim mesela.odul aliyoz galiba.

Altın orana gore dudak burun mesafesı ne kadar olmalı kı ulen gece gece hamıle kadının kafaya taktıgı meseleye bak. Yarın soracam kocişe bakalım dudak burun mesafem nasıl dıye

Nur Fettahoglu berenden cırkın ya da cekici degıl diye yan rol oynamıyor
Fan kitlesi az oyuzden yan rollerde oynuyor
Oynadığı roller yansa.
Babıl de basrol suan, halıt ergenc ozan guven gıbı adamlarla oynuyor.

Oynadığı roller yansa.
Kız başrol güzelliğe bakmıyor ki zaten. Oyunculugun ıyıyse alıyorlar basköşeye degılse sılınıp gıdıyorsun

Oynadığı roller yansa.
Ya nur fettahoğlu bildiğim kadarıyla oyunculuğa geç atıldı baya. Önceden spikerlik,bankacılık falan yapıyormuş. Ama Beren çok genç yaştan beri bildiğim kadarıyla 20 falan oyunculuk yapıyordu. Başrol- yan rol meselesi o yüzden. Bi de nur dizilerde ikinci kadın ama gerçekte öyle değil baya peşinde koşanı var özel hayatında. Ama beren bir türlü mutlu olamadı eşiyle. Aynı şekilde meryem uzerli de aşk hayatında hiç mutlu olamadı. Muhteşem’de başrol olma sebebi de role çok uygundu görsel olarak konuşma stiliyle falan sonra tutunamadı zaten

Ya yolda yururken de kadinlar bakar bana

İste neden baktiklarini bilemeyiz ki, tarzin guzeldir, guzel giyiniyorsudur ha da aksine gulunc gorunuyorsundur falan milyonlarca nedeni olabilir, hatta yolda yürürken erkeklerin bakmasi bile kriter degil, adamlar ucan dişi sinege bile bakiyorlar.
Gercekten önüne gelene hallenmeyen, düzgün, secici erkeklerin radarina giriyorsan, erkekler seni pesinde kosulmaya deger buluyorsa, ve en onemlisi sen aynaya baktığında gordugun şeyden tatmin oluyorsan cekicisindir.

Pelincim her onune gelene hallenen adamin radarina da girmiyorum niye anlamiyosunuz yokluktayim diyorum ya niye inanmiyonuznefes alsin yeter dedim daha ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…