- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Ya cirkin degiliz kesinlikle.nur da ben de sertap da ama buyuleyici cekici degiliz o mesafe ve goz cukurundan dolayi.bak sertabinda gozu nurla benimki gibi.bj iki ozellik bizi erkeksi yapiyo.Şimdi fotoğraflarına mimiksiz haline baktım da haklısınız sanırım sonra sertab erener geldi aklıma o mesafe onda da öyle biraz değişik duruyor
Sen surekli yazdiklarima begenmedim emojisi koyup benim puanlarimi dusuren uyesin☹Yazdıklarınızı okumakta çok zorlanıyorum, lütfen düzgün cümleler kurar mısınız?
Fotk gostermedim ki ne fotosuKeske bende görebilseydim fotoyu. Sadece minik Bi kare gözünüzü gördüm
Yanlıs anlamısım öle iseFotk gostermedim ki ne fotosu
Öyle mi yapmışımSen surekli yazdiklarima begenmedim emojisi koyup benim puanlarimi dusuren uyesin☹
Ay evet ya bide bana kiskanma diyolar serenayin nesinj kiskanacagim ben ondan gercekten guzelim ya kendimi normalde begenmem ama serenay dedikleri zaman sasiriyorumm
Himm karistirdim o zaman bilmiyorum ki ne ise yatiyo bugun odul aldim mesela.odul aliyoz galiba.Şimdi baktım sadece bu konunda bir mesajına beğenmedim demişim başka yok. Gerçi olsa ne olacak, begenmediysem basarım butona, o buton boşuna konulmadı ya, banada yapıyorlar
Ama puanları düşürdüğünü bilmiyordum, ne işe yarıyor bu puanlar?
Begenmedim emojisi puan mi dusuruyorSen surekli yazdiklarima begenmedim emojisi koyup benim puanlarimi dusuren uyesin☹
Bak bu mesajını beğendim, ödeşmiş oldukHimm karistirdim o zaman bilmiyorum ki ne ise yatiyo bugun odul aldim mesela.odul aliyoz galiba.
Nur Fettahoglu berenden cırkın ya da cekici degıl diye yan rol oynamıyorNur fettahoglunun siyah sacli ela gozlusunu dusunun.kadin vekici ama buyuleyici degil bi beren degil yani hep yardimci rol olavak o sebeple.basrol olamaz.niye o mesafelerden vekici degil.yani elbette cekici ama buyuleyici degil.bilmem anlayaboldim mi?hic ilk tercih olmayacak tipki benkm gibi.hep once baskalari ilk tercik niye burun dudak meaafem uzungoz ustu yagim az.sirf bunlari duzeltse nur basrol olacak haberi yok
Kız başrol güzelliğe bakmıyor ki zaten. Oyunculugun ıyıyse alıyorlar basköşeye degılse sılınıp gıdıyorsunNur Fettahoglu berenden cırkın ya da cekici degıl diye yan rol oynamıyor
Fan kitlesi az oyuzden yan rollerde oynuyor
Oynadığı roller yansa.
Babıl de basrol suan, halıt ergenc ozan guven gıbı adamlarla oynuyor.
Ya nur fettahoğlu bildiğim kadarıyla oyunculuğa geç atıldı baya. Önceden spikerlik,bankacılık falan yapıyormuş. Ama Beren çok genç yaştan beri bildiğim kadarıyla 20 falan oyunculuk yapıyordu. Başrol- yan rol meselesi o yüzden. Bi de nur dizilerde ikinci kadın ama gerçekte öyle değil baya peşinde koşanı var özel hayatında. Ama beren bir türlü mutlu olamadı eşiyle. Aynı şekilde meryem uzerli de aşk hayatında hiç mutlu olamadı. Muhteşem’de başrol olma sebebi de role çok uygundu görsel olarak konuşma stiliyle falan sonra tutunamadı zatenNur Fettahoglu berenden cırkın ya da cekici degıl diye yan rol oynamıyor
Fan kitlesi az oyuzden yan rollerde oynuyor
Oynadığı roller yansa.
Babıl de basrol suan, halıt ergenc ozan guven gıbı adamlarla oynuyor.
Ne konuda?Ben sizler gibi dusunmuyorum hanimlar.
Ya yolda yururken de kadinlar bakar bana
Pelincim her onune gelene hallenen adamin radarina da girmiyorum niye anlamiyosunuz yokluktayim diyorum ya niye inanmiyonuzİste neden baktiklarini bilemeyiz ki, tarzin guzeldir, guzel giyiniyorsudur ha da aksine gulunc gorunuyorsundur falan milyonlarca nedeni olabilir, hatta yolda yürürken erkeklerin bakmasi bile kriter degil, adamlar ucan dişi sinege bile bakiyorlar.
Gercekten önüne gelene hallenmeyen, düzgün, secici erkeklerin radarina giriyorsan, erkekler seni pesinde kosulmaya deger buluyorsa, ve en onemlisi sen aynaya baktığında gordugun şeyden tatmin oluyorsan cekicisindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?