Meger tum sorun dudak burun mesafemdeymis

Benim kaslarim yukarida asagida degil.

Sirayla gidiuom iste

Hanimlar ben bu konudan cok sıkįldım.tezi anladiniz sonucta.burun dudak meaafesi kisa olacak,alin bombeli genis olacak.anlasildi demi onden ikindis gorunmesi ayrintisi onemli.gozlerinde goz kapagi 2 mm den fazla gorunmeyecek
Simdi o metrelerimizi elimizden birakip konudan cikalim.ders calismaliykm ben yaaa☹☹opuldunuz kactim.bu sefer kesin kactim

yüzyıllardır doktorlar nasıl sizin düşündüğünüzü düşünememişler. patentini alın mutlaka,estetik ve güzellik dünyasında yeni bir buluş yaptınız.

İyiymiş o zaman,kıl payı kurtarmışız
Bence Beren saat çok çökmüş, Atiye de bana çok çökmüş ve değişik geldi,eski gençliğinden güzelliğinden eser kalmamış

Oyle olmem fuze atin fuze
Kaskm dusuk degil alnkmda mi sun anlamadim.
hanımefendi neden kızıyorsunuz ki? bayağı düşük kaş modeline sahipsiniz ve kaş modeli insanın bakışını etkiler,yorgun bakarsınız. siz yardımcı olmaya çalışıyorum,önce kaşlarınızı biraz kalınlaştırın sonra gidip kuaförde kaş tasarımı yaptırın. mesela kaşlarınızın altından aldırın üstünden bırakın. anladınız mı?

Cukur goz benim tabirim degildi.bu kadjnin hozu cukur da olsa goz kapagi gorunmuyor.o sebeple guzel.bak benkm hoz kapagim gorjnuyo bolca anlayabildim mi oranina da baktim.1 2 mm horunmeliymis benim nereden baksan yarim cm.ondan cekici degilkm ben
Alla alla dusuk degil kaljn zaten ayrica

Şimdi fotoğraflarına mimiksiz haline baktım da haklısınız sanırım sonra sertab erener geldi aklıma o mesafe onda da öyle biraz değişik duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…