Meger tum sorun dudak burun mesafemdeymis

Üniversitede bi kız vardı dudakları incecik burnu büyük ve burun dudak mesafesi bayağı uzundu e haliyle yüzüde,cildi bozuktu uzundu boyu bosu iyiydi ama beli dümdüzdü...ve bu kıza erkekler hastaydı hasta 😅 çünkü çok neşeli ve cilveliydi, kendini çok severdi ;))

Üniversitede bi kız vardı dudakları incecik burnu büyük ve burun dudak mesafesi bayağı uzundu e haliyle yüzüde,cildi bozuktu uzundu boyu bosu iyiydi ama beli dümdüzdü...ve bu kıza erkekler hastaydı hasta 😅 çünkü çok neşeli ve cilveliydi, kendini çok severdi :KK66:)
Ya aymj seyi soyluyoruz hanimlar.oranlama onemli.sen ince dudak dersin ama ince dudagin uuzdeki orani digrudur.demiyorum kisilikle ilgisi yok.var elbet.

Yasemen, tüm mesajlarının ana fikri şu; seçilmek. Daha önce burada paylaştığın için soruyorum. Evlenip boşandığını söylemiştin. Boşanma sebebin 3.şahıs mıydı? Aldatıldın mı? Yanılıyor da olabilirim ancak bana bu güzellik, beğenilmek, tercih edilmek mevzularına fazla takıntılıymışsın gibi geliyor. Bunun bir sebebi olmalı.

Yasemen, tüm mesajlarının ana fikri şu; seçilmek. Daha önce burada paylaştığın için soruyorum. Evlenip boşandığını söylemiştin. Boşanma sebebin 3.şahıs mıydı? Aldatıldın mı? Yanılıyor da olabilirim ancak bana bu güzellik, beğenilmek, tercih edilmek mevzularına fazla takıntılıymışsın gibi geliyor. Bunun bir sebebi olmalı.
Ah redsonja bacim ah....estetik cerrahyan once hagiza sildirme yaptircam zati de ya ben sizleri aydinlatmak icin actim basligi.bu bulusum bana kalmasinn istedim😂

Hanimlar seviyorum sizleri kizmayin bana.kadinsi yuz hatlari matematigi teorim bence dogru.ha bu be isinize yarar bilemem ama bence bulus yaptim ben😂😂😂offff 500 sayfa var onjmdr calisilacak.bu kadar sacmalama yeter valla.gideyim.onemsemeuin beni sinirlenmeyin.hoscakaljn

Hanimlar arada hizli yazdigim icin alintilayamiyorum.anlatamadim kendimi.
Bakin ben sizden bahsetmiyorum.siz nuru begenir bereni begenmezsiniz.neden kadinsiniz.siz mesela beni gorseniz beni begenir erkek arkadasimkn gittigi kadini begenmezsiniz.neden kadinsiniz.cunku benim yuzum altin oran a uyar.mesele altin oran a uyan yuz degil mesele kadinsi hat matematigine uyan yuz.olay matematik aura falan yok....
Erkekler kadinsi yuze asik olur cekici bulur.yaw ben de diyorum beni hep kadinlar begeniyo erkeklerden tik yok.ya elbette begenen var ama buyulenen boyle wouw deyip asik olan hic olmadi.karizmatik bulunurum cool bilunurum ama vay be kadin kadin diyen yok.erkekler kadin kadin kadinlara asik olup vurulurlar.tavir eda isve onemli elbette.ama bu edanin isvenin durmasi icin yakismasi icin bi tual lazim.bilmem anlatabildim mi?
Filmlerde dizilerde esas kadinlara bakin.dişi.tavriyla,yuzuyle dişi.... ben dişi degilkm.niye dudak burun mesafem uzun😂😂😂alnim bombeli degil.gibi
Şimdi Meryem, Nur'dan daha güzel ve kadınsı öyle mi? 😹😹😹

Siz de meyrem uzerlinin en kotu forografini koymuşsunuz ama olmaz ki? 😂😂😂 Kadinin dizideki halleri bana asiri guzel geliyordu, hafif kilolu oluşu, yuvarlak yüzü çok yakişiyordu kendisine 😻😻😻

Hanimlar seviyorum sizleri kizmayin bana.kadinsi yuz hatlari matematigi teorim bence dogru.ha bu be isinize yarar bilemem ama bence bulus yaptim ben😂😂😂offff 500 sayfa var onjmdr calisilacak.bu kadar sacmalama yeter valla.gideyim.onemsemeuin beni sinirlenmeyin.hoscakaljn

Gece yarindan beri gideyim ders yapayim diyip duruyorsun 😂😂😂😂

@Yasemenlikek sen evlenmediğin için ya da hoşlandigin kişiden karşılık göremediğin için meselenin sadece güzellik ve ya çekicilik ile ilgili olduğunu düşünüyorsun. O yüzden bir savunma halindesin aslında güzelim vs. diyerek ama düşündüğün gibi sadece güzellikle ya da cekicilikle ilgili birşey değil. Güzel ve ya yakışıklı olmadığı halde çok aşık olarak evlenen bir sürü insan var. Mesela Meryem Uzerli diyorsun o kadın da aşk hayatında bir sürü şey yaşadı. Bence artık kendini bir rahat bırak.

40 yıl düşünsem dudak ve burun arasındaki mesafeyi ölçmek aklıma gelmez..nerden aklınıza geliyor bu matematiksel güzellik hesapları anlamıyorum ki?
Yani ne gerek var?
Beğenen beğensin, beğenmeyende defolsun gitsin.
Ayrıca dış gorunus karşı cinsin ilgisini ilk bakışta çeker,daha sonra tavırlar konuşma zeka ve bilgi gelir.
Bunlar yoksa dünya güzeli olsanız ne fark eder?

@Yasemenlikek sen evlenmediğin için ya da hoşlandigin kişiden karşılık göremediğin için meselenin sadece güzellik ve ya çekicilik ile ilgili olduğunu düşünüyorsun. O yüzden bir savunma halindesin aslında güzelim vs. diyerek ama düşündüğün gibi sadece güzellikle ya da cekicilikle ilgili birşey değil. Güzel ve ya yakışıklı olmadığı halde çok aşık olarak evlenen bir sürü insan var. Mesela Meryem Uzerli diyorsun o kadın da aşk hayatında bir sürü şey yaşadı. Bence artık kendini bir rahat bırak.

e yani meryem uzerliyi adam çocuğuyla ortada bıraktı resmen. Hatta daha sonraları bir ödül gecesinde meryem kendiyle dalga geçmişti doğru adamı bulamama konusunda.
Altın oran dersek hülya avşar kadar doğuştan altın oranı mükemmel kadın çok az vardır. E o kimle aldatıldı ferayeyle feraye de yani kara kuru güzel bile denmeyecek bir kadındı. Mesele oran kadınsılık vs olsa bu kadınlar bunları yaşamazdı herhalde .

e yani meryem uzerliyi adam çocuğuyla ortada bıraktı resmen. Hatta daha sonraları bir ödül gecesinde meryem kendiyle dalga geçmişti doğru adamı bulamama konusunda.
Altın oran dersek hülya avşar kadar doğuştan altın oranı mükemmel kadın çok az vardır. E o kimle aldatıldı ferayeyle feraye de yani kara kuru güzel bile denmeyecek bir kadındı. Mesele oran kadınsılık vs olsa bu kadınlar bunları yaşamazdı herhalde .
Ceylan feraye ornegin benim teorimde delik acti🤗🙄su an ders calismaliyim bunu dusuncem.

Valla kocam senin teoriyi çürüttü. Nur fettahoğlu mu meryem uzerli mi dedim, illa birini seçmek zorundaysam nur dedi buyur burdan yak :)

Yok iste kilodan degil souledigim sebeplerden.hurrem daha cirkin gorunuyor degil mi ama daha kadinsi.o secilir.bu benkm de sorunjm herkes sen daha guzelsin der ama diger kadin secilir.burun dudak mesafem ve goz yapim beni erkeksi yapiyor nuru da oyle.habali kadin ama o kadar secilmez cunku kadinsi degil erkeksi.kadinlar bu sebeple begeniyor ama erkeklere sor hurrwm mi nur mu hurrem derler
Yok yahu hiç erkeksi falan değil o kadın, bayağıda güzel.

Hurremin tercih edilmeside, o kadın daha ünlü, daha göz önünde ama diğeri değil.

Burun dudak orantısı değil kadını çekici yapan. Duruşu, bakışı, oturuşu, bir farklı havası olur o çekici kadınların.

Sizde bunlar yok demekki .

Mesele o degilki ben sanmiyorum sadece dudak burun mesafesiyle cirkin oldugunu dusundugunu onu yaptirinca is bitiyormu oyleyse yaptir ama surekli kendinde saatlerce kusur ararsan dunyanin operasyonunu yaptir yine kendini begenmezsin yarin bi gun dudagim ince diyeceksin elmaciklarin gozune batacak heryerini yaptiran guzel oluyo diye bi kaide de yokki ortalik ucube gibi suratlarla kayniyor

çekicilik güzellikle alakalı değil ki. hani güzel bir yüz için altın orana falan bakılıp yorumlanmasını anlarım ama çekicilik tamamen aura meselesi.

ne çirkin kadınlar var ama öyle bir enerjisi var ki daha kapıdan girdiği an alanı egemenliği altına alıyor.
bu da önce kendinle barışık olup, özgüven sahibi olup o enerjiyi yaymakla alakalı.

Back
X