- Konu Sahibi Dindirella
Dudak burun mesafesi şuan trend. Herkes liplift yaptırıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadının dudak mesafesi gayet orantılı. Nurla kiyasladiginiz kadınların hepsi de medya tarafından gereksiz parlatılmış ünlü kadınlar, elbette daha ünlü olan seçilir.Nur a cirkin demedim.hep 2.kadin niye? Cekici degil daha dogrusu kadinsi degil.erkeksi.goz ustu dolgun olsa,burun dudak mesafesi kisa olsa basrol olur.ama su haliyle kitu kadin olur yan rol olur.buyuleyici tercih edilen olmaz.beren saat mesela.fiziken ondan kotuydu aslinda.ama erkeklere sor beren mi nur mu beren der.neden?kadinsi yuz hatlarina sahip.
Cok iz kaliyo ben biraz daha dolgu eklettirmeyindusunuyorum.iz istemem suratimin ortasinda.bi de dikisler carpik curpuk pluyoDudak burun mesafesi şuan trend. Herkes liplift yaptırıyor
Guzel diye sorma kadinsi de.o sen sordun diye demistir oyle.senin goruntu nur a dahabyakinsa vs diye demistirValla kocam senin teoriyi çürüttü. Nur fettahoğlu mu meryem uzerli mi dedim, illa birini seçmek zorundaysam nur dedi buyur burdan yak :)
Guzel diye sorma kadinsi de.o sen sordun diye demistir oyle.senin goruntu nur a dahabyakinsa vs diye demistir
Aradacistisnalar cikabilir bikac uye daha kocasina sorsun sonuci yazin oyle degerlendirelim durumu.orneklemimiz dar su an.Kadınsı vs süslemeye gerek yok erkeklerin gayet düz mantık. Ayrıca meryemin muhteşem yüzyıl daki halinin kopyasıyım diyebilirim sadece renkli gözlü degilim
Ahahha haklisin valla.nolzuysa dun aksam oldu.insan kaynaklari yonetimi calisiyodum.sonra nasil olduysa burnumla dudagim arasindaki mesafeyi farkettimKizlar siz iyi misiniz? Burada oturup Nur fettahoglu gibi bir icim su duru guzellik abidesi bir kadinin burnuyla agzi arasindaki mesafeyi mi tartisiyoruz ciddeniyice kafayi mi yedik kizlar??? Tamam Ben de su aralar biraz siyirdim ama bu konu Beni bile asti kizlar!!! Bence kafamizi toptan keselim erkekler boynun uzerinin ferah olmasini daha cok tercih ediyormus oraya bakinca kafa ve Surat gormek icgudusel olarak hoslarina gitmiyormus
![]()
![]()
Tarih bilgim saglamdir.hurrem guzel sauilmaz belkino donem cizilen resimlere bakarsak gercek hurrem de degil ama resmi bakarsan orani gorursun.bi de o rolleri soyledigin seye dayanarak dagitmadilar.amac dizinjn izlenmesi.hureem cirkin olsun demediler cekici binkadin sectiler elbetteGüzellik elbette ki önemli bir unsur insanların bizleri ilk değerlendirmesinde ancak devamında sadece matematiksel güzelliğimiz o insanları yanımızda tutmaya yetmeyecektir.
Hürrem Mahidevran örneği verdiğin ve hürrem rolüne salt matematiksel güzelliği için nurun seçilmediğini düşündüğünden Kanununin reel hayattaki seçimine dikkat çekmek istiyorum.
Tarihçilerin de dediği üzere gerçek hürrem çok da güzel sayılmayacak bir kadınken mahidevran hakikatten çok güzel bir kadındır. (Bunu yabancı ressamlar tarihçiler söylemiştir. Hürrem sevilmediğinden böyle söylendiği anlaşılmasın) Fakat öyle bir aurası ve neşesi vardır ki sarayda güzelliği ile mahidevran yani devrinin güzeli adını almış bir kadına tercih edilmiştir. Zaten kendisine hürrem isminin verilme sebebi de güzelliği değil onun neşesi enerjisi sempatikliği zekasıdır. Kanuniyi kendisine güzelliği ile değil aurası ile bağlamıştır. Yani demem o ki yasemlikekcim bir erkeği kendine bağlama hususunda matematiksel güzelliğin aslında o kadar da önemi yoktur. Önemli olan verdiğin enerji aurandır.
Tarih bilgim saglamdir.hurrem guzel sauilmaz belkino donem cizilen resimlere bakarsak gercek hurrem de degil ama resmi bakarsan orani gorursun.bi de o rolleri soyledigin seye dayanarak dagitmadilar.amac dizinjn izlenmesi.hureem cirkin olsun demediler cekici binkadin sectiler elbette
Büyüleyici olmak zorunda mısınız? Herkes büyüleyici olmak zorunda mı? Herkes büyüleyici olursa sıradanlaşmaz mı? Kafamda deli sorular.elbette cekici ama buyuleyici degil.bilmem anlayaboldim mi?h
O zaman cansu dere itici mi mesela? Çünkü hem burnu kalkık hem dudakları incecik. Bir de bombeli alın nasıl oluyor?Hih aynen bunu kastediyorum aslinda estetik islemler bu zamana kadar yanlis yapilmis.yani burun hokka oljnca guzel olursun ama cekici olmazsin.burnun kemerlidir ama oran kadinsi matematikteyse cekicisindir.yani estetige karsi aslinda tezim benim.daha dogrusu standart estetige karsi.burnun yuzdeki matematigi onemli sekljnden cok.alin bombeli ve disa dogru olunca kadin cekici gorjnuyor.ya dunyada begenilen tum kadknlara baktim.sekiller baska ama oranlar yakin.kkmj zayif kimi kiloli ama aura degil onlari cekici yapan matematik.altin otanda degil.kadinsi yuz hatti.alin duzlestikce,dudak burjn mesafesi uzadikca daha az cekici oluyoruz.guzel demiyorum bakin.gidin esteykk yaptirin da demiyorum.makyaji bile dedigim gibi yaparsaniz nasil daha cekici olacaginizi goreceksiniz.size cok onemli bi bgi verdim aslinda ben ya kiziyonuz amaneyse eve gidop ders calismaliyim.
Ben zorundayim sizi bilememBüyüleyici olmak zorunda mısınız? Herkes büyüleyici olmak zorunda mı? Herkes büyüleyici olursa sıradanlaşmaz mı? Kafamda deli sorular.![]()
Cukur goz benim tabirim degildi.bu kadjnin hozu cukur da olsa goz kapagi gorunmuyor.o sebeple guzel.bak benkm hoz kapagim gorjnuyo bolca anlayabildim mi oranina da baktim.1 2 mm horunmeliymis benim nereden baksan yarim cm.ondan cekici degilkm benÇukur göz ne alaka ben de hiç anlamadım. Bkz: çukur gözlü, bana göre dünyanın en güzel kadınlarından
Tüm gözler bu gözlerin önünde diz çöker, tövbe ister....
Eki Görüntüle 2578665 Eki Görüntüle 2578666
Meryemin alni mesela veO zaman cansu dere itici mi mesela? Çünkü hem burnu kalkık hem dudakları incecik. Bir de bombeli alın nasıl oluyor?