Bu çok net bilinsin ki bir erkek şu an sıkıntılarım var, biraz stresliyim, Bi sana değil herkese böyleyim, işte ne bileyim ailemle sorunlarım var, kafamı toplayayım ben seni ararım gibi bu konudaki embesilinkine benzer şeyler zirvaliyorsa bilin ki yedektesiniz.
Bu erkekler ki askere gittiklerinde en zor en stresli ortamda bile rehberdeki bütün kızlarla konuşabilen canlılar, gündelik şehir hayatında iki micmic muhabbet etme şansı varken sap kalmayı seçerler mi akıl var mantık var dimi? Demek ki tüm enerjisini ve dikkatini vermek istediği daha kıymetli bir dişi var ki oradan bir şey çıkmazsa seninle avunacak, o yüzden tabii ki sen orada beklemelisin. Capkin olmak isteyip olamayan arada kalmış tipler bunlar.
Yani demem o ki her ne olursa olsun öyle yok benim kafam karışık, yok tiri vırı diyen birine hadi kardeş hadi Allah versin sana bol şans deyip yolunuza bakın.
Konu sahibi sen de madem ki böyle bir şey gördün hala ne diye durumlarına bakmasına izin veriyorsun bununla mı avutuyorsun kendini? Belki sendeki bu potansiyeli o da fark edip seni bu yüzden yedeğe almış olabilir mi sadece soruyorum? Belki diğeri daha dişlidir. Hesap sormak istiyorsan buyur sor neyi bekliyorsun? "Sen kim köpeksin ki bana duygu sömürüsü yapıp arkamdan iş çeviriyorsun?" De. Evet böyle tiplere anlayacağı ağızdan konuşacaksiniz. Öyle kibar kibar bana bunu nasıl yaparsın alçak! Tarzı şeyler kesmiyor inanın. Yaz güzel bir mesaj sonra da bas engeli ohh benim bile içime su serpilir emin ol. Üzülecek bir şey yok ayrıca, öfkelenebilirsin ama böyle omurgasız bi tip için üzülünmez. millet 3 çocukla yedekte olduğunu öğreniyor. Şükret ve bunu bir ders olarak kabul edip önüne bak