Merhaba kızlar,
daha önce burda iki kez konu açmıştım, 3 aylık ilişkimde erkek arkadaşımın sıkıntıları olduğunu bahane ederek benimle görüşmeyi azaltmasıyla alakalı. Ortak arkadaşlarımıza yasemingiller benim için çok değerli, sadece çok stresliyim bu ara deyip bana haftalarca yazmadı. Bende ona yazmadım, hatta kapatmıştım o defteri ve haftalar sonra beni arayıp banada ortak arkadaşlara söylediğinin aynısını söyledi ve bekle ben herşeyi yoluna koyacağım, seni kaybetmek istemiyorum, lütfen biraz daha sabret hepsini çözeceğim ve seni arayacağım dedi. Sakın başkası olduğu düşüncesi de gelmesin aklına dedi (benimle aynı anda tanıştığı bi kız var ve bu kız ara ara yazıyormuş ona) ben dürüst olayım o kız hala yazıyor, beni arıyor ama benim onunla işim olmaz, hatta seni biliyor, sen sakın kendini üzme böyle şeyleri düşünüp dedi ve kapattık. Üzerinden tekrar haftalar geçti ve bizim haftalardır tek bir iletişimimiz bile olmadı. Numaram hala duruyor onda, durumlarıma bakıyor arada. Ve ben öğrendim ki; bu bahsettiğim kızla zaten benimle görüşmeye başladığından beridir görüşüyormuş. Kızın sosyal medyada paylaştığı şeylerden öğrendim bunu ve meğer bana ve ortak arkadaşlara çok yoğun olduğunu söylerken o kızlaymış, üstelik kızı kötülediği halde. Hazmedemiyorum kızlar, aptal yerine koyulmuş olmayı, beni yedekte bekletip hala onu beklediğimi sanmasını kaldıramıyorum. Ağzıma geleni saymak istiyorum ama bu yalnızca beni küçük düşürür ne desem için soğumayacak biliyorum. Öyle pişman olsun isterdim ki; bide dürüstlük abidesi tavırları, ben ona sitem ederken beni suçlamaları ve benim ondan başkasımı var diye şüphelenip suçladığım için özür dilemelerim. Aklımı oynatacağım ya, madem onunla olacaktı ki ben kaç kere dedim bak biz henüz çok yeniyiz aklında biri varsa bunu yapma, ne o kıza yap bunu ne de bana dediğimde bana saçmalıyormuşum gibi tavır takınması. Neden bana haftalar sonra seni kaybetmek istemiyorum yazıyor, onunla mutluysan neden beni de yedeğe alıyorsun a şerefsiz demek isterdim! Çok kötüyüm, tek tesellim gerçek yüzünü erkenden görmüş olmam.