Meğer yedekteymişim

Bence de kesinlikle hayatından çıkarmalısın hem onu hemde o kızı her yerden engelle belkide en baştan o kızla takılıyormuş onu kıskandırmak için yada dediğin gibi boşta kalmamak için sana geri dönüş yapmıştır.emin ol sen çok daha iyilerine layıksın sakın o şahsı aklına bile getirme zaten öyle birinede öyle bir kız yakışır .
Kızı ben uzaktan tanıyorum, iletişimim yok, beni baştan beri biliyormuş. Başından beri o kızla takılıyormuş dediğin gibi, benim gördüğüm paylaşımlarda bizim tanışma zamanına denk geliyor. Bide utanmaz benimleyken çektiği bi fotoyu kıza göndermiş kız onu paylaşmış, bişeyin fotoğrafıydı birlikte cekmiştik, karaktersiz

Kızı ben uzaktan tanıyorum, iletişimim yok, beni baştan beri biliyormuş. Başından beri o kızla takılıyormuş dediğin gibi, benim gördüğüm paylaşımlarda bizim tanışma zamanına denk geliyor. Bide utanmaz benimleyken çektiği bi fotoyu kıza göndermiş kız onu paylaşmış, bişeyin fotoğrafıydı birlikte cekmiştik, karaktersiz
Al işte nasıl bir fantezi yapıyor sa kendine artık!!! Bence sen tamamen salla gitsin buradan bile onu konuşup dert etmene gerek yok önüne bak Allah daima gönlüne göre versin inşallah 🙏

Al işte nasıl bir fantezi yapıyor sa kendine artık!!! Bence sen tamamen salla gitsin buradan bile onu konuşup dert etmene gerek yok önüne bak Allah daima gönlüne göre versin inşallah 🙏
Yani neyin kafasını yaşıyor bizde çözemedik, nasıl bir ruh hali bilmiyorum. Aminn canım çok teşekkür ederim, Allah herkesin gönlüne göre versin. Üzülmeyeceğim zaten söz verdim kendime

Edit: Kızlar gelişmeler var toplaşın. Bu adi herif o kızla aylardır alenen görüşüyormuş, kız işyerine gidiyormuş, evine gidiyormuş, sanırım ailesiyle de tanıştı. Ortak arkadaşımız kızı tesadüfen işyerinde görmüş, oradaki çalışanlarla kavga edip çıngar çıkarıp rezil etmiş bunu işyerinde. Kızı tanıyanlar o kız onun parası olmasa asla bakmaz ona para için herşeyi yapan bi aile onlar, kızda geçimsiz bi tip demişler. Bu bizim adi de bunu biliyordu, ortak arkadaşımıza benim o kızla işim olmaz aileme yakışmaz onlar demişti. Tam bulmuşlar birbirini. İnşallah evlenirler başkalarının başını yakmazlar. Bende düşündüm ve son bi mesaj attım (yanlıştı biliyorum ama) kısaca söylemek gerekirse paradan başka vasfı olmadıgı için kendisine acıdığımı yazdım. Anlamayacağını biliyorum ama beni kandırdın falan diye düşünme sen anca kendini kandırırsın yazdım. Keşke karakter, insanlık, şeref gibi şeyler parayla satılsa da sende nasiplensen yazdım, teşekkür ederim yazdı cevap olarak ve benim numaramı sildi. Onu beklediğimi düşünüyormuş hala ve kendimi şuan hafiflemiş hissediyorum
[/QUOT

bu arada bunu yeni gördüm nedense içim baya rahatladı☺️ en iyisini yaptın ki zaten öğrenmişsin ne kadar rezil olduklarını

bu arada bunu yeni gördüm nedense içim baya rahatladı☺ en iyisini yaptın ki zaten öğrenmişsin ne kadar rezil olduklarını
Evet onu duyunca açıkcası benimde çok içim rahatladı ve mesajı yazdıktan sonra baya baya rahatladım. İstediğini düşünsün, rezilliklerini bildiğimi bilsin de bana bidaha ulaşmaya yüzü olmasın adinin :)

Gerçekten iki insanı aynı anda görüşen ne aşağılık insanlar var... hiçbir şey söylemeyin yok sayın ona o değeri bile vermeyin ben öyle yaptım çünkü, yüzüne tükürseniz yagmur yağıyor sanabilir...

Gerçekten iki insanı aynı anda görüşen ne aşağılık insanlar var... hiçbir şey söylemeyin yok sayın ona o değeri bile vermeyin ben öyle yaptım çünkü, yüzüne tükürseniz yagmur yağıyor sanabilir...
Gerçekten tıpkı öyle. Yüzüne tükürsen teşekkür eder, ben sabah yıkamayı unutmuştum iyi geldi serin serin der böyleleri. Son yazdığım mesaja bile teşekkür etmesinden belli. Bende anlamıyorum, ne aklım, ne vicdanım, ne şerefim, ne duygularım nede midem kabul etmiyor aynı anda iki kişiyle görüşmeyi. Belki ikiden fazlası bile vardır

Gerçekten tıpkı öyle. Yüzüne tükürsen teşekkür eder, ben sabah yıkamayı unutmuştum iyi geldi serin serin der böyleleri. Son yazdığım mesaja bile teşekkür etmesinden belli. Bende anlamıyorum, ne aklım, ne vicdanım, ne şerefim, ne duygularım nede midem kabul etmiyor aynı anda iki kişiyle görüşmeyi. Belki ikiden fazlası bile vardır
Olabilir, İnan’ın bazı insanlar o kadar haysiyetsiz ki sizin bizim aklımız almaz yaptıklarını nasıl yapabiliyorlar diye hiç gerek yok aklınızı yormayın boşuna:) önünüze bakın yüzüne tükürmek istiyor insan bazen biliyorum o hissi ama gerçekten değmez tükürüğünüze yazık

Olabilir, İnan’ın bazı insanlar o kadar haysiyetsiz ki sizin bizim aklımız almaz yaptıklarını nasıl yapabiliyorlar diye hiç gerek yok aklınızı yormayın boşuna:) önünüze bakın yüzüne tükürmek istiyor insan bazen biliyorum o hissi ama gerçekten değmez tükürüğünüze yazık
Bende bugün sormayı bıraktım artık kendi kendime. Neden yapar ya, nasıl yani, o zaman neden söyle yaptı, böyle dedi diye kafamda öyle deli sorular vardı ama biliyorum ki hiç birinin ne mantıklı ne de insani bi açıklaması var o yüzden sormanın da bi manası yok. Sadece Allah’a havale ediyorum, ilahi adalet elbette tecelli edecektir. Ben erken kurtulduğum için seviniyorum ama insan ister istemez böylelerine merhamet ve vicdanını sömürttüğü için kızıyor

Bende bugün sormayı bıraktım artık kendi kendime. Neden yapar ya, nasıl yani, o zaman neden söyle yaptı, böyle dedi diye kafamda öyle deli sorular vardı ama biliyorum ki hiç birinin ne mantıklı ne de insani bi açıklaması var o yüzden sormanın da bi manası yok. Sadece Allah’a havale ediyorum, ilahi adalet elbette tecelli edecektir. Ben erken kurtulduğum için seviniyorum ama insan ister istemez böylelerine merhamet ve vicdanını sömürttüğü için kızıyor
Evet canım cok haklısın ama nereden bilecektin ki? Böyle insanlar çıka çıka karşımıza gerçekten iyi niyetli insanlara haksızlık edeceğiz ileri de diye korkuyorum. Normalde genelleme yapmaktan hoşlanmam özellikle de insanlar konusunda ancak öyle seyler görüyorum ki artık soğudum hatta tiksindim

Evet canım cok haklısın ama nereden bilecektin ki? Böyle insanlar çıka çıka karşımıza gerçekten iyi niyetli insanlara haksızlık edeceğiz ileri de diye korkuyorum. Normalde genelleme yapmaktan hoşlanmam özellikle de insanlar konusunda ancak öyle seyler görüyorum ki artık soğudum hatta tiksindim
Ayyy al benden de o kadar canım! Daha bugün söyledim kuzenime, ben bu vicdani hareket ettiğimden dolayı o kadar çok yanlış kişiyi çektim ki hayatıma, arkadaş, sevgili, nişanlı vs ve hepsi vicdanımı sömürdü. Bundan sonra doğru insan çıksa da ona beni ben yapan vicdan duygumu asla göstermeyip olduğumdan farklı davranacağım diye korkuyorum. Çünkü dünden itibaren güvenimi tamamen yitirdim. Öncede kötü tecrübeler yaşadım ama ilk kez güvenim kırıldı :( umarım Allah gönlümüze göre verir canım ne diyeyim ki

Ayyy al benden de o kadar canım! Daha bugün söyledim kuzenime, ben bu vicdani hareket ettiğimden dolayı o kadar çok yanlış kişiyi çektim ki hayatıma, arkadaş, sevgili, nişanlı vs ve hepsi vicdanımı sömürdü. Bundan sonra doğru insan çıksa da ona beni ben yapan vicdan duygumu asla göstermeyip olduğumdan farklı davranacağım diye korkuyorum. Çünkü dünden itibaren güvenimi tamamen yitirdim. Öncede kötü tecrübeler yaşadım ama ilk kez güvenim kırıldı :KK43: umarım Allah gönlümüze göre verir canım ne diyeyim ki
Kesinlikle ben artık genel olarak herkesten soğudum ne arkadaş ne sevgili her tanıştığım bir şekilde üzüyor

Kesinlikle ben artık genel olarak herkesten soğudum ne arkadaş ne sevgili her tanıştığım bir şekilde üzüyor
Gel sarılalım, bende öyleyim çünkü :KK19: insanları tanıdıkça hayvanlara olan sevgim çok çok daha fazla arttı, zaten seviyordum ama şimdi yılan çıyan her tür hayvanı seviyorum, en azından dışından belli zarar verip vermeyeceği

Genç kız iken başıma böyle bir şey gelmişti. Birebir aynı durum değildi ancak kandırılmıştım, aldatılmıştım. Eski sevgililer ayrılmış, araya ben girmişim, tabi haberim yok. Bana kız için arkadaşım demişti ve kızı da tanıyordum, o da eski arkadaşız dediyip onaylamıştı. Ben hissediyordum tabi kızın bizi kıskandığını, platonik benden hoşlanıyor, benim onunla işim olmaz demişti. 6 ayın sonunda kavgamızın ertesi günü elele fotoğraflarını görmüştüm, kendimi çok kötü hissetmiştim. Uzun bir süre hazmedememiştim. Ama inanın şimdi gülüp geçiyorum. Tecrübe deyip geçin lütfen, zor yoldan öğrendiniz ama bir daha da kanmazsınız artık bu numaralara.

Genç kız iken başıma böyle bir şey gelmişti. Birebir aynı durum değildi ancak kandırılmıştım, aldatılmıştım. Eski sevgililer ayrılmış, araya ben girmişim, tabi haberim yok. Bana kız için arkadaşım demişti ve kızı da tanıyordum, o da eski arkadaşız dediyip onaylamıştı. Ben hissediyordum tabi kızın bizi kıskandığını, platonik benden hoşlanıyor, benim onunla işim olmaz demişti. 6 ayın sonunda kavgamızın ertesi günü elele fotoğraflarını görmüştüm, kendimi çok kötü hissetmiştim. Uzun bir süre hazmedememiştim. Ama inanın şimdi gülüp geçiyorum. Tecrübe deyip geçin lütfen, zor yoldan öğrendiniz ama bir daha da kanmazsınız artık bu numaralara.
Bende eminim ileride gülüp geçeceğim ama şuan kendimi kötü hissediyorum, hiç bu kadar incinmemiştim. Elbette tecrübe oldu buda, haklısınız

Merhaba kızlar,

daha önce burda iki kez konu açmıştım, 3 aylık ilişkimde erkek arkadaşımın sıkıntıları olduğunu bahane ederek benimle görüşmeyi azaltmasıyla alakalı. Ortak arkadaşlarımıza yasemingiller benim için çok değerli, sadece çok stresliyim bu ara deyip bana haftalarca yazmadı. Bende ona yazmadım, hatta kapatmıştım o defteri ve haftalar sonra beni arayıp banada ortak arkadaşlara söylediğinin aynısını söyledi ve bekle ben herşeyi yoluna koyacağım, seni kaybetmek istemiyorum, lütfen biraz daha sabret hepsini çözeceğim ve seni arayacağım dedi. Sakın başkası olduğu düşüncesi de gelmesin aklına dedi (benimle aynı anda tanıştığı bi kız var ve bu kız ara ara yazıyormuş ona) ben dürüst olayım o kız hala yazıyor, beni arıyor ama benim onunla işim olmaz, hatta seni biliyor, sen sakın kendini üzme böyle şeyleri düşünüp dedi ve kapattık. Üzerinden tekrar haftalar geçti ve bizim haftalardır tek bir iletişimimiz bile olmadı. Numaram hala duruyor onda, durumlarıma bakıyor arada. Ve ben öğrendim ki; bu bahsettiğim kızla zaten benimle görüşmeye başladığından beridir görüşüyormuş. Kızın sosyal medyada paylaştığı şeylerden öğrendim bunu ve meğer bana ve ortak arkadaşlara çok yoğun olduğunu söylerken o kızlaymış, üstelik kızı kötülediği halde. Hazmedemiyorum kızlar, aptal yerine koyulmuş olmayı, beni yedekte bekletip hala onu beklediğimi sanmasını kaldıramıyorum. Ağzıma geleni saymak istiyorum ama bu yalnızca beni küçük düşürür ne desem için soğumayacak biliyorum. Öyle pişman olsun isterdim ki; bide dürüstlük abidesi tavırları, ben ona sitem ederken beni suçlamaları ve benim ondan başkasımı var diye şüphelenip suçladığım için özür dilemelerim. Aklımı oynatacağım ya, madem onunla olacaktı ki ben kaç kere dedim bak biz henüz çok yeniyiz aklında biri varsa bunu yapma, ne o kıza yap bunu ne de bana dediğimde bana saçmalıyormuşum gibi tavır takınması. Neden bana haftalar sonra seni kaybetmek istemiyorum yazıyor, onunla mutluysan neden beni de yedeğe alıyorsun a şerefsiz demek isterdim! Çok kötüyüm, tek tesellim gerçek yüzünü erkenden görmüş olmam.
Gerçek yüzünü yol yakınken görmen çok iyi olmuş, çok şükür. Benim dikkatimi çeken şey o görüştüğü kızı sana kötülemesi ve sen aklında başkası var mı diye sorduğunda yok demesi oldu. Bu durumun birebir aynısını ben de yaşadım. Kızdan şüpheleniyorum ama sürekli kötülüyordu hem de gerekli gereksiz. Sanırım kendi çaplarında bi algı oluşturmaya çalışıyorlar. onu kötülüyor diyip suphelenmeyelim diye. Böyle biriyle gelecek kurulmaz, ömür emanet edilmez diye düşünüyorum ama ne yazıkki o kadar çok ki bu şekilde insanlar. Insan korkuyo artık herkes mi boyle diye. Allah bizi hak edecek insanları karşımıza çıkarsın. Sen de o kişi için sakın üzülme . O kızla da devam edemeyecek. Tecrübeyle sabit 😄

Back
X