• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meğerse eşimin külotlu çorap takıntısı varmış :(

Ben korkarım ya. Zaten palyaçodan hazzetmem, bir de yatakta.. Ayh.

İşte zevk meselesi tamamen. Herhangi birine rızası dışında zarar vermediği sürece kimsenin bir şey demeye hakkı yok.
Bence de. Sapıklık olarak nitelenmesi bile yanlış değil mi?

Bence de. Sapıklık olarak nitelenmesi bile yanlış değil mi?
Parafili olarak değerlendiriliyorlar. Yani fazla uyarım, yoğun arzu, uyarılma için alışılmadık nesne, eylem veya durumların kullanılması.
Amerikan Psikiyatri Derneği'ne göre parafililer "genel olarak insan olmayan objeleri, kişinin kendisinin veya partnerinin acı çekmesini veya aşağılanmasını, çocuk veya diğer rızası olmayan insanları içeren, 6 aydan uzun bir süre gerçekleşen; belirgin stres veya sosyal, mesleki ya da diğer önemli yaşam alanlarında bozulma yaratan yoğun cinsel fantezi, ihtiyaç veya davranışlar."
Ancak bir parafilinin parafili "bozukluk" olarak tanımlanması için bu atipik durumun kişinin hayatında strese ve bozulmaya ya da başkalarına zarar vermesine neden olması lazım.
Yani biri ayak fetişisti olabilir ama bu günlük hayatına etki etmiyorsa bu adamda "bozukluk" var denemez.

Çok bilimselim bebişim ya:KK59:

:KK70:
Çok var ayak fetişisti ya. Ne anlıyorlar bilmiyorum ayak yahu :KK70:

Ben çok iğrenirim ayaktan mesela. Ergenliğim bitene kadar evde kimsenin çorapsız dolaşmasına izin vermezdim. Sonra hafifledi durum. Ayak fetişi olan birine denk gelsem çok zor olurdu yaw.

Ben çok iğrenirim ayaktan mesela. Ergenliğim bitene kadar evde kimsenin çorapsız dolaşmasına izin vermezdim. Sonra hafifledi durum. Ayak fetişi olan birine denk gelsem çok zor olurdu yaw.
Ben o kadar iğrenmem ama ekstra bir sempatim de yok.
Ayak fetişistine denk gelsen iğrenir miydin, sonuçta senin ayakların önemli olan. Sen onun ayaklarına yine temas etmek zorunda değilsin.

Çorap iyidir iyidir :KK53:

Ben o kadar iğrenmem ama ekstra bir sempatim de yok.
Ayak fetişistine denk gelsen iğrenir miydin, sonuçta senin ayakların önemli olan. Sen onun ayaklarına yine temas etmek zorunda değilsin.

Çorap iyidir iyidir :KK53:

Yav o sevgiyle falan alakalı bişey sanırım. Bebek ayağından bile hoşlanmayan ben eşimin kıllı ayaklarından iğrenmiyorum. Çok sevdiğim bir adam olsa karşımda idare ederdim bir şekilde heralde.

Çorap bence de iyidir, çorap candır ;)

Yav o sevgiyle falan alakalı bişey sanırım. Bebek ayağından bile hoşlanmayan ben eşimin kıllı ayaklarından iğrenmiyorum. Çok sevdiğim bir adam olsa karşımda idare ederdim bir şekilde heralde.

Çorap bence de iyidir, çorap candır :KK66:
Ahaha eşimin kıllı ayakları dedin bak bi' şey oldum şimdi :(

Yalnız başlıkta ikimiz kaldık valla bu konu da üstümüze kalacak sep :KK17:

Back
X