- 17 Mart 2012
- 6.314
- 2.126
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E bu garip değilki çoğu erkekde var bu sizde çorap giyin sanki çok kötü birşey gibi bahsediyorsunuz
Yaklaşık bir yıllık evliyim. Gözümden nasıl kaçtı anlamadım veya farkında olamadım meğerse eşimin külotlu çorap takıntısı varmış. Çoraplı olduğum vakit ilişkide çok daha istekli. Bu durum beni rahatsız ettiğinden çoraptan tiksinir oldum. Geçenlerde bir toplantıya katıldık dikkatimi çekti bütün çoraplı kadınları göz hapsine aldı ve durum ciddi manada rahatsız ediyor beni. Konuşmayı denedim sana öyle gelmiş diyor. İleride daha büyük sıkıntılar yaşayabilirim diye korkuyorum...
ben anladım sizi çorabı sadece sizde değil herkeste beğeniyor, ve istemsiz olarak bakıyor, zaafı var çünkü. szde onlarla ilgili kafasında adamın fantazi oluşmasından korkuyorsunuz. eveet bender rahatsız olurdum açıkcası. ancaaaak yapabileceğiniz hiçbir şey yok. çoraplı çok kadın göreceksiniz... eşinize baskı kurarsanız daha çok bakmak ister. en iyisi doğalmış gibiye vurmanız. belki bir süre sonra ilgisini çekmemeye balar. ama siz rahatsızlığınızı belli ederseniz. onda daha çok istek uyandırırsınız.
problem çorap giyip giymemek değil elbette giyiyorum hem de özel gecelerde fantezi niyetine...
problem eşimin bugün çoraplılara bakması yarın ise başka başka şeylere...
Çorap bütün kötülüklerin anasıdır mı demek istiyorsun ?