• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meğerse eşimin külotlu çorap takıntısı varmış :(

Her insanın farklı istekleri, beklentileri olabilir. Çok ekstrem olmadıgı sürece sorun yok bence. Ama baska kadınlara bakması hoş olmamış, eşinizi bu konuda uyarmalısınız bence..

E ne var ki bunda ben daha önce de birçok kez farklı hanımda duydum böyle birşey olabiliyor. Hanımların hiç mi karşı cinste beğendiği birşey olmaz ? Bence psikolojik bir olay değil yani. Tabiki başkasına bakması hoş değil söylemişsiniz dikkat eder buna da.

E bu garip değilki çoğu erkekde var bu sizde çorap giyin sanki çok kötü birşey gibi bahsediyorsunuz

problem çorap giyip giymemek değil elbette giyiyorum hem de özel gecelerde fantezi niyetine...

problem eşimin bugün çoraplılara bakması yarın ise başka başka şeylere...

Yaklaşık bir yıllık evliyim. Gözümden nasıl kaçtı anlamadım veya farkında olamadım meğerse eşimin külotlu çorap takıntısı varmış. Çoraplı olduğum vakit ilişkide çok daha istekli. Bu durum beni rahatsız ettiğinden çoraptan tiksinir oldum. Geçenlerde bir toplantıya katıldık dikkatimi çekti bütün çoraplı kadınları göz hapsine aldı ve durum ciddi manada rahatsız ediyor beni. Konuşmayı denedim sana öyle gelmiş diyor. İleride daha büyük sıkıntılar yaşayabilirim diye korkuyorum...

çok kötü bir takıntı
önüne gelene bakar ve hayaller kurar heralde

ben anladım sizi çorabı sadece sizde değil herkeste beğeniyor, ve istemsiz olarak bakıyor, zaafı var çünkü. szde onlarla ilgili kafasında adamın fantazi oluşmasından korkuyorsunuz. eveet bender rahatsız olurdum açıkcası. ancaaaak yapabileceğiniz hiçbir şey yok. çoraplı çok kadın göreceksiniz... eşinize baskı kurarsanız daha çok bakmak ister. en iyisi doğalmış gibiye vurmanız. belki bir süre sonra ilgisini çekmemeye balar. ama siz rahatsızlığınızı belli ederseniz. onda daha çok istek uyandırırsınız.

ben anladım sizi çorabı sadece sizde değil herkeste beğeniyor, ve istemsiz olarak bakıyor, zaafı var çünkü. szde onlarla ilgili kafasında adamın fantazi oluşmasından korkuyorsunuz. eveet bender rahatsız olurdum açıkcası. ancaaaak yapabileceğiniz hiçbir şey yok. çoraplı çok kadın göreceksiniz... eşinize baskı kurarsanız daha çok bakmak ister. en iyisi doğalmış gibiye vurmanız. belki bir süre sonra ilgisini çekmemeye balar. ama siz rahatsızlığınızı belli ederseniz. onda daha çok istek uyandırırsınız.

artık ondaki isteği nasıl yapacam bilmiyorum ama gidermeye çalışacam özel anlarımız artık külotlu çorap şeklinde geçecek anladığım kadarıyla böyle kişiler tene dokunmak yerine vücuttaki çoraba dokunmayı ve okşamayı seviyorlar uzunca bir süre böyle yapıp en sonunda bir terapistten yardım alacağım

problem çorap giyip giymemek değil elbette giyiyorum hem de özel gecelerde fantezi niyetine...

problem eşimin bugün çoraplılara bakması yarın ise başka başka şeylere...

Çorap bütün kötülüklerin anasıdır mı demek istiyorsun ?

Eşinizin bu tür dürtüleri olabilir.
Sizin dürtülerinize bakacak olursak;
eşinizin başka kadınları düşünerek cinsellik yaşamasından korkuyorsunuz. ve bu dürtüyle sizi aldatabileceğini hissediyorsunuz. Kurguyu yaptınız gerçekleşeceği zamanı bekliyorsunuz.

Eşinizin marjinal istekleri sizi fiziksel olarak sapkınlığa götürmediği sürece ahlaki seviyede bence normaldir. Bu tür fetiş duygularını size söylemeside güzel. bence bu konuda kendisiyle beraber hareket edin ve istediği çorapları onun size almasını sağlayın. Bu size olan saygısını arttırır.

Başka kadınlara ya da çoraplara bakmasıda bu dürtüden. buna engel olmanız yıllar alabilir. Ancak bu konuda çoraba düşkünlüğünü değil başka kadınlara olan ilgisi yüzünden rahatsız olduğunuzu hissettirmelisiniz.

Bu tür ürünlerde sizi rahatsız eden sebepleri açıkça anlatmanız ve hangi durumlarda kullanabileceğinizi söylemeniz daha olumlu olacaktır. Bu ürünlerde en çok göze çarpanları beraber araştırın. İnanın etrafta kendini teşhir etmek isteyen yaratıklar olduğu gibi bunu doğal gören kadınlarda var. Bu sebeple böyle bir ayırımda yapamayız.

bence bu konuyu dert etme çok ,sen onu suçladıkça bu dürtüyü tetikliyebilirsin..sonuçda erkekler bayanların çıplak görüntüsü kadar .üzerine giydiği kıyafetlerdende etkilenebilir.bizim için normal olan bir elbise etek ayakkabı gömlek tayt bazı erkekler için farklı şeyler uyandırabilir.
sonuçda her erkek gizlice bi bayanın bacak.popo ve bacaklarına bakar...eşinin çoraba olan ilgisi bacaklara bakma olayını arttırıyor olabilir.
benim eşimde çoraplardan hoşlanıyor.
onun için çekici geliyor.mutlaka başkasınında bacaklarına bakıyordur belki.ilgisini sana çekmeye çalış onunla başbşa iken çorap giy sürekli.fantazileri varsa beraber yaşayın.
psikolg arkadaşın dediği gibi sana hangi çorabı istiyorsa almasına izin ver.
bu sapıklık falan değil.bazı erkekler her bayana bakar,bu sadece seçicilik.
bence bu konuyu beraberce halledin

Benim nişanlm da sever çorapları... hatta sürekli şu çorabı al bunu al çok güzel der bana onun sevdiklerini alıyorum çoğu zaman... çorapçıya beraber girip seçtiğimiz bile vardır :) fantazi için jartiyer vs... bile aldım. Benim de hoşuma gidiyor kendimi daha kadın gibi hissediyorum onlarla.. ama senin eşinin bu ilgisini daha önceden farketmen gerekmiyormuydu geç olmamışmı biraz? hele bi de başkalarına bakarken farketmen kötü olmuş.. sana hiç bahsetmedimi bu ilgisinden? hani sana giy falan vs.. dese bunda ne var dicem ama başkalarına bakması hoş değil tabiki.. Benim tavsiyem siz o söylemeden normal günlük hayatınızda şık seksi çoraplar giyin. Eminim hem size ilgisi artacak hem de kıskancaktır. Ama yok ben giymem derseniz siz bilirsiniz kesnlikle eşiniz haklı demiyorum ama o da siz giymediğiniz için başkalarına bakacak...

Şimdi farkettim. Konu cidden çok eski.. şakamı ya neden sürekli eski konular gündemde oluyor? :)

Eski konu gerçi ama yazmadan duramadım.

Çorap fetişi diye bir şey var. Kısa çorap, diz üstü, baldır, külotlu çorap... Bunların bazıları veya hepsi erkekte fetiş öğesi olabiliyor. Renk, desen vs bile fark ediyor. Sonuçta bu bir fetiş, adam hoşuna giden çorap oldu mu gayriihtiyari heyecanlanıyordur.

Çorap fetişine ayak uydurun siz de. Değişik çoraplar alın, kombinleyin ayakkabılarla ve eteklerle, elbiselerle. Hatta giyin hoşuna giden tarzda fotoğraf gönderin işteyken : )

Ayrıca diz altı çorap da güzeldir:KK22: (anam bildiğin utandım şu an)

benm kocam da dile getirmedi ama bir gece değişik olsun diye geceligin çorabını giydim çok hoşlandı.
benmkide seviyormuş demekki.

Adamlara tasma takın bence
Evlendımı erkek hayatı bıttı gıttı oluyor
Herseyı anlıyorumda manyetık alan konusunu anlayamıyommmm
Yapan yıne yapıyor, senın koynunda netten boynuzluyor hanımmmmmmm

Back
X