- 3 Aralık 2017
- 59
- 10
- 8
- 26
- Konu Sahibi edanurkaplan
-
İnternette yaptığım araştırmalar sonucu bir kaç doktor buldum. Ve Mehmet Emre Yeğin de karar kıldım, bugün muayene oldum. İstediğim burnu gösterdim 'Tamam' dedi. Bir de tomografi istedi. Tam bir şeyi o zaman söyleyebilirmiş. Daha önce Mehmet Emre Yeğin'e ameliyat olan var mı?
Evet, dün gidip gün aldım 22 Mayısta ameliyat olcağım.Ameliyat olmaya karar verdiniz mi?gün aldınız mı acaba?
Evet, dün gidip gün aldım 22 Mayısta ameliyat olcağım.
Evet öyle dün bende oradaydım.Bende bugün tavsiyenizle gittim görüştüm gerçekten iyi bi doktora benziyor hastasını dinliyor çok pozitif bir insan cok begendim
Evet öyle dün bende oradaydım.
Arkadaşım oldu burnu gayet güzel olmuş yeni ameliyat olmuş 2 kişininde burnunu gördüm çok iyiydi burunlar.Yaptıgı burunlardan görme şansınız oldu mu acaba?
Arkadaşım oldu burnu gayet güzel olmuş yeni ameliyat olmuş 2 kişininde burnunu gördüm çok iyiydi burunlar.
Yüzde kaç bu ihtimali verdi?Benim ki daha çok nefes almak için hem deviasyon hem estetik amaçlı yalnız ben tam emin olamadım burnumda ust taraflarda baloncuk varmis ameliyat sirasinda o kismi tam goremiyorlarmis baloncuk patlayıp enfeksiyon kaparsa beyne gidiyormus o zaman ölebilirmişim tam karar veremedim bende
Yüzde kaç bu ihtimali verdi?
Hayır. Tomografimi zaten doktorla beraber inceledik sadece etler büyükmüş ve burnumun bir kemiğinde hafif yamukluk vardı.Öyle deyince ben korktum aklıma hiç sormak gelmedi sanırım benim burnumla alakalı bi durum tomografiye bakıp söyledi bunları size böyle bsy söyledi mi acaba?
Hayır. Tomografimi zaten doktorla beraber inceledik sadece etler büyükmüş ve burnumun bir kemiğinde hafif yamukluk vardı.
İlginçmiş peki tomografini sen gördün mü?Burun etinde büyüme ve eğrilik bende de var kendisinden önce 4 doktora gittim ben tomografi mi kendinden önce 2 doktora daha gösterdim 2 si de bana böyle bsy den bahsetmedi baloncuk falan diye kafam karisti
İlginçmiş peki tomografini sen gördün mü?
Baloncuğu gördün mü peki?Evet gördüm bende etleri falan gösterdi o baloncuk eğrilik falan baktım hepsine
Mesaj olarak denediniz mi?Evet size fotoğraf atmak istedim fakat boyuttan dolayı işleyemiyor diyor
Evet oldum. Şeklinden memnunum merak ettiklerinizi sorabilirsinizAhh merhaba merak ettim de burun ameliyatı oldunuz mu? Ben de o doktora ameliyat olmak istiyorum da memnun musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?