- Konu Sahibi edanurkaplan
-
merhaba eda hanım. ben burun ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum. burnum kemerli bu yüzden büyük duruyor. istediğiniz sonucu aldınız mı acaba? ben ameliyat olmayı istiyorum ama korkuyorum.Evet oldum. Şeklinden memnunum merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
İstediğim sonucu aldım evet. Korkmanızı gerektirecek bir durum yok 2 haftada tamamen toparlanmış oluyorsunuzmerhaba eda hanım. ben burun ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum. burnum kemerli bu yüzden büyük duruyor. istediğiniz sonucu aldınız mı acaba? ben ameliyat olmayı istiyorum ama korkuyorum.
AH ben de kendisine ameliyat olacağım. Rica etsem burnunuzun son halinin fotoğrafını atabilir misin? Elimde yaptığı burunlara dair bir referans yok da, bir de ameliyat tarıhinizi ilk görüşmenizden ne kadar sonraya vermişti? Teşekkürler şimdiden
Merhaba ameliyat oldunuz mu sonucunuzu yazarmısımızİnternette yaptığım araştırmalar sonucu bir kaç doktor buldum. Ve Mehmet Emre Yeğin de karar kıldım, bugün muayene oldum. İstediğim burnu gösterdim 'Tamam' dedi. Bir de tomografi istedi. Tam bir şeyi o zaman söyleyebilirmiş. Daha önce Mehmet Emre Yeğin'e ameliyat olan var mı?
ilk muayenenizden sonra ne zaman ameliyat oldunuz benim sürem kısıtlı daEvet oldum. Şeklinden memnunum merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
İstediğim sonucu aldım evet. Korkmanızı gerektirecek bir durum yok 2 haftada tamamen toparlanmış oluyorsunuz
Önceden yapmış olduğu estetikleri göstermiyor. Ameliyattan önce de sonra da hastalarıyla çok iyi bir şekilde ilgileniyor.merhaba. Emre bey önceden yapmış olduğu estetik fotoğraflarını gösteriyor mu? ameliyattan önce ve sonra ilgisi nasıl bilgi verebilir misiniz?
Önceden yapmış olduğu estetikleri göstermiyor. Ameliyattan önce de sonra da hastalarıyla çok iyi bir şekilde ilgileniyor.
Dikkate alıyor ve yüzünüze uyan bir burun yapıyor inşallah istediğiniz gibi oluranladım. ben nefes almanın yanı sıra estetik kaygım da var inşallah nasıl bir burun istediğimi dikkate alır. Bakalım artık
Oldunuz mu nasıl oldu ya bende gideceğim çok merak ediyorimEvet, dün gidip gün aldım 22 Mayısta ameliyat olcağım.
Oldunuzmu acaba bende olucam da bi görüşünüzü yazarsanız rica etsemBende bugün tavsiyenizle gittim görüştüm gerçekten iyi bi doktora benziyor hastasını dinliyor çok pozitif bir insan cok begendim
Acaba özelden atabilir misiniz burnunuzun şeklini bende olmak istiyorum yaptığı burunları çok merak ediyorum hiç bi yerde bulamadimEvet oldum. Şeklinden memnunum merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?