Doğuma Hazırlık Mehmet isminin yanına isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
318
Merhaba kızlar 2.oğlum olucak ilk oğlumda kayınpederimin adıyla birlikte Selahattin Kerem koyduk(dini yayan cömert insan anlamı taşıyor)
Şimdi bende kendi babamın adının yanına bir isim daha koymak istiyorum ama koymak istedipim isimler eski isimler değilde , çok yeni modern doğayla ilgili ve uyumlu olabilecek anlamlı isimler ...mehmet bertan dedim ama eşim kabul etmedi ...kuzey güney toprak poyraz bora düşünmedipimiz isimler...fikirlerinizi bekliyorum

Mehmet Can.
Bertan da bence çok kötü bi isim. Mehmet Poyraz olabilir ama kuzey güney yakışmıyo bu isme.
oğlunuza Kerem diyosunuz ama dimi? çocuğa da poyraz ya da ne seçerseniz onla seslenceksiniz?

Demiri görüşmediğim bir arkdsım koyuyormuş hatta arkdsım bana isim önerisinde bulunurken söyledi sende koyabilirsin diye ama oralı olmadım biliyorum koyarsam hepsi bir arkamdan konuşurlar oysaki demir çok uyumlu eşimde çok begeniyor

Mehmet Can.
Bertan da bence çok kötü bi isim. Mehmet Poyraz olabilir ama kuzey güney yakışmıyo bu isme.
oğlunuza Kerem diyosunuz ama dimi? çocuğa da poyraz ya da ne seçerseniz onla seslenceksiniz?
Acıksası ikinci ismini daha çol kullanıcaz kerem diyoruz oplumuza ikisini kullanmıyoruz ..poyraz,kuzey,güney düşünmediğimiz isimlerden..

Arkadaşınız koymuşsa koymayın tabii
Bende ilerde oğlum olursa ömer asaf koycam demistim, ama enn sevdigim arkadaslarimdan biri ogluna koydu
Neyseki nisanlim berat istiyomus hiiic sevmedim o ismi
Asım koyabilirsiniz isterseniz tabi

pardon canım ben düşündüğümüz diye okumuşum. eren çok güzelmiş Kerem & Eren çok tatlı
erenide ne yazıkki görüştüğüm arkdsım koyuyor erende çok uyumlu ama şimdi biri koyuyorsa ondan duyup koymuş gibi olmak istemiyorum

olsun sizin buldugunuz isimde çok güzel.asım eski bir isim mehmet zaten eski isimlerden yanına modern olsun istiyorum özellikle doğa ile ilgili isimler ..bana dağ taş ismi söyleyin :)))ılgaz ,ida ,güneş,doğa aklıma gelenler bunlar

Mehmet'in yanına sadece Ali yakışıyor
evet alide yakışıyor dediğin gibi ama modern bir isim istiyoruz standart bi ismi zaten olucak fikir için çok teşekkür ederim cnm

Mehmet emir
Mehmet kerim
Mehmet bugrahan
kerim düşündüm ama keremle oğlumla çok karışır emir güzel isim ama biraz katı gibi geliyor ama çok uyumlu ...mehmet aslan diyor eşim ama aslan İsmide ağır geliyor ne yapsam şaşırdım teşekkkürler cnm

Hemde çok uyuyor ama benden 2ay önce doğum yapacak arkdsımda eren koyuyor ..şahsen herşeyimi taklit ediyor nerden ne alsam alıyor bende ereni koysam ne olurki:)))

Canim koyarsa koysun herkesin ortami farkli birinci derece yakin akraban degil sonucta. Bu ismi begeniyorsan koy bence bende cok begeniyorum ve bayag uyumlu oluyor. İsmiyle yasasin kuzucugun simdiden:)

Canim koyarsa koysun herkesin ortami farkli birinci derece yakin akraban degil sonucta. Bu ismi begeniyorsan koy bence bende cok begeniyorum ve bayag uyumlu oluyor. İsmiyle yasasin kuzucugun simdiden:)
Çok ortak noktamın olacagı biride olmayacak sanırım gidişat öyle ..yeni yeni yakınlaştık can ciğer de değiliz sadece doğum hazırlıgı yapıcaz birlikte benim fikirlerimi alır hep bişey yapacakken işim düşse yanımda olurmu onuda hiç sanmıyorum ...dediğin gibi abisinin ismiylede öyle uyumluki...bakalım eşime atarım topu o koydu derim

Hemde çok uyuyor ama benden 2ay önce doğum yapacak arkdsımda eren koyuyor ..şahsen herşeyimi taklit ediyor nerden ne alsam alıyor bende ereni koysam ne olurki:)))
keşke söylemeseydin canım... kimseye söyleme koyacağın ismi.
mehmet enes çok ağır mehmet mert çok uyumsuz. bunları düşünme bence
mehmet arda nasıl? mehmet alphan? mehmet aras? ayrıca doğa işte ırmak adı :)
mehmet cenk... mehmet koray... mehmet ongun/onur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…