- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
-
Demiri görüşmediğim bir arkdsım koyuyormuş hatta arkdsım bana isim önerisinde bulunurken söyledi sende koyabilirsin diye ama oralı olmadım biliyorum koyarsam hepsi bir arkamdan konuşurlar oysaki demir çok uyumlu eşimde çok begeniyorMehmet Demir
Acıksası ikinci ismini daha çol kullanıcaz kerem diyoruz oplumuza ikisini kullanmıyoruz ..poyraz,kuzey,güney düşünmediğimiz isimlerden..Mehmet Can.
Bertan da bence çok kötü bi isim. Mehmet Poyraz olabilir ama kuzey güney yakışmıyo bu isme.
oğlunuza Kerem diyosunuz ama dimi? çocuğa da poyraz ya da ne seçerseniz onla seslenceksiniz?
pardon canım ben düşündüğümüz diye okumuşum. eren çok güzelmiş Kerem & Eren çok tatlıAcıksası ikinci ismini daha çol kullanıcaz kerem diyoruz oplumuza ikisini kullanmıyoruz ..poyraz,kuzey,güney düşünmediğimiz isimlerden..
Arkadaşınız koymuşsa koymayın tabiiDemiri görüşmediğim bir arkdsım koyuyormuş hatta arkdsım bana isim önerisinde bulunurken söyledi sende koyabilirsin diye ama oralı olmadım biliyorum koyarsam hepsi bir arkamdan konuşurlar oysaki demir çok uyumlu eşimde çok begeniyor
erenide ne yazıkki görüştüğüm arkdsım koyuyor erende çok uyumlu ama şimdi biri koyuyorsa ondan duyup koymuş gibi olmak istemiyorumpardon canım ben düşündüğümüz diye okumuşum. eren çok güzelmiş Kerem & Eren çok tatlı
olsun sizin buldugunuz isimde çok güzel.asım eski bir isim mehmet zaten eski isimlerden yanına modern olsun istiyorum özellikle doğa ile ilgili isimler ..bana dağ taş ismi söyleyin :)))ılgaz ,ida ,güneş,doğa aklıma gelenler bunlarArkadaşınız koymuşsa koymayın tabii
Bende ilerde oğlum olursa ömer asaf koycam demistim, ama enn sevdigim arkadaslarimdan biri ogluna koydu
Neyseki nisanlim berat istiyomus hiiic sevmedim o ismi
Asım koyabilirsiniz isterseniz tabi
evet alide yakışıyor dediğin gibi ama modern bir isim istiyoruz standart bi ismi zaten olucak fikir için çok teşekkür ederim cnmMehmet'in yanına sadece Ali yakışıyor
kerim düşündüm ama keremle oğlumla çok karışır emir güzel isim ama biraz katı gibi geliyor ama çok uyumlu ...mehmet aslan diyor eşim ama aslan İsmide ağır geliyor ne yapsam şaşırdım teşekkkürler cnmMehmet emir
Mehmet kerim
Mehmet bugrahan
Bende çok seviyorum babacıgımın adı aynı zamanda:)mehmet alp güzel bence deBen de Mehmet ismini çok severim Mehmet Alp yada Mehmet batu düşünüyorum
Hemde çok uyuyor ama benden 2ay önce doğum yapacak arkdsımda eren koyuyor ..şahsen herşeyimi taklit ediyor nerden ne alsam alıyor bende ereni koysam ne olurki:)))Mehmet eren. Selahaddin kerem ile de uyuyor.
Hemde çok uyuyor ama benden 2ay önce doğum yapacak arkdsımda eren koyuyor ..şahsen herşeyimi taklit ediyor nerden ne alsam alıyor bende ereni koysam ne olurki:)))
Çok ortak noktamın olacagı biride olmayacak sanırım gidişat öyle ..yeni yeni yakınlaştık can ciğer de değiliz sadece doğum hazırlıgı yapıcaz birlikte benim fikirlerimi alır hep bişey yapacakken işim düşse yanımda olurmu onuda hiç sanmıyorum ...dediğin gibi abisinin ismiylede öyle uyumluki...bakalım eşime atarım topu o koydu derimCanim koyarsa koysun herkesin ortami farkli birinci derece yakin akraban degil sonucta. Bu ismi begeniyorsan koy bence bende cok begeniyorum ve bayag uyumlu oluyor. İsmiyle yasasin kuzucugun simdiden:)
Süper hepsi çok sağol:)Mehmet mert
Mehmet kaan
Mehmethan
Mehmet enes
Mehmet efe
Mehmet bugra
keşke söylemeseydin canım... kimseye söyleme koyacağın ismi.Hemde çok uyuyor ama benden 2ay önce doğum yapacak arkdsımda eren koyuyor ..şahsen herşeyimi taklit ediyor nerden ne alsam alıyor bende ereni koysam ne olurki:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?