• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Mehmet isminin yanına isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
erenide ne yazıkki görüştüğüm arkdsım koyuyor erende çok uyumlu ama şimdi biri koyuyorsa ondan duyup koymuş gibi olmak istemiyorum :KK43:

olsun sizin buldugunuz isimde çok güzel.asım eski bir isim mehmet zaten eski isimlerden yanına modern olsun istiyorum özellikle doğa ile ilgili isimler ..bana dağ taş ismi söyleyin :)))ılgaz ,ida ,güneş,doğa aklıma gelenler bunlar :KK66:

evet alide yakışıyor dediğin gibi ama modern bir isim istiyoruz standart bi ismi zaten olucak fikir için çok teşekkür ederim cnm

kerim düşündüm ama keremle oğlumla çok karışır emir güzel isim ama biraz katı gibi geliyor ama çok uyumlu ...mehmet aslan diyor eşim ama aslan İsmide ağır geliyor ne yapsam şaşırdım teşekkkürler cnm:KK66:
Benim oglumun adi kuzey kerem. Bi oglum daha olsaydi poyraz kerim olcakti. Keremle kerim yakin isimler olabilir ama anlamlari farkli. Bi düşün yinede.

keşke söylemeseydin canım... kimseye söyleme koyacağın ismi.
mehmet enes çok ağır mehmet mert çok uyumsuz. bunları düşünme bence
mehmet arda nasıl? mehmet alphan? mehmet aras? ayrıca doğa işte ırmak adı :)
mehmet cenk... mehmet koray... mehmet ongun/onur...
yok cnm ben söylemedim o benden önceydi hamilelği o ilk söyledi eren koyacağını..evet cnm haklısın mert ve enes hem ağır hem uymuyor .mehmet aras/koray da çok uyumlu oldu hemde doğayla alakalı:)teşekkür ederim fikirler için:KK66:

Mehmet Alper
Mehmet Ayberk
Mehmet Tuna
Amaaa en çok yakışan Mehmet Mirza
mehmet tuna aklımdan gecenlerden doğayla ilgili oldugu için birde mehmet ılgaz geçiyor aklımdan sizce nasıl?mehmet mirza düşündüm ama direk aklıma gelen bir isim olmadı ..biliyormusunuz bilmiyorum ama mirza keremin hikayede gecen asıl adı..eşime söyledim keremin hikayede gecen adı mirza koyalımmı dedim ık mık etti.ama ben düşünmedim değil:KK66:

Mehmet Emin de çok yakisir
evet mehmet emir ve emin yakışıyor ama oda eşimin dedesinin ismi bu sefer onlardan isim koymak istemiyorum bizim seçtipimiz bi isim olsun diyorum belki emir olabilir anlamına sıcak bakabilirsem sağol fikirler için:KK66:

Benim oglumun adi kuzey kerem. Bi oglum daha olsaydi poyraz kerim olcakti. Keremle kerim yakin isimler olabilir ama anlamlari farkli. Bi düşün yinede.
evet anlamlar farklı dediğin gibi ama karışır yinede ya bana öyle geliyor ama kerim ismide çok güzel anlamlı sağol cnm fikir için:KK66:

Canım etrafı neden takiyosun ki benim eşimin sulalesindede her kızın ismi Feride gorsen:) biri koymuş hepsi ona özeni aynısını koymuş bence bi sakıncası yok

Canım etrafı neden takiyosun ki benim eşimin sulalesindede her kızın ismi Feride gorsen:) biri koymuş hepsi ona özeni aynısını koymuş bence bi sakıncası yok
sizde yine iyiymiş benm eşimin sülalesinde herkes annesinin adını takmış hepsi hayriye:))takmıyım doğru söylüyosun ama insanlar öyle ilginçki hemen aaa benm takacağımı biliyordu oda taktı imajından hoşlanmıyorum ...ama takmıcam ne düşünürse düşünsün bakalım fikirler hoş geliyor belki takmak zorunda kalmam sayenizde;)

Söylenildi mi bilmiyorum sma Mehmet Çınar nasıl?
söylenmedi canım benm ama sağım solum çınar dolu hoşlanmamaya başladım o isimden önceden güzel gelirdi ama şimdi nedense itici geliyor yinede sağol cnm;)

Ha bi de mehmet tunç geldiydi gece aklıma :)
bak işte bunu sevdim tunç ta çok güzel;)

Mehmet emir ,mehmet eymen,
çok güzel ikiside teşekkürler fikir için;)

Merhaba kızlar 2.oğlum olucak ilk oğlumda kayınpederimin adıyla birlikte Selahattin Kerem koyduk(dini yayan cömert insan anlamı taşıyor)
Şimdi bende kendi babamın adının yanına bir isim daha koymak istiyorum ama koymak istedipim isimler eski isimler değilde , çok yeni modern doğayla ilgili ve uyumlu olabilecek anlamlı isimler ...mehmet bertan dedim ama eşim kabul etmedi ...kuzey güney toprak poyraz bora düşünmedipimiz isimler...fikirlerinizi bekliyorum

Mehmet Akif
Yada mehmet selim

Back
X