• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mehtap'ın Vitrini ...

Yine yeniden sımsıcak bir '' Merhaba '' ve kucak dolusu '' Öpücükler '' !

Bu sözlerim kesinlikle kendimi affettirmek için.Bu kadar ara vermemin sebebi vaktim olmadığından değil.Söz ve nişanımın ardından aniden tüm sıkıntılarla karşı karşıya kalmam.

Hemen aklınıza ayrılık gelmesin '' Maşallah '' bir sıkıntımız yok ilişkimiz de yazımın başlığından da belli olduğu gibi.

Annemin Ramazan Ay'ında başlayan ve şiddetlenen ağrılarının sonucu kanser hastası olduğunu öğrendik.Bizim için çok zorlu bir süreç olsa da her zaman moralini yüksek tutarak o ağır ameliyatı atlatmasına bir nebze de olsa yardımcı olduğumuzu düşünüyorum.Şuan annem kemoterapi gördüğü halde morali çok yüksek ve eskisi gibi çok hareketli ve enerjik.

Burdan da tüm kanser hastası yada yakını olanlara çokca şifalar dileyerek yazıma mutlu,güzel,iç açıcı haberlerle devam edelim.

Evet düğünüme tam 7 ay kaldı.Tabi bende telaş ve planlar dur durak bilmeden devam ediyor.

Salonumuzu çoktan çok uygun bir fiyata kiraladık ancak organizasyon ve geriye kalan herşeyi bizzat sevgili nişanlım ve ben planlıyoruz.

Nişanlım Faslı olduğu için Türk-Faslı karışık konseptte şahane bir düğün organize edeceğiz.

$moroccan-wedding-theme-table-decor.webp

$moroccan-wedding-themed-lounge.webp

Faslı düğünleri bizim bildiğimiz klasik düğünlerden oldukça farklı ve düğün akşamdan başlayıp sabaha kadar sürüyor.

Tabi gelin bu uzun zaman içerisinde en az 3 olmak üzere 7 taneye kadar özel Faslı gelin elbiselerinden birini çıkarıp öbürünü giyiyor.Ve her seferinde saç ve makyaj her kıyafetine göre hazırlanıyor.

$wedding.webp

Ve misafilerde gelinin hazırlık aşamasında düğün sahibinin zevkine göre ya müzikle eğleniyor yada Geleneksel Naneli Faz çayı şovları eşliğinde yemekleri tadiyor.

Yemekler düşündüğünüzden çok daha masraflı ve lezzetli.Menüde genelde öncelikle ton balıklı ve makarnalı salata ve aparatifler.Sonra balık ve ardından et yemekleri servis ediliyor.

Ve en güzeli gelin her zaman salona omuzlarda taşınıyor.

$omuzllarda.webp

Tabi hazırlıkları yaptıkça burada daha ayrıntılı bir şekilde size bilgi vermeye devam edicem.

Şimdilik salonumuz hazır ve benim Fas gelin kıyafetlerim.

Akşam büyük bir keyifle sizlerle paylaşacağım.

Son düzenleme:
İşte kızlar size söz verdiğim gibi düğünümde giyeceğim kıyafetleri paylaşıyorum.

Tabiki düğünümde ilk olarak her genç kızın hayali olan beyaz gelinliğimi giyeceğim.

İki hafta önce nişanlım,görümcem,kayınvalidem ve annem bu güzel mi güzel elbiseleri seçmek için Brüksel'e gittik.

Nişanlımla daha önceden uzun araştırmalar yaparak en iyi Ziana'yı bulduk.Ziana ne peki ? Fas düğünlerinde gelinin elbiselerini kiraladığınız ve aynı zamanda düğün günü gelini tüm hazırlıklarıyla ilgilenen aynı zamanda her elbise değişiminde saç ve makyajını yapan bayan.

İlk kıyafetim Fas'ın geleneksel kıyafeti.Çok eski zamanlarda gelinlerin giydiği oldukça ağır bir kıyafet.Bu incelikle nasıl taşırım hiç bir fikrim yok :12:

$390583_318131281549280_768809703_n.webp

İkinci elbisemi ise kayınvalidemin isteği üzerine beyaz seçtik.Aslında zaten gelinlik giyeceğim için beyaz olsun istememiştim ama anneciğimi de kırmak istemedim.

$392204_318137594881982_911803817_n.webp $378507_318140304881711_405244297_n.webp

Ve son olarak nişanlım ve benim zevkim olarak kırmızı renkteki elbisem. :29:

$576538_515330065162733_1486651966_n.webp

Kızlar yorumlarınızı bırakmayı unutmayın.Öpücükler :54:

canım forumun bu bölümüne ilk defa geldim oda senin konularını takip ederek:)) çok farklı ve eğlenceli bir düğünün olucak inş çok çok merak ettim kıyafetler üzerinde nasıl olacak düğün mekanı.
biran önce düğünün olsada görsek :1: gelinin tahtta taşınması olayı süper :52: inş herşey içine siner

canım forumun bu bölümüne ilk defa geldim oda senin konularını takip ederek:)) çok farklı ve eğlenceli bir düğünün olucak inş çok çok merak ettim kıyafetler üzerinde nasıl olacak düğün mekanı.
biran önce düğünün olsada görsek :1: gelinin tahtta taşınması olayı süper :52: inş herşey içine siner

Çok teşekkür ederim Canım iyi dileklerin için.Her zaman beklerim seni topiğime.

İnşallah herşey istediğimiz gibi mükemmel olur.

Düğünümle ilgili her ayrıntıyı burada paylaşacağım sizlerle.Tabi daha sonrada düğün resimlerimi. :17:

$Woman-working-on-computer-008.webp

Selam Kızlar !

Yorucu bir haftanın ardından iple çektiğimiz haftasonuna yeniden kavuştuk.Belki işlerle ilgili problemler,ailevi sıkıntılar yaşadık tüm hafta boyunca.

Yada çocuğumuz hastalandı.Ama kavuştuk ya sonunda.

Bu güzel haftasonunu kimimiz sımsıcak evlerinde battaniye altında romantik bir film eşliğinde,kimimiz ise rengarenk vitrinlere bakarak geçiyor.

Ve bende bu güzel haftasonunu son kez evde olmanın verdiği keyifle geçirmeye çalışıyorum.

Evet '' Son Kez '' ! Çünkü pazartesi haftalardır beklediğim yeni işime başlıyorum.

Benim için çok büyük bir yenilik.Sanırım pazartesiyi iple çeken tek ben varım. :6:

Son düzenleme:
Parfüüm... Duyunca bile içimizi hop ettiren, bay bayan çoğu insanın tutkuyla bağlı olduğu, servetler yatırdığı ...

Aslına bakarsak, nihayetinde 1 bardağı bile zor dolduracak bir sıvı. Fakat o baştan çıkarıcı aromaların kokusunu alınca insan pek de öyle düşünemiyor.

Fark ettim de en son parfüüm önerilerimin ardından baya zaman geçmiş ve benimde parfüüm zevkim baya bir değişmiş.

Gelelim en son tercihlerime ...

$lady million.webp

Paco Rabanne Lady Million ...

Lady Million kullanan bayanlar bana kalırsa bağımlılık yapan parfüüm ile girdiği her ortamda tüm ilgiyi üstüne çekerek etrafındaki herkesi büyülüyor.

Enerjik, duyusal ve yumuşak notalardan oluşan elmas görünümündeki şişesiyle lüks ve ihtişamı çağrıştırıyor.

Kokusu : 9 Kalıcılık : 10 Kullanılabilirlik : Gece

$just cavalli.webp

Just Cavalli ...

Baştan çıkarıcı , yenileyici ve hayat dolu bir parfüüm.

Gündüz saatlerinde tercih edilebilecek çiceksi kokusu her ortamda dikkat çekmenizi sağlayacak.

Kokusu : 8 Kalıcılık : 8 Kullanılabilirlik : Gündüz

$Yves Rocher.webp

Yves Rocher Frambuaz ...

Yves Rocher'in organik meyvelerle kokulandırılan parfüüm serisinden en pembemsi,en şekerimsi parfüümü.

Son düzenleme:
$garnier Pure.webp

Garnier Pure Mask : 2.89 €

Bu pazar günümü ise her pazar klasikleşmiş maske günü olarak sonlandırıyorum.

Haftanın son günü, yeni bir haftaya başlangıç için hazırlık günüdür benim için.

Genellikle ılık duştan sonra yüzüme maske uygularım.

Garnier Pure Mask ise en son keşfettiğim en etkili maskelerden bir tanesi.

Ayrıca bir paket iki kez kullanımlık.

3 dakika gibi kısa bir sürede inanılmaz sonuçlar elde edeceksiniz.Ve inanın bu değişimi anında fark edeceksiniz.

Geniş gözenekler,siyah noktalar ve ciltdeki parlama için mükemmel bir yardımcınız olacak.

Son düzenleme:
Parfüüm... Duyunca bile içimizi hop ettiren, bay bayan çoğu insanın tutkuyla bağlı olduğu, servetler yatırdığı ...

Aslına bakarsak, nihayetinde 1 bardağı bile zor dolduracak bir sıvı. Fakat o baştan çıkarıcı aromaların kokusunu alınca insan pek de öyle düşünemiyor.

Fark ettim de en son parfüüm önerilerimin ardından baya zaman geçmiş ve benimde parfüüm zevkim baya bir değişmiş.

Eki Görüntüle 567001

Lady Million kullanan bayanlar bana kalırsa bağımlılık yapan parfüüm ile girdiği her ortamda tüm ilgiyi üstüne çekerek etrafındaki herkesi büyülüyor.

Enerjik, duyusal ve yumuşak notalardan oluşan elmas görünümündeki şişesiyle lüks ve ihtişamı çağrıştırıyor.

Eki Görüntüle 567003

Just Cavalli ...

Gündüz saatlerinde tercih edilebilecek çiceksi kokusu her ortamda dikkat çekmenizi sağlayacak.

Eki Görüntüle 567010

Yves Rocher Frambuaz ...

Yves Rocher'in organik meyvelerle kokulandırılan parfüüm serisinden en pembemsi,en şekerimsi parfüümü.

diğerlrini bilmiyorum ama lady million kullanıyorum eşim sağolsun hediye almış yurtdışından gelirken güzel değişik bir koku.

Eki Görüntüle 567001

Eki Görüntüle 567003

Just Cavalli ...

Eki Görüntüle 567010

Yves Rocher Frambuaz ...

Lady million düştü şimdi aklıma. Sevgilime diyim freeshoptan alsın bari.

Selam Kizlar !

Birkac gundur paylasmaya can attigim ancak bir turlu vakit bulamadigim konuya el atiyorum sonunda. :68:

Gecen gece nisanlimin da onay vermesi uzerine Nikah Kiyafetim'e de kesin olarak karar vermis olduk. :73:

Henuz dikime vermedim.O nedenle fiyati konusunda ne yazik ki henuz bilgilendiremeyecegim sizi.

Bu kiyafetimide Almanya'da gelinligimin dikilecegi yerde diktirecegim.

Rengi beyaz yada kirik beyaz olacak.

Eki Görüntüle 571048

Henuz cicegime ve ayakkabima renk olarak karar vermedim ama model olarak aklimda birseyler var gibi. ( Onlarida yakinda paylasacagim sizlerle :29: )

2012 Yaz sezonunda Louis Vuitton ve Zara'da begendigim bu tarz bir ayakkabi hic fena olmaz diye dusunuyorum.

Umarim 2013 sezonunda da yer alirlar ve bende bir tane edinirim :54:

$metal-burunlu-ayakkabi[1].webp

Son düzenleme:
Selam Kizlar !

Birkac gundur paylasmaya can attigim ancak bir turlu vakit bulamadigim konuya el atiyorum sonunda. :68:

Gecen gece nisanlimin da onay vermesi uzerine Nikah Kiyafetim'e de kesin olarak karar vermis olduk. :73:

Henuz dikime vermedim.O nedenle fiyati konusunda ne yazik ki henuz bilgilendiremeyecegim sizi.

Bu kiyafetimide Almanya'da gelinligimin dikilecegi yerde diktirecegim.

Rengi beyaz yada kirik beyaz olacak.

Eki Görüntüle 571048

Henuz cicegime ve ayakkabima renk olarak karar vermedim ama model olarak aklimda birseyler var gibi. ( Onlarida yakinda paylasacagim sizlerle :29: )

2012 Yaz sezonunda Louis Vuitton ve Zara'da begendigim bu tarz bir ayakkabi hic fena olmaz diye dusunuyorum.

Umarim 2013 sezonunda da yer alirlar ve bende bir tane edinirim :54:

Eki Görüntüle 571047

elbise ve ayakkabı seçimine bayıldım tatlımm. güle güle giy.:nazar::nazar:
gelinliğinide sabırsızlıkla bekliyorumm.:1::1:

mehtapın vitrini ama benimde içimden nişanım ve kınam için beğendiğim elbiseleri paylaşmak geldi.

pudra rengi : vera wang nişan için

gri : zuhair murad kına için :1:

Eklentiler

• $00644960a65.webp
    $00644960a65.webp
    13 KB · Görüntüleme: 82
  • $Serena-Wan-der-Woodsen-Zuhair-Murad-dress.webp
    $Serena-Wan-der-Woodsen-Zuhair-Murad-dress.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 81
Back
X